Şimdi Ara

Kütahya Nasıl Bir Şehir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
43.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kütahya şirin memlekettir.. Kendi içinde büyüktür aslında.. Ev ortamları iyidir. Şehir küçük üni. büyüktür.. Esnaf ve öğrenci vardır dışarıda. Geri kalan kütahyanın yerlileri ise evinde takılır. Aslında Kütahya küçük los angales'dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Arkadaşım Kütahya'da okuyor ve İstanbul'a geri döndüğünde hemen Burger King'e gidiyor. Orada yokmuş ayrıca Üniversite de pek iyi değilmiş, apaçi kaynıyormuş...

arkadaşına söyle şehir merkezinde hilton binasında burger king var :)
  • merhabalar :)

Bende 99-03 yılları arasında öğrencilik yapmak için izmir'den göçmüştüm. İlk zamanlar tabiki arıyorsun izmir gibi sinema, kafe vs. ama sonra alışıyorsun be :)
    mesela 99 senesinde matrix çıkmıştı sinemada, hotaş mıydı adı tam hatırlamıyorum 15 -20 gün sonra getirebildi filmi ancak :) (ben yeni liseden mezun olduğum için arkadaşlarla sık konuşurduk, o zamanlar Kütahya'da tek eğlencemiz cuma dan cumaya gelen filmelere gitmekti.) filmler geç geldiği için içimiz biraz burkardı tabi :))

İlk seneler doğru düzgün kafe yokken, kahvehanelere giderken sonra güzel yerler (pizzacı bile yoktu bea ) açıldı, aradaki fark kapanmaya başladığı için izmir'e az gidip gelmeye başlamıştım zaten bi de hatunla tanışınca aile yi ikinci plana atıyo insan :P

Neyse Germiyan kampüsünde başladığımız üni hayatımız 3. sınıftan itibaren yeni kampüse taşındık, oranın soğuğu daha pistir... tüm eziyetlerini çektik valla karın kıyametin içinde ana kapıdan işletme binasına yürüttüler o zamanlar

Sonra mezun olduk, hatunla evlendik, 2008 yılında da anılarımızı tazelemeye ve hocalarımızı görmeye kütahyaya geri gittik, fırsatım olursa tekrar giderim... İnsan eski halini bilince ve şimdiki halini görünce bir garip hissediyo :) Mesela mecburiyet caddesi trafiğe kapanmış ve çok da güzel olmuş yani...

Son 2,5 yılımı sosyal konutlardaki caminin karşısındaki evde geçirmiştim, ayrılırken bile içime oturmuştu hüzün...

Bence insan yaşadığı yerde mutlu olmasını bildikten sonra heryer güzeldir...
    Saygılar..

• Burger king ne ya gidin gözleme yiyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Burger king ne ya gidin gözleme yiyin.

Karavan da dimi?
  • Çalıkuşu.
  • pubuç vodoo ve kibar dısında iyi olan bar var mı
  • clup 274 die bir yer duydum şu an açık mı açıksa nerde
  • eskişehir yolu üzerinde diye biliyorum araba şart pubuçç clubda takıl :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivere

eskişehir yolu üzerinde diye biliyorum araba şart pubuçç clubda takıl :d

o mekanlarda sarmıyo artık ah izmir gibisi varmı her mahhallede bar bup clup bulmak mümkün:S
  • 3 senedir buradayım. Bazı konularda atılım yaptılar lakin her konuda hala aşırı derecede geri kalınmış vaziyette. Bunu bir Kütahyalının anlamasını beklemiyorum. Kendi şehri olduğu için olumsuz yanını görmek istemeyecektir fakat durum bu maalesef.
  • Davşanlı'ya gel :D tavşanlısporumuz seneye süperlige inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

3 senedir buradayım. Bazı konularda atılım yaptılar lakin her konuda hala aşırı derecede geri kalınmış vaziyette. Bunu bir Kütahyalının anlamasını beklemiyorum. Kendi şehri olduğu için olumsuz yanını görmek istemeyecektir fakat durum bu maalesef.

ben hiç atılım göremedim. sen yine iyi tarafından bakmışsın olaya halk otobüsü sorunu hala çözülebilmiş değil.
  • miko_miko

Tavşanlıspor'u takdir ediyorum. Hatta arkadaşlar maçlarına bile gidiyorlar. İnşallah süper lige yükselirsiniz.

Silver Shadow

Aslında hala inanılmaz sıkıcı ve halkının öğrenciye yaklaşımı hala aynı. Fakat son zamanlarda yapılan terminal ve Hilton şehrin çehresini biraz değiştirdi gibi. Kastettiğim buydu. Onun dışında anlatmama gerek yok acıdaşım benim.
  • Zafertepedeki çakma avm de bir atılım tabi. Bide havalimanı projesi var bakalım bizden 10 dönem sonraki çömezler belki kullanır
  • AVM'ye hiç gitmedim. Bir gün gideriz. Ama dıştan gördüm de pek AVM havası yoktu. Daha çok mini outlet center gibi bir yer yapmışlar.

Havalimanı işinin olacağına, yakın tarihte pek ihtimal vermiyorum. Malum, kasis yaparken bile asfalt dökemeyen, kaldırım taşıyla yapan bir şehirdeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

AVM'ye hiç gitmedim. Bir gün gideriz. Ama dıştan gördüm de pek AVM havası yoktu. Daha çok mini outlet center gibi bir yer yapmışlar.

Havalimanı işinin olacağına, yakın tarihte pek ihtimal vermiyorum. Malum, kasis yaparken bile asfalt dökemeyen, kaldırım taşıyla yapan bir şehirdeyiz.

hakikaten ne biçim kasis onlar. arabayla üstünden uçuyoruz resmen kargocuların yeni yeride belediyeye yakışır bi yerde olmuş. kargoya paket verebilmek için yarım saat otobüs bekliyoruz, 20 dakika yol gidiyoruz, otobüsten inince daha çilemiz bitmiyor. 10 dakika kadar taşlı topraklı yollardan kargocunun yolunu tutuyoruz

• İyi tatiller arkadaşım. Umarım yaz okuluna kalmazsın. Evet evet sana söylüyorum Silver Shadow!
  • yahu ben yaz okuluna kaldım karı kız yok mu herkes gidiyor mu razer Bana farklı anlatıldı
  • Yok bulursun. Ama yazın oralar çok sıkıcı olur. İnsanın canı hiçbirşey yapmak istemez. Ölü gibi gezinirsin etrafta.

Ama Eskişehir'e kaçarsan arada sırada sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 21 Mayıs 2011; 16:50:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.