Şimdi Ara

Kütahya Nasıl Bir Şehir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
43.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir öğrenci için nasıldır KÜtahya ? Nerelere gidilebilir ? nereleri gezilebilir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kütahya: Tarihi ve Modern Bir Kent

Kütahya, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan tarihi ve kültürel bir şehirdir. Porseleniyle ünlü olan Kütahya, öğrenciler için de cazip bir seçenektir.

Kütahya'nın Semtleri

Kütahya'nın en iyi semtleri arasında Merkez, Tavşanlı ve Hisarcık bulunmaktadır. Merkez semti, şehrin kalbi olup tarihi binalara ve alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Tavşanlı ise sanayi bölgesi olarak bilinirken, Hisarcık da sakin ve huzurlu bir semttir.

Kütahya Öğrenciler İçin Nasıl Bir Yer?

Kütahya, Dumlupınar Üniversitesi'ne ev sahipliği yaptığı için öğrenciler için canlı ve hareketli bir şehirdir. Şehirde çok sayıda öğrenci yurdu ve özel konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik kafe, restoran ve sosyal alanlar da mevcuttur.

Kütahya'nın En Lüks Semti

Kütahya'nın en lüks semti Zafer Mahallesi'dir. Bu semt, modern apartmanlar, villalar ve lüks alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır.

Kütahya Öğrenci Şehri Mi?

Evet, Kütahya öğrenci şehridir. Dumlupınar Üniversitesi'ne ev sahipliği yapması ve öğrencilere uygun konaklama, yemek ve eğlence seçenekleri sunması nedeniyle öğrenciler için popüler bir destinasyondur.

Kütahyada Okumak Hakkında Bilgiler

Kütahya'da okumak, öğrenciler için hem akademik hem de sosyal açıdan faydalı bir deneyim olabilir. Şehir, kaliteli eğitim veren bir üniversiteye ve öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimleri için fırsatlar sunan dinamik bir topluluğa sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım şu iki kelime senin için açıklayıcı olacaktır;
    iğrenç ötesi.
  • neden ki ?
  • Ortamın varsa her şehir güzeldir. Ne tarz yerlere takılırsın ilk önce onu sölersen yardımcı olayım.
  • küçük,ucuz bir şehir
    ayısı bol ama iyi niyetli insanı da bol

hem annem hem de kuzenim kütahya da öğrencilik yaptılar
    ikisi de çok şikeyetçi değildi ama tabi bazen biraz gelişmişlik arıyormuş insan

mesela eskişehir bu yönden çok daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Ortamın varsa her şehir güzeldir. Ne tarz yerlere takılırsın ilk önce onu sölersen yardımcı olayım.

Normal yerlere.Cafelere falan.

Bide gezilecek nereler var orada?Real,Carrefour tarzı yada lüks alışveriş mağazaları var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

quote:

Ortamın varsa her şehir güzeldir. Ne tarz yerlere takılırsın ilk önce onu sölersen yardımcı olayım.

Normal yerlere.Cafelere falan.

Bide gezilecek nereler var orada?Real,Carrefour tarzı yada lüks alışveriş mağazaları var mı ?

Tansaş,YKM var

Carrefour da Hilton'un altında olacak.

Yakamoz ,kahve dünyası vanilya gibi cafeler var.

Genelde ucuz bir şehirdir halkı iyidir yani biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 18 Ağustos 2008; 12:05:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin nasıl bir şehir ?
    5 yıl önce açıldı
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kahve dünyası hala açıkmı orda ya,kel bekir falan vardı,sahibi uluç tanırmısın onları.
  • Anladım.Umarım çevre edinebilirim orda.Üniversitede arkadaş bulmak lisedeki gibi midir acaba ? malum sınıflar 150-200 kişilik olunca insanı düşündürüyor.
  • belirli bölgelerinin cemaatlar tarafından paylasıldığı ve türkiye de en çok fetoscunun olduğu söylenilen il... diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Kahve dünyası hala açıkmı orda ya,kel bekir falan vardı,sahibi uluç tanırmısın onları.

tanımam mı ama onlar devretti hocam

Walla genelde güzel ortamlar olur şehir küçük üni büyük hesabı.
    Pek yabancılık çekeceğini düşünmüyorum açıkcası

@.M3RT.

Kimden ve nerden duydunuz böle bişi
    Tutucu bir halkı vardır ama kesinlikle böle bişi görmedim. Genelde muhacirler esnaftır

• Walla benım bi arkadasim orda 2 yil ögrenci oldu. öve öve bitiremiyordu
    Fakat Ev tutman lazim ortam Süper olur diyim ben sana
    ilk yıl yurtta filan kal. arkadaslarini iyi sec sonra evi tutun bence.
  • 200 kişilik sınıfta nasıl ortam yapacaksın ki ? o beni düşündürüyor.
  • quote:

200 kişilik sınıfta nasıl ortam yapacaksın ki ? o beni düşündürüyor.

ortam heryerde var merak etme sen,

Ama 1ay kredili yurtlarda kal, sonra eve çıkarsın hemen.
    Yoksa özel yurt seni sıkabilir. Bu arada hangi bölümü kazandın?
  • Antepli Seyfi'ye de uğrayın bi ara
  • senin o şehirde ne yapacağına bağlı.eğer sen bi işte çalışacaksan zaten şehri göremiyceksin çok fazla.sabah 8 akşam 5 ve yorgun olup evinde yatacaksın.böyle bişey yapacaksan hiç düşünme git.ama öğrenciysen ve kız aramaya gidiyosan zor bulursun.bulsan da zor dolaşırsın çünkü dolaşacak yer yok
    büyük bir şehirden geliyorsan da ilk sene işkence geçer sonra da büyük şehire gitmek istemezsin.öyle biryer işte
  • quote:

quote:

200 kişilik sınıfta nasıl ortam yapacaksın ki ? o beni düşündürüyor.

ortam heryerde var merak etme sen,

Ama 1ay kredili yurtlarda kal, sonra eve çıkarsın hemen.
    Yoksa özel yurt seni sıkabilir. Bu arada hangi bölümü kazandın?

özel yurtta kalacağım.
  • Sevgililer sokakta el ele gezemezler ama aynı evde kalabilirler...
    ZEUS diye bir yere götürmüşlerdi beni (sevgilimler kuzeninin evinde buluşmak için gitmiştim yıllaaaaar önce kütahyaya) Ben çeşme'de kemer'de barlarda öyle açık giyinmiş öyle danseden kızlar görmemiştim..
    ama ZEUS'dan çıkarken hepsinin mantosu ve türbanı üzerinde oluyordu..
  • Bende Kütahya'yı kazandım ama bu söyledikleriniz içimi kararttı.Şevkim gitti.
  • Kız olayına girmeyelim isterseniz.Ortam derken,arkadaş çevresi,gezilecek yerler ve 200 kişilik sınıfta nasıl arkadaş edinebileceğim?Ben bunlara yanıt arıyorum.Ama illa ki bahsedecekseniz de bahsedin.Tutan yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.