Şimdi Ara

L - Carnitine Nedir ? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
17
Favori
719.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videoları izledim. Arkadaşa teşekkür etmek lazım. Bu ise gönül vermiş, kendini geliştirmiş, hocalık yapıyor zaten işi gereği. Bildiklerini de paylaşmak için bu videoları hazırlanmış. Sağolsun.

Bu videolardan aklımda kalan, glisemik indeksi düşük yiyeceklerterimi, (Canan Karatay hoca da bu besinlere sık sık deginiyor) Wikipedia dan bunu araştıracagim. (Ve diger kaynaklardan)

Spor öncesi basit karbonhidrat yerine bileşik karbonhidrat alınması gerektiği.

Basit/bileşik karbonhidrat ların neler olduğu.

Carnitine kullanımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla kullanmayın şöyle supplementler ya. Vallahi size diyorumki balon hepsi. Yok testesteron artırıcı yok yağ yakıcı yok bilmemne. Adam akıllı beslenin bi sene devamı gelirde zaten alışınca. O zaman görün bakalım nasıl sonuçlar alıyorsunuz. Whey ve Kreatin dışında hepsi yalan.
  • Şu eczanede satılandan hiçbir yerde bulamadım maalesef kullanan arkadaşlar Istanbul civarında hangi eczanede bulabileceğimi yeşillendirirse sevinirim

• Diyetle kilo vermek demek yari yagdan yarida kastan kaybetmek demektir onemli olan kas kaybetmeden kilo vermektir sonra spor kilo vermede sarttir dietle kilo verenlerin vucutlarinda sarkmalar daha fazla olur ama spor ve dietle kilo verenlerin vucutlari daha sıkı bir gorunume sahip olur... L carnitine ve cla o kadar arastirmama ragmen kimseden olumsuz bir yorum gormedim hatta doktorlardan dahi kotu diyen gormedim ama siz simdi sporla ilgisi olmayan bir doktora gidip ben apor yapiyorum bunu kullansam zarari olurmu derseniz zaten vucut calisan spor yapan insanlarin ilacla birseyler yapmaya calistigini dusunerek zararli diyecektir yalniz spor yapmiyorsaniz L carnitin kullanmak faydasizdir. Spor yapmiyorsaniz protein tozu vs kullanmayin bosuna karacigerinizi yorarsiniz.

• şans seri konuya denk geldim ben 3 ay boyunca kullandım l carnitine bana etkisi çok büyük oldu öncesinde 1 ay spor yapmama rağmen açılamamıştım kardio yaparken 30-45 dk sonra kesiliyordum Sonra arkadaşım önerdi 1 tane aldım o gün 1 saatten falza spor yapmama rağmen hala yorulmamıştım sıkılıp bırakmıştım sporu sonrasında 3 ay kullandım toplamda 25 kilo verdim. günde 1 saat haftada 5 gün kardio ve düzenli diyet ile zayıflatıyomu bilmem ama insanı gaza getiriyo kendini süperman sanıyosun
  • L-Carnitine yanında hangi takviyeleri almak lazım yoksa yağ yakmak için sadece L-Carnitine takviyesi yetiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler zarari var mi bunun?

Wheyfix l carnitine almis oda limonlu sanirim kiz kuzenim almis kalbi yorup zarar vermez degil mi zararsiz?
  • bu konunun profu olmuş biri l karnitin almamı önerir mi xenical ile birlikte?
  • beyler vikipedide kanıtlanmış bir şey yok yazıyor, ben şuan xenical kullanıyorum en az 2-3 paket daha kullanıcam 2-3 gündür kullanıyorum tabi, birde yanında l karnitin e başlamayı düşünüyorum ne dersiniz iyi yaparmıyım?
  • Beyler 187 boy 103kg yim spora baslayip kardiyo agirliklo caliscam bu merettem alsam faydasi olur mu birde hangi marka onerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

beyler zarari var mi bunun?

