Şimdi Ara

L - Carnitine Nedir ? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
19
Favori
718.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben GNC den aldim bi kutu duzenli spor yapiyordum ve kullaniyordum cokda guzel kilo vermistim bana faydasi var gibi geliyordu hem enerji veriyor hem terletiyor guzel gelmisti bana yani ama sporu biraktim uzundur yapamiyorum smdi yine bitaz kilo aldim fakat bu hafta bi kutu daha aldim ayni marka yine spora başlayacağım alsak mi almasak midiyen arkadaşlar sporunuzu yapin 1 ay deneyin ikinci aya l-carnitine baslayin bir de oyle deneyin aradaki farki gorun derim ben kullandim memnunum belkide dedigim gbi duzenlu spor yapmamim faydasi olmustur ama bana gore ufakta olsa katkisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3000mg lik nutrition carnitine önerdi.Daha önceden kullanan var mıdır kaliteli bir ürün müdür bu?
  • carpenter kullanıcısına yanıt
    Linki ismi markası neydi hocam .
  • bende geçenhttp://liposhotturkiye.com/ sitesinden aldığım liposhot adlı ürünle tanıtım l-carnitine'i. yağ yakıcı özelliği olduğunu biliyorum. yani tecrübe ettim desem yeridir. 1,5 2 haftadır kullanıyorum şu an 4 kilo verdim. sizinde kullananlarınız ve ya kullanacaklarınız varsa bir before after albümü yapalım :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    Linki ismi markası neydi hocam .

    geç cevap verdiğim için üzgünüm kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremiyordum.

    Ben GNC den aldım Siyah bi kutusu var GNC nin kendi ürünü.
  • Nereden alabilirim şu an? 1 aylık kardiyo süresince yetecek kadar ihtiyacım var sadece
  • Bide weiderin sitesinde soru cevap kisminda L-Carnitine 2 ay kullandiktan sonra 15 gun ara verin dediklerini okudum. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?
  • Evet 2 ay kullanımdan sonra ara vermek gerekir. Ayırca L-Carnitine hakkında buradan da bilgi alabilirsin.
  • DeTaXs kullanıcısına yanıt
    BesinDestek.com dan 9 taksit ile alabilirsiniz. Bu arada Multipower L-Carnitine öneririm.
  • L- cartine yaklasik 3 ay kullandim spor yaparken ve kas oranim artti yag oranim azaldi. Daha sonra ara verip lipo6 kullandim fakat ondan bi sonuc alamadim ( duzenli kullanmadim ) . Bence l- cartine ictikten sonra en az 1 saat spor yapilarak kullanilmasi gereken bir urun. Ben faydasini gordum. Simdi chorome u kullanicam doktor tavsiyesiyle bakalim ise yariyacakmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedakalyoncu

    bende geçenhttp://liposhotturkiye.com/ sitesinden aldığım liposhot adlı ürünle tanıtım l-carnitine'i. yağ yakıcı özelliği olduğunu biliyorum. yani tecrübe ettim desem yeridir. 1,5 2 haftadır kullanıyorum şu an 4 kilo verdim. sizinde kullananlarınız ve ya kullanacaklarınız varsa bir before after albümü yapalım :))

    2 haftada 4 kilo verilmesi saglik acisindan iyi degildir. Daha az kullanmani tavsiye ederim metebolzmani bozmak istemiyorsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simgesima

    arkadaşlar ersin nick ile yazılan soruları ben sordum ama nick başka çıkmış .pc arızalıydı ve sanırım bilgisayarcı bu nickle siteye girmiş ve otomatik olarak onun adıyla yazmış bulundum sonradan farkettim
    bilginize...

    :D olaya bak adamda diyodur ne alaka hamile falan
  • Kullanmayın kullandırtmayın şu takviyeleri. Her şeyin doğalı iyidir. Onlarca bitki var yağ yakan araştırın bulun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.Edison

    Kullanmayın kullandırtmayın şu takviyeleri. Her şeyin doğalı iyidir. Onlarca bitki var yağ yakan araştırın bulun.



