Şimdi Ara

Max. 500-600 TL'ye erkek parfüm önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese. 20 yaşında öğrenciyim ve günlük kullanmayacağım ama özel günlerde kullanacağım uygun fiyatlı bir parfüm almak istiyorum. İnternetten kör alım yaparım büyük ihtimal. Çok ağır veya tütün tarzı bir şeydense hafif ama hoş bir şeyler arıyorum. Siz tecrübeli abilerin kardeşlerin önerilerini bekliyorum.



  • Selam kardeşim

    600 TL bütçe ile ilk olarak Zara parfümlerine yönelebilirsin.

    İkinci alternatif Antonio Banderas The Icon edt veya golden secret tavsiye ederim. The Icon edt, fresh bir kokudur kalıcılığı da orta seviyedir memnun eder. Golden Secret ise biraz ferah biraz tatlı baharatlıdır ama baharatı burun tırmalamaz yumuşak,tatlı hissiyatlıdır. Rossman mağazalarına girip deneyebilirsin hepsinde açık tester’ı var. Trendyol’da ikisi de 600 TL ama güvenilir satıcı bul, yorumlara bak.

    Üçüncü alternatif bütçeyi 1200 TL’ye çıkarabilirsen Versace Dylan Blue 100 ml tester şişe alabilirsin ki bu parfüm mükemmeldir ve tam genç işi ama etkileyici bir parfümdür. Çıkarım dersen sana mağaza adı veririm.

    Dördüncü alternatifin facebook satış grupları. Dilersen 2 tane grup linki vereyim birisi satış birisi bilgi sayfası. Satış sayfasında makul fiyatlara kaliteli 2. el parfümler bulabilirsin.Genelde insanlar alıp beğenmedikleri parfümleri satıyorlar 1-2 ml kullanılmış oluyor ama fiyatları da ona göre uygun. Sahte parfüm kesinlikle olmuyor satış sayfasında fatura/kaynak belirtiliyor şişelerin en ince detayına kadar paylaşılıyor zaten sahte parfümcüleri asla barındırmıyorlar grupta.
    Bilgi sayfasında da bu bütçeyle yardımcı olabilecek birileri çıkabilir. Yardımcı derken şöyle koleksiyonerler var birisi çıkar 600 TL’ye sana kullanmadığı daha pahalı parfümü de verebilir.




  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Facebook linkini atabilirsenizz çok memnun olurum.
  • pentoria16 P kullanıcısına yanıt

    bu satış/takas sayfası

    Parfüm Dünyası Satış Takas | Facebookfacebook
    Grubumuz Satış ve Takas yapmak isteyen Parfüm Severler için kurulmuştur. GÖNDERİ KURALLARI; *Ürünün İsmi *Ml Bilgisi *Fiyatı veya (SadeceTakas) *Detaylı Fotoğraf (Spreyer, Şişe Batchi varsa Kutu...
    https://www.facebook.com/groups/316730059215569


    Burası da soru/cevap/bilgi sayfası. bu konuda sorduğun sorunun aynısını burada da sorabilirsin


    Parfum Tutkusu | Facebookfacebook
    "Parfüm Tutkusu ", sevgimizi paylaşmak için güvenilir, açık fikirli ve samimi bir platform sağlamak üzere oluşturuldu. Parfumler hakkinda bilgi sahibi birbirine saygili samimi acik fikirli parfum...
    https://www.facebook.com/groups/312838555900819
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum
  • Montabaco Intensivo'yu önerebilirim:



    açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
    OJ MONTABACO INTENSIVO [OJM] Unisex Parfüm
    https://www.ozelparfum.com/oj-montabaco-intensivo-ojm
  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Hocam 100ml tester şişe nasıl oluyor? Ve boynerde şuan fiyatı x3 felan... güvenilir başka neresi var ki Dylan için

  • Zendo kullanıcısına yanıt

    Boyner/Sevil/Sephora fiyatlarına parfüm alınmaz hocam. He bol parası olan umursamaz alır o ayrı. Bakın yurt dışındaki amazon’larda 100 dolarlık elektroniklerin ülkemizde 10-15 bin liralara satıldığı saçma sapan fahiş karları sıkça görüyoruz. Yurt dışında da insanlar indirimcilerden, mağazasız kozmetikçilerden, internetten alıyor parfümleri hemen hemen %30-40 düşük fiyatlardan. Bunları boynere göre daha ucuz olan parfümün sahte olduğu sonucu çıkarmadığını söylemek için anlatıyorum.


