Şimdi Ara

iade edilmiş ürün tekrar satılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bundan 6 sene önce monster aldım hala kullanıyorum, tekrardan monster almayı düşünüyorum kendi sitesinden ama artık fiyatlar çok uçuk olduğundan endişem şu aliye gönderilen bilgiyasayarı ali beğenmeyip iade edip bu ürünü veliye(yani ben) gönderirlermi ben iade edilmiş ürün istemiyorum çünkü vodafone dan 2 cihaz aldım 2side böyle yapılmıştı belli yani.




  • Monster bilgisayarların tüm aşamalarında kendisi olduğu için (Üretim - Dağıtım - Servis) size gelecek olan ürünün daha önce iade edilmiş olan bir ürün olması ihtimali yüksek. Fakat üretim bandına cihazları tekrar sokup, temizliğini yaptıkları için bunu anlamanız oldukça güç. Bir de laptopların iadesinden sonra detaylı şekilde teste sokup, tüm verileri inceliyorlar. Zaten laptopların değiştirebileceğiniz 4 5 parçası var, bilgisayar gibi her parçası çıkabilen bir yapı değil. Anakartı arızalı olsa kartın tamamı değişir öyle koyarlar montaja, tamiratına girmezler. Tüm markalarda var bu sadece monster değil. Fakat laptop markaları konusunda da en çok monster'a güvenmenizi tavsiye ederim. Kompakt bir şirket ve her aşamasına müdahaleleri var. HP gibi anyada üretip konyada satıp üstüne ne olduğu belirsiz garanti firmalarıyla çalışmıyorlar.

  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hâlâ daha monster kullanıyorum 6 yıl oldu eminimki başka bir markaya yönelirsem başım ağrıcak gibi duruyor, benim ve senin bahsettiğin gibi tüm ürünlerde bu durum var en azından monster çok çok daha deneyimli, paranın çoğunu erittim alcak para kalmadı inşALLAH zamlanmadan alabilirim =)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.