    bu da onlardan birisi
    aspırın yesil cay (demleme) nescafe classıc yuksek kafeınlı şekersiz.
  • arkadaşlar normalde ben zayıf birisiyim 168 boy 64 kg ama göbek var zayıflamak istemiyorum ama göbek bölgesi gitsin istiyorum l-carnitine kullansam istediğim sonucu alabilirmiyim
  • İyi akşamlar öncelikle ciddi bir kaza sonucu 1.5 ay evden çıkmadan yatmak zorunda kaldım tabi kendimi bilmediğim için ne verirlerse hayır dememişim hep yemişim sonuç olarakta çok pis göbek bağladım serum ve yemekler ile Artık kendi göbeğimden iğrenmeye başlamıştım :) 18 şubatta spora başladım göbek yağlarını eritmek için. başladığımda 85,9 kilo idim 102'de göbek ölçülerimdi 1 ay'da 78,8 kilo ve 90 göbek ölçülerine düştüm.Görenler göbeğimin sivriliğinin gittiğini söylüyorlar sanki bana göre gözle görülür etkisi olmamış gibi ama ölçüler ilede belli 12 cm kadar göbeğim küçülmüş. Tavsiyelerine ihtiyacım var kilo verme konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum rejim+spor yapıyorum kolaylıkla kilo verebiliyorum tek sorun göbeğin kaybolması : ) Acaba sabır ile spora aynı şekil devam etmelimiyim yoksa yanında ek gıda göbek yağlarının erimesi için L.carnitine mi kullanmalıyım bir faydasını görebilirmiyim okuduğunuz için teşekkür ederim cevaplarınız tavsiyeleriniz için şimdiden sağolun iyi forumlar.




  • Çevremde kullanan arkadaşlarım var. Gözle görülür şekilde göbekleri kayboldu. Bende 3 haftadır diyet + 50 dk tempolu yürüyüş yapıyorum. Diyete harfiyen uymuyorum %75 uyuyorum. 85 kilo ile başladım bu sabah 81 idim. l carnitine deneyeceğim 1-2 ay sonrasında bırakırım.

    Bu arada l carnitine kullanılması durumunda mutlaka 3-4 litre su tüketmeyi ihmal etmeyin.
  • Herkese merhaba şuan özet geçerek yazmak zorundayım 1.5 ay önce spora başladım ( 3 haftadır gitmiyorum sınavlardan dolayı ) bugun tekrar baslıyorum boyum 1.78 kilom 96.5 di şimdi 91 civarında geçen hafta tahlil yaptırdım insülin direnci çıktı ondan dolayı kilo vermem zorlasmıs ama ilaç kullanmaya basladım yaza kadar kilo vermek istiyorum göğüslerimde çok büyük gözüküyor kendimş kötü hissediyorum bana l-carnitei önerir misiniz ? Galiba tek marka yok beni en uzun idare edebilecek ürün hangisidir ? Birde sporda sadece kardio mu yapmalıyım ? Gittiğim doktor l-carniteyi önerdi birde size soruyım dedim son olarak en etkili nasıl kullanılır ve o kova göbeğim ve göğüsüm sadece bu şekilde mi yani l-carnite ve ölümcül kRdio ile mi gider ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben 52 yaşında 1,75 boy ve 125 kg ağırlığına olup iri kemik yapılı ve kaslı biriyim. Yaklaşık son bir yıldır kilo vermek için uğraşıyorum belli dönemlerde diyet ile kilo versem de uzun süreli kilo koruması yapamıyorum. Son 3 aydır haftada 3-4 gün 1,5 saat süreli spor salonuna gidiyorum genel olarak kondisyonuma iyi gelse de kilo vermek bir yana 1,5 kg daha aldım. Bu arada yediklerime dikkat etsem de perhiz yapmıyorum ancak günde min 2 litre su içerim. Bu gün bir arkadaşım l carnite kullanmamı önerdi ve özellikle alman malı olmasına dikkat et dedi.
    Burada kilo verebilmek için sizin bu ürünü kullanım hakkındaki olumlu-olumsuz ve varsa ilave tavsiyelerinizi rica ediyorum.

    Saygılar
  • Hafta sonu karaciğer vakfının toplantısındaydım. Bu tarz ürünlerin kullanmanın tehlikeli olduğunu hoca tekrar anlattı. Özellikle primbolan gibi anabolik steroidlerden L-carnitinden uzak durun dedi. Gerçi eşine bile anlatamamış. Şimdi ben size bunu nasıl anlatayım. Arkadaşlar insanlar size hayal satıyor aman dikkat , bunların uzun süre çalışmalar yok. Kanser riski taşıyorlar. Böbrek ve karaciğer sorunu riski çok çok fazla. Kanser için önerilen hatta resmi çalışmaları da olan reishi mantarı hastamda böbrek yetmezliği yaptı. Doz aşımı da yoktu.

    Kaynım da kullandı bi şey olmadı.
    Ya et yiyon seni etkiliyor mu?
    Doktorlar da herşeye karşı.
    Öyle vücut yapayım 5 yıl az yaşayayım... gibi zırvalara kanmayın. Giden böbrek yerine ancak nakille konur.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.