Şimdi Ara

Bol türk bulunan adam gibi ücretsiz rpg oyunu aryiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bol türklü adam gibi ücretsiz premium gibi almak için illa zorlamayacak oyun tavsiyesine ihtiyacım var

adam gibi olsun yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

bol türklü adam gibi ücretsiz premium gibi almak için illa zorlamayacak oyun tavsiyesine ihtiyacım var

adam gibi olsun yeter

Bol Türk bulunan, ücretsiz oyun çok. Ama premium almak gerekmeyecek, adam gibi deyince iş değişiyor. Bildiğim kadarıyla öyle bir oyun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

bol türklü adam gibi ücretsiz premium gibi almak için illa zorlamayacak oyun tavsiyesine ihtiyacım var

adam gibi olsun yeter

Bol Türk bulunan, ücretsiz oyun çok. Ama premium almak gerekmeyecek, adam gibi deyince iş değişiyor. Bildiğim kadarıyla öyle bir oyun yok.

o zaman az peremium gerektiricek ve orta ve iyi arasi bisey yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 8 Ekim 2008; 19:41:00 >
  • Neden Bol Türk Arıyosunki Bol Türk Bulunan Oyunları Hali Ortada ( Hem Yabancılarla Oynamak Daha Zevkli )
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

adam gibi olsun yeter

o zaman az peremium gerektiricek ve orta ve iyi arasi bisey yokmu

Valla işin aslı free2play iyi bir oyun yok. O oyunlar mecburiyetten oynanıyor biraz. Eskiden Silkroad online oynardım. Ama onda da ticket felan almadan end game görmek imkansız gibi birşey. Yani eninde sonunda kesenin ağzını açmak gerekiyor bu oyunlarda. O yüzden bu tür oyunlar senin için önemliyse, zevk alarak oynamak isterim dersen pay2play tavsiye ederim. İlla free olsun diyorsan metin2 diye bir oyun var. Hem Türkçe, hem de bol bol Türk bulursun. Ama dediğim gibi eğlencelik oyunlar bunlar. Zaman geçirmek için takılabilirsin biraz.

• bol turk bulunan oyun adam gibi olmaz az türk bulunan ara bence
  • metin2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f2p olupta bol türk bulunan bir oyun hayatta adam gibi olmaz böyle bir ihtimal %0.01 bile değil
    ama f2p olpta adam gibi oyun arıyorsan 3-4 tane var
    şahsen ben cabal oynuyorum gerçi ondada türkler ve botlar artmaya başladı ama yinede güzel bence

bu arada metin 2 yi tavsiye edenlere bi sorum olcak
    google metin 2 aratınca 1. çıkan metin2 nin kendi sitesi 2. çıkan ise türkçe metin 2 hile forumu
    siz böyle bir oyunu nası tavsiye edersiniz allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 9 Ekim 2008; 21:38:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

f2p olupta bol türk bulunan bir oyun hayatta adam gibi olmaz böyle bir ihtimal %0.01 bile değil
    ama f2p olpta adam gibi oyun arıyorsan 3-4 tane var
    şahsen ben cabal oynuyorum gerçi ondada türkler ve botlar artmaya başladı ama yinede güzel bence

bu arada metin 2 yi tavsiye edenlere bi sorum olcak
    google metin 2 aratınca 1. çıkan metin2 nin kendi sitesi 2. çıkan ise türkçe metin 2 hile forumu
    siz böyle bir oyunu nası tavsiye edersiniz allah aşkına

Bedava ve Türklerin bol olduğu hangi oyunda hile yok ki. Arkadaşın kriterlerine göre tavsiye ettik, kötü olduğunu da belirttik zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: IcanFaint

bol turk bulunan oyun adam gibi olmaz az türk bulunan ara bence

evt oyunda az türk olsun ki herkes birbirinin kıymetini bilsin biliyorsunuz nerde çokluk orada b..luk
  • Gel Flyff'a.. Az Çok Türk Ortamı var.. Tabi Bazı Oyunlara Nazaran Az ama.. Farklı bi 'Cartoon' ortamı oluşur
  • bu flyfff ücretsiz dimi bi de nasil bişey bu
  • "kicks online"
    premium istemez
    türk var ne az ne cok
  • baksana türkler kendilerini oyunda istemiyo e peki yabancılar niye istesinki
  • bol türk olan oyunlarda genellikle pls 5k vb şeler oluyo tercih etmenizi önermiyorum (bu arada flyfftada var türk ama %90 ı düzgün insan ve flyffta ezerler )
  • Free oyunlar 0-6 arası admlar doluyor yada o seviyede zekaya sahip o yüzden tavsiye etmiorum.

Rising force dene ordakiler şimdilik düzgün.Offical server kapanıcak ama başka serverlar var.

Ama gercekten mmorpg istiyorsan kesenin azını acıcaksn arkadaşların dediği gibi.Normal oyunlara zaten para veriyorsn(torrent kullanmıorsan) e mmorpg oynarkende kalite arıyorsan belirli ücret ödemen gerek.

Ki çoğuda 15 20 ytlyi geçmior ki.Evinde pc interneti olan birinin bu meblayı ödemeyemecek biri olduğunu düşünmüyormHer gün kenarı 1 ytl bile atsan yeter yani

• yaşınızı bilmiyorum ama flyff çocuk oyunu..16+ oyun isterseniz şunları deneyin bol turk oyuncu garantısı veremem ama oynayanlar vardır kesin...
    ***Last chaos
    ***Archlord
    ***Rappelz
    ***Shaiya
    ***Perfect world...yakında ms sunucusu açılıyor...Aklım abunlar geldi şimdilik.
  • yav 15 20 önemli diil ama benim sorunum parayı nasıl göndercem orada
    quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

Free oyunlar 0-6 arası admlar doluyor yada o seviyede zekaya sahip o yüzden tavsiye etmiorum.

Rising force dene ordakiler şimdilik düzgün.Offical server kapanıcak ama başka serverlar var.

Ama gercekten mmorpg istiyorsan kesenin azını acıcaksn arkadaşların dediği gibi.Normal oyunlara zaten para veriyorsn(torrent kullanmıorsan) e mmorpg oynarkende kalite arıyorsan belirli ücret ödemen gerek.

Ki çoğuda 15 20 ytlyi geçmior ki.Evinde pc interneti olan birinin bu meblayı ödemeyemecek biri olduğunu düşünmüyormHer gün kenarı 1 ytl bile atsan yeter yani

• FlyFF'yi öneririm gerçekten çok zevkli bir oyun.
  • quote:

adam gibi olsun yeter

ConqueR Online'ı tavsiye edeRim..Hem yabancı hemde Türkü boL oLan bi Oyun.. Zevklide
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.