|
Arkadaşlar bu konularda pek bir fikrim yok sizden yardım almak istiyorum. Özet: trendyoldan aldığım anakartı bilgisayara takıp calistiramadım ve iade etmek istiyorum. Elimde 1 gün kadar duran bu ürünü iade etme gibi bir hakkım var mi? Yoksa kutusunu açtığım için herhangl bir hakkım yok mu? Çok daha fazla detaylar var ama yazıya boğmak istemiyorum burayı. Trendyol üzerinden bir anakart satın aldım. 2 Ekim günü elime ulaştı. Bilgisayar açılmadığı için Windows kurulumu yapacaktım. Anakarti taktım. Ancak Windows kurulumunu yapmadan önce belli sorunlar yaşadım. Ekran donması, mavi ekran hatalari gibi ( bunlar anakarttan dolayı demiyorum) herneyse sonra klavye, mouse ve monitör ekranı gelmedi hiç bir şekilde. Ertesi gün bilgisayarciya götürdüm. O da becerememiş olacak ki anakarti yeni mi aldın diye sordu. Evet dediğimde sen uğraşma anakart sorunlu gibi duruyor sen bunu iade et dedi. Daha dün elime gectigini nasıl bozuk olacağını falan sorgulasam da pek anlamadığım için hemen trendyolu aradım, durumu anlattım. Trendyoldaki müşteri danışmanı iade kodu oluşturdu. Ertesi günde sabahtan kargoladim. Ancak satın aldığım firma ürünü inceleyip bir sorun olmadığını iade lptali diyerek bana gerl yolladı. Şimdi ben bu süreçte herhangl blr hakka sahlp miyim? Yoksa ürünü kutusunu açtığım için hiç bir şekilde geri iade yapamaz mıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt