Şimdi Ara

lady gaga charlie yi geçmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Lady Gaga - Bad Romance : 199,460,568

Charlie bit my finger - again ! : 187,194,932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 8 Mayıs 2010; 16:41:44 >

• Anlamıyorum ne var yani bu müzikde veya klipte 190 milyon küsur izlenecek kadar.
  • Çocuklu video çok komikmiş.
  • çok reklamı yapılmıştı gaga'nın ama , onu nasıl geçti anlamadım. Belki diğerinin çok yerde videosu olduğu içindir.
  • Lady gaga her gece 2 saat boyunca F5 e basarak yükseltiyormuş ordaki sayıyı öyle duydum
  • Micheal Jackson'ın olmayan bir müzik klibinin 190 milyon izlenmesi insanlık ayıbıdır bence.
  • 190milyonu boşuna izlemiş millet. iğrendim resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lady Gaga'nın bu şarkısı çok güzel bence.Klip her ne kadar salakça olsada şarkı iyi.
  • hahaha Charlie :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 26 Nisan 2010; 19:35:24 >
  • Charlie bit my finger in çoğu yerde videosu var ama sayılmaz
  • Lady Gaga Bad Romance bana göre sağlam bir şarkı ve o kadar izlendiğine göre tüm dünya böyle düşünüyor.

Youtubeda en çok izlenen görüntülerin listesinin olduğ bir sayfa vardı , adresini verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 26 Nisan 2010; 20:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Lady Gaga Bad Romance bana göre sağlam bir şarkı ve o kadar izlendiğine göre tüm dünya böyle düşünüyor.

Youtubeda en çok izlenen görüntülerin listesinin olduğ bir sayfa vardı , adresini verirmisiniz.

http://www.youtube.com/videos?lg=EN&s=mp&t=a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

bu ne ya. Turkish yazısını silseler bari tüm Türk halkını rezil etmeseler.

Yada bi vidyo koyuyosun böyle komik bişey olsun.

Tabi bizim türk tvlerinde 7/24 "türk malı" gibi diziler dönünce böyle oluyor.

• bu klipleri yapmak için çok uğraşıyordur eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Micheal Jackson'ın olmayan bir müzik klibinin 190 milyon izlenmesi insanlık ayıbıdır bence.

+ 1958...
  • bad romance 200 milyona geliyor.Bu kadına madonna'nın veliahtı diyorlar bence de haklılar.Önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak bence.Tabi bi madonna olması hiç kolay değil,yıllara dayanması gerek.
  • Küçücük çocuk ingilizce konuşuyo biz konuşamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

bu ne ya. Turkish yazısını silseler bari tüm Türk halkını rezil etmeseler.

Yada bi vidyo koyuyosun böyle komik bişey olsun.

Tabi bizim türk tvlerinde 7/24 "türk malı" gibi diziler dönünce böyle oluyor.

Yabancı yaptı diye komik mi oldu özenti herif

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.