Wheyfix l carnitine almis oda limonlu sanirim kiz kuzenim almis kalbi yorup zarar vermez degil mi zararsiz?

keşke araştırsaydınız hocam, bu markayı önermıyor kımse, googledan wheyfix body yazın bılgı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 1 Ekim 2015; 18:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

keşke araştırsaydınız hocam, bu markayı önermıyor kımse, googledan wheyfix body yazın bılgı var

ben almadim kiz kuzenim aldi hocam

diyetisyene gitti sanirim almiyor artik cunku diyetisyen bi program vermistir ona uydugu icin kullanmaya gerek duymaz galiba zaten kendisni gordugmde baya zayiflamisti bu diyetisyene gittikten sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

ben almadim kiz kuzenim aldi hocam

diyetisyene gitti sanirim almiyor artik cunku diyetisyen bi program vermistir ona uydugu icin kullanmaya gerek duymaz galiba zaten kendisni gordugmde baya zayiflamisti bu diyetisyene gittikten sonra

anladım hocam, açıkcası insan vucuduna gıden herşey 2 kere araştırılıp alınmalı, bu tur urunlerden yerlı olarak bır hardlıne markası önerılıyor, geri kalanlardan alman üretimi saf carnıtın satan fırmalar varmış, dunden bu yana araştırıyorum sonunda 15 ml de 1000 mg olan bır urun buldum onu alacam kısmetse bende

• şunu deneyen var mı kullanmaya başlamayı düşünüyorum solgar l-carnitine 1500 mg liquid 473 ml

http://www.solgar.com.tr/urun/l-carnitine-1500-mg/30721
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

Bende bugün kullanmaya başladım 85 kiloyum şu anda size gelişmeleri buradan yazarım

Hocam Sonuç Nedir Memnun Kaldınızmı
    Ben 96 doğumluyum 1.70 Boy 73 Kilo Var Ama Yüzüm Şiş gibi genetik vucudum kiloyu cok belli ediyor zayıflamak istiyorum spora başladım
    İlk Gün
    15 dk speed 5 de yürür bazen koşar adım yürüdüm bantta
    ardından ağırlıkları kaldırdım çekme vs isimlerini bilmiyorum ondan sonra speed 6 ile 7 de yürüdüm koşar adım 30 dk yarın gidersem devam edicem oradaki kişilere sordum zayıflama için ne içeyim diye o güzelce anlattı şu kilo aldırır kas yapmak için şu şöyle vs kilo yakmak için kreatin öneririm dedi bende not alıp evde araştırırım dedim.

Ben sürekli halsiz kalıyorum b12 vs düşük onlarıda içiyorum ama durum aynı sizce başlamalımıyım kreatine sağlık sorunum vs yok çok şükür.

http://www.akakce.com/kreatin.html

hangisini önerirsiniz.

• Edit: Mesaj iptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 11 Kasım 2015; 23:49:18 >
  • Beyler ben 16 yasındayım ve 115 kilodan 100 e düstüm ama ilaç içmedim 16 yaşındayım icsem bisorun olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes lcaratin

Beyler ben 16 yasındayım ve 115 kilodan 100 e düstüm ama ilaç içmedim 16 yaşındayım icsem bisorun olurmu

İçmeden kilo vermişsiniz ne güzel. Devam edin . Başka arayışa gerek yok bence.
  • Merhaba hangi markayı önerirsiniz

• Sıvı forma sahip olan Nutrade L-Carnitine, karnitin içeriğine sahip bir üründür.

Almanyada üretilen Nutrade L-Carnitine, sporcuların yağ yakım süreçlerini hızlandırmaya yardımcı olabilir.

Nutrade L-Carnitine Liquid'in genel özellikleri:

- Her 1 ampulunde 3500mg saf formda Karnitin içermektedir.

- Toplam 20 servisten oluşmaktadır.

- Alman Menşelidir.

https://www.aloprotein.com/nutrade-l-carnitine-liquid-3500-mg-20-ampul

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.