Şimdi Ara

Lacoste Ayakkabıya 250 Lira Vermek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsterseniz üç öğün para sıçın, yine saçmalıktır yine saçmalıktır.

Tamam iyi hoş ayakkabı ama o ayakkabıya o kadar verilmez. Beni ilgilendirmez ama git doğru dürüst bir ayakkabı markasından al ayakkabıyı daha iyi ne o öyle.

•  Lacoste Ayakkabıya  250 Lira Vermek ?
     Lacoste Ayakkabıya  250 Lira Vermek ?

• 1.Lacoste'un ayakkabıları gayet kaliteli ve bir sorun olduğunda hemen ilgilenip sorunu gideriyorlar.
    2.İyi bir ayakkabıyı zaten 200 liranın altında alman çok kolay değil.

İyi bir ayakkabı markası varsa bildiğin,hem ucuz hem kaliteli paylaş beraber değerlendirelim
  • Bursa'da üretiliyor, yurtdışına gidip timsah logosu basıyorlar, fabrika çıkışı 30 lira, +timsahlı fiyatı 230 lira.
  • 250 liramıymış ucuzmuş
  • Kullandım mı,giydin mi hiç? Tiger ve Lacoste ayakkabılar oldukça şık zarif ve aynı zamanda rahatlar.Ayrıca ne o Adidas ve Nike'ın iğrenç hayvan gibi spor ayakkabılarını mı giycem güldürme hem iğrençler hemde spor-klasik bir kıyafet uyumu sağlıyamazsın. Ayakkabı konusunda iğrenç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

1.Lacoste'un ayakkabıları gayet kaliteli ve bir sorun olduğunda hemen ilgilenip sorunu gideriyorlar.

İyi bir ayakkabı markası varsa bildiğin,hem ucuz hem kaliteli paylaş beraber değerlendirelim

neresi kaliteli bea 1 ayda soyulmaya başlıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayakkabı kaliteli zevk meselesi ben Tommy nin ayakkabılarını daha çok seviyorum 200 liraya satılıyor ama indirimle satıldığında alıyorum 130 150 fiyat aralığında alıyorum. Lacostede hoş ama tarz meselesi bence.
  • Bende 120'ye aldım memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacoste ayakkabıların kalitesi son 3 yıldır inanılmaz, ama inanılmaz derecede düştü. yemin ediyorum artık 5 para etmez. yıllardır lacoste giyen bi insan olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim, ayakkabı konusunda , fiyat, performans,şıklık ve ürün arkasında durma konularında ciddi manada artık vasat durumda lacoste.
  • Lacoste yerine New Balance daha da hoşuma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240 liraya aldim mutluyum her kiyafete oluyor neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Kullandım mı,giydin mi hiç? Tiger ve Lacoste ayakkabılar oldukça şık zarif ve aynı zamanda rahatlar.Ayrıca ne o Adidas ve Nike'ın iğrenç hayvan gibi spor ayakkabılarını mı giycem güldürme hem iğrençler hemde spor-klasik bir kıyafet uyumu sağlıyamazsın. Ayakkabı konusunda iğrenç olur.

Ben adidas ve nike'tan bahsettim ? Lacoste'a bu kadar para sayacağıma Hotiç'e veririm ;)
  • şıktır,rahattır bişey diyemem fakat çok kalitesiz 5 para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarımsaklasak

quote:

1.Lacoste'un ayakkabıları gayet kaliteli ve bir sorun olduğunda hemen ilgilenip sorunu gideriyorlar.

Ya dostum resmen sallamışsın.6 7 senedir kullandığım ayakkabıları var Lacoste'un.Bez ayakkabıları nasıl bilmiyorum ama deri ayakkabıları gayet kaliteli,öyle çabucak dağılan rengi solan bir ayakkabısını görmedim ben.

Birde 1 tane ayakkabı alıp 1 yıl boyunca yaz kış aynı ayakkabıyı giyipte bana ayakkabı parçalanıyor demeyin.Ayakkabı öyle kullanılmaz

• Aman uzak durun Lacoste'dan. (Ayakkabı alırken tabi ki)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Kullandım mı,giydin mi hiç? Tiger ve Lacoste ayakkabılar oldukça şık zarif ve aynı zamanda rahatlar.Ayrıca ne o Adidas ve Nike'ın iğrenç hayvan gibi spor ayakkabılarını mı giycem güldürme hem iğrençler hemde spor-klasik bir kıyafet uyumu sağlıyamazsın. Ayakkabı konusunda iğrenç olur.

Ben adidas ve nike'tan bahsettim ? Lacoste'a bu kadar para sayacağıma Hotiç'e veririm ;)

Hotiç ayakkabı tarzı olarak benim gördüklerim için söylüyorum genelde hep klasik olarak ama klasiklerin sportif rahat olanları var. Benim dediğim spor ayakkabı tarzında olan klasikler yapıdakiler. Bak bir kaç örnek vereyim
    http://www.occasion.com.tr/Product.aspx/A/Ayakkabi/5/F/Erkek/0/M/Lacoste/1/I/Ayakkab%C4%B1/17395560
    http://www.occasion.com.tr/Product.aspx/A/Ayakkabi/5/F/Erkek/0/M/Lacoste/1/I/AYAKKABI/18960750
    Sportif ama rahat klasik üste gömlek altına kot veya keten pantolon giydiğinde sırıtmıcak güzel şık spor ayakkabı olarak Lacoste derim ben. Hem rahat hemde güzel cuk oturuyor kıyafetle. Hotiç ise benim gördüklerim tamamen klasiğe yönelik.

• Onun yerine gider 2 tane DC alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarımsaklasak

quote:

Ya dostum resmen sallamışsın.6 7 senedir kullandığım ayakkabıları var Lacoste'un.Bez ayakkabıları nasıl bilmiyorum ama deri ayakkabıları gayet kaliteli,öyle çabucak dağılan rengi solan bir ayakkabısını görmedim ben.

Birde 1 tane ayakkabı alıp 1 yıl boyunca yaz kış aynı ayakkabıyı giyipte bana ayakkabı parçalanıyor demeyin.Ayakkabı öyle kullanılmaz

yaz başlangıcında aldım ayakkabıyı.üst tarafları tamamen soyuldu ayakkabının.ve hiç rahat etmedim.neden sallayayım

• Lacoste ayakkabi kaliteliyse siz kalite gormemisiniz o salakligi ben 3 kez yaptim ama hala daha diyorum onun kadar zarif ayakkabi bilmak imkansiz ama 1 ayda eskiyor sekli kayiyor ve rahatta degil rahat istiyosan 160 liraya new balance alda farki hisset

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.