Kutsal Damacana 5 - Zombi
-
-
O son iğrenç, leş oğlu leş filmden sonra bir film daha mı çekmeye karar vermiş? 4. film tamamıyla seviyesiz belt altı iğrenç küfürlerden ibaretti. Bunu da mizah olarak sunan senaryosuz 10 IQ'luk filmdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amaçları para kazanmak hocam en dandik filmi bu ülkede gişe yapıyor.Daha devam serileri çekilecek bununda Kolpaçinonunda...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam herkesin amacı para kazanmak da mühim olan nasıl kazandıkları ve karşılığında ne verdikleri. Kutsal Damacana genel olarak kötü bir seri. İlk film ve 3. film neyse de son film rezillik ötesiydi. Böyle berbat yapımların gişede çakılması, para kazanamaması lazım ki sinema sektörü çöpten geçilsin. İnsanların parası daha önemlisi vakti değerli. Bence sinema özellikle Türk sineması neden bu kadar kötü durumda bir durup düşünmek gerekir.
Konuyu açan sinemasever DH yöneticisine saygım var ama ben olsam 4. filmden sonra bu filmin konusunu açmazdım şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O açmasa bugün ben açacaktım.Çok takma kafana hocam.Bizim ülkedeki ortalama sinema izleyici kitlesi belli değişmez bu saatten sonra...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 22 Aralık 2024; 0:47:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk fragman geldi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk filmden sonra 4 tane daha çekmişler. 2. filmi izleyememistim bile. Olmuyor artık yapmasanız mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //
Ne Mutlu Türküm Diyene! -
_____________________________ -
-
bunun filmini izleyenler var oldukça adamın seri devam eder 1 milyon izlense yine çeker
Tam okulların tatil olduğu zamanda çıkartıyor. Ne kadar 15 yaş üstü genç varsa umursamadan doluşacak. Adamlar her şeyi hesap ediyorlar.
_____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır. -
kutsal 4 bir milyon işe yapmış bu da 600-700 yapar
Kutsal Damacana serisinden mi yoksa Şafak Sezer'den mi daha fazla tiksindiğimi çözemiyorum. Sanırım her ikisi birbirini tetikliyor denebilir.
_____________________________ Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 -
Yarıda çıktım yalan yok
ya bilader paran mı yok gidip merdiven altı dükkanda suri doktora mı yaptırdın o estetiği 10dk dayanabildim bunun suratından
sanki korku filmlerinde başkanın suratı yüzüp suratına yapıştırmış
Doğum günün zombi olduğun gündür.
Güldüğüm sahne Bülent Hanım'ın sahne; tokatlanan zombiler zombi olduğu güne.

güzel para kaldırmış devam etsin bence

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı