Şimdi Ara

lada niva alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tanidık eski lada niva alacakmıs yakıtın fazlalığı kafası karıştırıyo bi de en önemli soru aile arabası olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lada Niva'yı kullananlar çoğunlukla araziye çıkan kişilerdir. Avcılar,arazi sahipleri falan. Aile aracı olarak kullanabilmek çok zor olur diye düşünüyorum.
  • yakıtını filan bilmem ama aile arabası olmadığı kesin.
  • Birkaç ay kullandım. Zaten araç tek kapı olmasından mütevellit aile aracı kavramına çok uzak. Ardından 95-97 civarına kadar (çok emin değilim) hidrolik direksiyondan yoksundu. Bu haliyle şehiriçi kullanıma uymuyor. Ek olarak vasat yol performansı ve olmayan izolasyon nedeniyle arazi harici kullanımda can sıkar. Bu araç sadece arazi aracıdır, nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağınıza yaz kış bot giyerseniz olur mu? Olmaz.. Sıcaklar bastı mı mantar olur ayaklar..

Nivadan da aile arabası (erzurumun bir köyünde değilseniz) olmaz..
    iki kapılı, içi dar, konfor sıfır, uzun yolda güvensiz ve kullanışlı değil.. Tüm bunları düşünmek gerek.. Çünkü aile aracı olunca insan bazen bir sürü kişi doluşmak istiyor, bazen saatlerce uzun yola gidiliyor, yazın bunaltıcı sıcağında klima gerekiyor (yeni modellerde klima var mı bilmiyorum).. Ayrıca bunun yaşlısı var, bebeği var, dağ taş için yapılmış süspansiyonla bu saydığım kişilerin yolculuk etmesi eziyet olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Lada Vega alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Dacia duster alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.