Şimdi Ara

Kutusu açılmış ürün iadesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2 gun once amd ryzen 5 ve msi tomahawk b450m aldim. Parcalari taktim ve maalesef memnun kalmadim. Islemciyi iade etmek istiyorum. Kutusunun sadece kapak bolumune yapistirilan amd etiketini maket bicagiyla kestim. Islemciyi cikarmak icin mecburen bu sekilde acmam gerekiyordu. Anakartta ayni durumda. Anakart icerisindeki hdd kablolari posetlenmisti. Posetler yirtilmadan acilacak gibi degildi. Ben bu urunleri iade edebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayıplı ürün değilse iade olacağını zannetmiyorum.
  • %90 iade almayabilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omara

    Bu mesaj silindi.
    Internetten aldim. Mutat kullanim derken urunlere herhangi bir zarar vermedim. Normal bir sekilde takip calistirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışa yeniden uygun olmadığından dolayı iade olmaz.İade olur diye çok bilmişler önce kanunu okusunlar sonra bol kepçeden sallasınlar.
  • Omara kullanıcısına yanıt
    yok oyle bir hak Hakem heyeti bile yardimci olmadi bana. gerçi kim bilir hakem heyetindeki adamlar torpille işe alınmış kanundan haberi olmayan tiplerde olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:6:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcilerde kutu ve ayak yapılarındaki hassasiyet nedeni ile kutusu açılmış ürünlerde iade sadece arıza durumunda kabul edilmektedir.
  • Arıza olsa neyse memnun kalmadım mantıklı bir sebep değil diyip almayabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada da ryzen 5 işlemcinin VE anakartın iade koşullarına baktım buna göre anakart iade olurken işlemci iade olmuyor

    İŞLEMCİ İADE: HAYIR
    İncelediğiniz ürün, Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmeliğin 7. maddesinde yer alan aşağıdaki hükümler gereğince iade alınmamaktadır.

    Tüketicinin özel istekleri veya açıkça onun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan, niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan, çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler iade edilemez.

    Tüketici tarafından ambalajı açılmış ise; ses veya görüntü kayıtlarına, yazılım programlarına ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin ürünler (Örneğin; DVD, VCD, CD ve kasetler, toner, kartuş, şerit, vb. gibi) iade edilemez.

    Hijyenik ürünler (iç çamaşırı gibi), süpermarket ürünleri (gıda ürünleri gibi), gazete, dergi gibi süreli yayınlar iade edilemez.

    Fiyatı borsa veya teşkilatlanmış diğer piyasalarda belirlenen ürünler (altın grubu) iade edilemez.



    ANAKART İADE: EVET
    iade işlemlerinizi aşağıdaki şekilde yapmalısınız:

    Ürünün adresinize teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde "Sipariş Takibi" sayfasından "İade ve Geri gönderim" başvurusunda bulunarak iade sürecinizi başlatabilirsiniz.
    Ürünü iade etmek için, orijinal kutusuyla ve faturasıyla birlikte Hepsiburada.com’a göndermelisiniz. İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.
    Daha detaylı bilgi için Yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    Bedel İadesi:
    İade işlemi sonuçlandıktan sonra bedel ödemesi kredi kartınıza/banka hesabınıza 24 saat içinde yapılmaktadır. Ödeme işlemlerinin hesabınıza yansıma süresi bankanıza göre değişkenlik gösterebilir.

    Alışveriş kredisi ile satın alınan ürün iadelerinde; standart prosedür geçerlidir.

    Ürün iptal/iadeniz gerçekleştiği durumda, ürün tutarınız Hepsiburada tarafından tanımladığınız hesabınıza geri ödenir.

    Kredili siparişiniz iptal/iade alındığında krediniz kapanmış sayılmamaktadır. Ürün iptal/iadesinden sonra ayrıca krediden cayma talebiniz olur ise banka ile bireysel olarak iletişime geçmeniz gerekmektedir. Sipariş tarihinizden kredi kapama tarihinize kadar oluşan faizden sorumlu olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Haziran 2019; 5:41:35 >




  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Kullanmaya karar verdim.
  • Iade almazsa. Hem ben etik gormuyorum acilmis seyin iadesini. Firmayi direk zarara ugratiyorsun eger urun istendigi gibi yollandiysa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcinin termal macunu bulaşdığı kullanıldığı için almazlarda anakartı alabilirler. Ne beklemiştin ne bulamadın da memnun kalmadın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.