Bildirim
lady gaga charlie yi geçmiş

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Anlamıyorum ne var yani bu müzikde veya klipte 190 milyon küsur izlenecek kadar. -
Çocuklu video çok komikmiş. -
çok reklamı yapılmıştı gaga'nın ama , onu nasıl geçti anlamadım. Belki diğerinin çok yerde videosu olduğu içindir. -
Lady gaga her gece 2 saat boyunca F5 e basarak yükseltiyormuş ordaki sayıyı öyle duydum -
Micheal Jackson'ın olmayan bir müzik klibinin 190 milyon izlenmesi insanlık ayıbıdır bence. -
190milyonu boşuna izlemiş millet. iğrendim resmen -
Lady Gaga'nın bu şarkısı çok güzel bence.Klip her ne kadar salakça olsada şarkı iyi. -
hahaha Charlie :D -
-
[DHTUBE=cartman döver
http://www.youtube.com/watch?v=qST5eVLudrQ] -
Charlie bit my finger in çoğu yerde videosu var ama sayılmaz -
Lady Gaga Bad Romance bana göre sağlam bir şarkı ve o kadar izlendiğine göre tüm dünya böyle düşünüyor.
Youtubeda en çok izlenen görüntülerin listesinin olduğ bir sayfa vardı , adresini verirmisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 26 Nisan 2010; 20:03:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Lady Gaga Bad Romance bana göre sağlam bir şarkı ve o kadar izlendiğine göre tüm dünya böyle düşünüyor.
Youtubeda en çok izlenen görüntülerin listesinin olduğ bir sayfa vardı , adresini verirmisiniz.
http://www.youtube.com/videos?lg=EN&s=mp&t=a -
-
bu klipleri yapmak için çok uğraşıyordur eminim -
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Micheal Jackson'ın olmayan bir müzik klibinin 190 milyon izlenmesi insanlık ayıbıdır bence.
+ 1958... -
bad romance 200 milyona geliyor.Bu kadına madonna'nın veliahtı diyorlar bence de haklılar.Önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak bence.Tabi bi madonna olması hiç kolay değil,yıllara dayanması gerek. -
Küçücük çocuk ingilizce konuşuyo biz konuşamıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Xenom
quote:
Orijinalden alıntı: Rhapsody99
bu ne ya. Turkish yazısını silseler bari tüm Türk halkını rezil etmeseler.
Yada bi vidyo koyuyosun böyle komik bişey olsun.
Tabi bizim türk tvlerinde 7/24 "türk malı" gibi diziler dönünce böyle oluyor.
Yabancı yaptı diye komik mi oldu özenti herif
Benzer içerikler
- cennete sadece müslümanlar mı girecek
- italya"da ucuz olan şeyler
- kan verirken bayılmak
- sahte bira var mı
- dişim dilimi kesiyor
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X