< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
hayatında hiç lada ya binmemiş veya piyasadaki en bakımsız en ucuz en dökülen vegayı almış ondan sonra orası bozulur burası bozulur diyenleri kaale almayın. bursa da yaaşıyorsanız buyrun gelin aracımı görün.
aracın lada vega 2005 model 1.5 8v modeli 6.ayda tartarini sıralı gaz taktırdım. şuana kadar 5000 küsür km yaptım bi sıkıntı yaşamadım. şuana kadar yaptığım en büyük masraf kaldırıma vurmam sebebiyle kaporta ve alt takım masrafıdır. bu arada depo 32lt gaz alır en kötü kullanımda 350km yi görür. fren diski takım 90tl fren balata takım 25tl hava filtresi 10tl 4 bosch buji 30tl buji kablosu 20tl ön torbido ses yapar diyenler kule gergisi taktırsın aracın yol tutuşu ve önden gelen plastik sesi bariz oranda azalıyor. 92 model şahin parasına 2005 model 60000 km de araba aldım. çok memnunum. fren performansını iyileştirmek için bulgar malı westinghouse fren merkezleri var fren pedalını inanılmaz yumuşatıyor ayrıca bir miktar fren performansı artıyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benhur14 -- 8 Kasım 2014; 0:21:03 > |
|
|
|
|
|
|
|