    Şimdi ucuza orjinal parfüm almak konusunda dikkat etmeniz gereken şeyler var.

    En önemlisi feedback’ler, orjinal parfüm kullanıcılarının alışveriş yaptığı ve bugüne dek hiçbir sorun yaşamadığı, denetimli satış sayfalarında da parfüm kaynakların onaylandığı mağazaları bulmak.


    İnternette “tester” , “gümrüksüz” vs.. adı altında 300-500 liralara, 3 alana 1 bedava gibi kampayalarla satılan parfümlerin %100 sahte olduğunu bilmeniz lazım. Dolap/Gardrop gibi uygulamalardan da uzak durun ilanların %90’ı sahte zaten anlaşılıyor ilandan. Tester şişelerin çok fazla sahteleri var aslında çoğu “tester” adı altında satılsa da orjinal kutusunda jelatinli yanında yapıştırma barkodla satıyorlar. Tester şişe falan değil bildiğin sahte parfüm.

    Sahte parfümü, parfümü satan sayfadan, fiyatından, şişesinden, kutusundan anında ayırt edebilirsiniz, biraz araştırma biraz mantık yeterli.

    Bende tester şişe dylan blue var, arkadaşımda sephoradan alınma şişe var ikisi arasındaki tek fark bendeki tester’ın kapaksız olması çünkü firmalar çoğunlukla tester’ları kapaksız olarak karton beyaz kutularda gönderir. Onun dışında aynı parfüm.


    15 senedir parfüm koleksiyonerliği yapan birisi olarak size sorun yaşamadığım ama kimseye de güvence veremeyeceğim birkaç mağaza adı yazayım. Kimseye güvence veremem çünkü boyner’den parfüm alıp da üzerinde ithalatçı firmada başka bir şey yazıyor diye “sahte parfüm sattılar” diyen bilgisiz insanlar da var sonuçta. Parfümle içli dışlı bilgili kişi zaten anlar da bilgisi olmayanlar orjinal parfümleri de sahte sanıyorlar. Ben ilk tester şişe almaya karar verdiğimde güvenmeyerek ama orjinal olduğu teyit edilen bir yerden deneme amaçlı çok iyi bildiğim bir parfümün tester şişesini almıştım, ürün geldi test ettim orjinal koku olduğunu görünce de denk geldikçe tester almaya devam ettim.


    Size tavsiyem sayfalara bakın, ellerinde varsa kokusunu çok iyi bildiğiniz bir parfümün tester’ını alın ve kendiniz karar verin orjinal mi değil mi görün. Ellerinde her zaman tester olmuyor çünkü sürekli tester tedarik etmeleri imkansız bir şey. Tester yoksa boynerdeki gibi kapalı kutusunda jelatinli, ithalatçı etiketli şekilde de bulabilirsiniz onların fiyatları boyner’e göre daha düşük oluyor ama tester kadar da makul fiyatl olmuyor.


    Benim alışveriş yaptığım yerler. Hepsi instagram DM’den fiyat bilgisi verip , fotoğraf atıyor isterseniz.


    pitaneparfum (Ankara’da mağazaları var test ederek inceleyerek alabilirsiniz)

    Nokta kozmetik ( İstanbul Nişantaşında mağazaları var ve kendileri aynı zamanda bir çok ünlü niche markaların da ithalatçısı, bu mağazada da ara sıra tester şişe bulmanız mümkün)

    İstanbul Parfümeri ( İstanbul Beylikdüzünde mağazası var gidip test edebilirsiniz)

    Essen Kozmetik (İstanbul’da mağazası var parfümleri test edebilirsiniz)

    Selika kozmetik (İstanbul’da mağazası var test ederek alabilirsiniz)

    Barka_parfums (yalnızca instagram satışları var, burada vintage parfümler de bulabilirsiniz story’lerin de paylaşıyorlar)

    Nicheparfum (Sinan kaptan) - Yalnızca instagram satışı var


    Ben bu mağazaların hepsinden kapalı ambalajlı, ithalatçı etiketli parfüm de aldım, tester şişe de aldım ve sorun yaşamadım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.