Şimdi Ara

Kütahya Nasıl Bir Şehir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
43.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Razer'e katılıyorum. imkanlar dahilindeyse gitmeyi kütahyaya. hemen yanında mis gibi eskişehir var. dişinizi sıkın hiç olmadı oraya gidin
  • Şu tablo, insanı soğutmaya yeter.

Kütahya Nasıl Bir Şehir ?
  • sesiz sakin ve şirin bakma sen onlara abim orda okuyor giitm gördüm beğendim
  • Yukarda yazılanlar banaysa insanları kandırma yada öve öve bitirememe gibi bir çabam yok ve olmazda. İsteyen gelir, isteyen gelmez, benim bundan br çıkarım olamaz. Sadece tarif ettim nasıl bir yer olduğunu.

Seçimle ilgili paylaşım yapan arkadaşa şunu söylemek isterim. Bundan önce gelen partilerin kütahyaya hiç bir faydası ve katkısı olmamıştır. Yukarda yazılanlar ve arkadaşların olumsuz düşünceleri aslında bu yüzdendir. Şu an ki belediye başkanımız şehir için elinden geleni yapıyor. Ben o ampullü parti karşıtı olduğum halde bunu söylüyorum. Bu nedenle insanların seçimlerine birşey diyemeyiz. Daha önce hizmet görmemiş halkın şimdi biraz yüzü gülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 26 Nisan 2010; 3:58:46 >
  • Üniversite sınavında 5 soru fazladan çözün. Eskişehir'de okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Yukarda yazılanlar banaysa insanları kandırma yada öve öve bitirememe gibi bir çabam yok ve olmazda. İsteyen gelir, isteyen gelmez, benim bundan br çıkarım olamaz. Sadece tarif ettim nasıl bir yer olduğunu.

Seçimle ilgili paylaşım yapan arkadaşa şunu söylemek isterim. Bundan önce gelen partilerin kütahyaya hiç bir faydası ve katkısı olmamıştır. Yukarda yazılanlar ve arkadaşların olumsuz düşünceleri aslında bu yüzdendir. Şu an ki belediye başkanımız şehir için elinden geleni yapıyor. Ben o ampullü parti karşıtı olduğum halde bunu söylüyorum. Bu nedenle insanların seçimlerine birşey diyemeyiz. Daha önce hizmet görmemiş halkın şimdi biraz yüzü gülüyor.

ne gibi hizmetleri oldu mesela?

• Belediyenin sitesinde yapılan çalışmalarla ilgili pdf dosyası var. Oraya bakabilirsin.
  • Bende üni öğrencisiyim. Yukarıda Ortam varsa her il güzeldir diyen arkadaşa bir nebzede olsa katılmıyorum. Benim okuduğum yer Kırklareli/PINARHİSAr. mekandan az çok bahsedeyim: 10bin nüfuslu küçüük bir ilçe. Tam bir asosyal mekanı olup yapabilecek hiç bir şey yok.

Arkadaş ortamı gerçekten mükemmel birşey hele hele kafadar 3-5 kişilik EV ortamı müthiş oluyor. Her gece makaramızı yapıyoruz, her türlü yerine göre içkimiz, muhabbetimiz yerine göre ders çalışmalarımız mükemmel. Ama gerçekten bu ilçede yapacak hiç birşey yok. Muhabbet et et nereye kadar? Gerçekten bi süre sonra insan sıkılıyor. Gezicek yerler arıyoruz, yapacak meşgaleler arıyoruz ama yok mağlesef pınarhisarda bizi HALI saha dışında tatmin eden hiç birşey yok. Allahtan internet diye bişi var bi şekilde oyalıyor bizi. O yüzden ortam güzel olsa bile insan bir noktadan sonra bulunduğu, kaldığı mekanda yapacak değişik eğlenceler arıyor. Üniversitemizde kendi aramızda aramızda mini anket yaptık. Okuyan öğrencilerin çoğu aynı şeyden şikayetçi. Sosyal olarak birşey yapamamaktan şikayetçi. Hatta bu anketimizde kendi ilinize (yani evinize) ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz? diye bir sorumuz vardı. Genel cevabı 2 haftada bir oldu.

Diyeceğim şu ki ortam gerçekten güzel bişi. Ama okuduğunuz üniversitenin bulunduğı il/ilçede güzel olmalı diyorum. O yüzden bi kaç soru fazla kasıp daha iyi mekanlar yazmak en mantıklısı

• İtü'de yazdıklarını okudum da senin adına gerçekten üzüldüm.Yanlış tercih yapmak kadar kötü bir durum olmasa gerek.Keşke gitmeden şehri araştırsaydın.Özellikle o şehirde yaşamayan ama şehirde uzun süre bulunmuş insanları dinlemen daha doğru olurdu.
  • yazları güneşe çıkamazsın, kışın bir tarafın donar

iki güzel şey vardır. Ekmek kadayıfı ve mavi gözlü kızları
  • baya güzel kızları olduğunu duydum ayrıca eskişehire çok yakın ve duyduğuma göre tren bileti bir-kaç lira bişeymiş gel git bile yapabilirsin o derece
  • Belediyede yapılan çalışma mı? Ne çalışmasıymış bu ya. Koskoca kampüs yolu üzerindeki yolun ortasını kazmışlardı. 8 ayda anca yolu düzleştirebildiler. Asfaltını da bir sonraki bahara atarlar artık. Büyük hizmet.

Üniversitede gördüğüm Kütahyalı kızlar genelde esmer. İlginç ama güzeller. Fakat liselileri görüyoruz bazen. Onlara bir sözüm yok. Üniversitedeki kızlardan daha da güzeller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

baya güzel kızları olduğunu duydum ayrıca eskişehire çok yakın ve duyduğuma göre tren bileti bir-kaç lira bişeymiş gel git bile yapabilirsin o derece

Evet Eskişehir'e yakın. Canım sıkılınca atlıyorum otobüse gidiyorum. Tren daha ucuz ama saatleri uymuyor bazen.
  • hort.

2008 e göre şimdi gayet güzel ve hızla gelişen bir yer.
  • 2008e göre baktım , yok be abi ya

Gerçi yeni otogar, hilton, zafertepe dolaylarındaki çakma avm ile epey gelişim kaydettiği doğru.
  • Arkadaşım Kütahya'da okuyor ve İstanbul'a geri döndüğünde hemen Burger King'e gidiyor. Orada yokmuş ayrıca Üniversite de pek iyi değilmiş, apaçi kaynıyormuş...
  • Eleştiririm ama sallayanında karşısındayım arkadaş

Hiltonun içinde uzun bir süredir burger king mevcut arkadaşına söyleyiver.
    Üniversitenin iyiliği apaçiden mi ölçülüyor ? Kaldı ki apaçisiz yer mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Arkadaşım Kütahya'da okuyor ve İstanbul'a geri döndüğünde hemen Burger King'e gidiyor. Orada yokmuş ayrıca Üniversite de pek iyi değilmiş, apaçi kaynıyormuş...

Arkadaşın üniversite tercihlerini yaparlen burger king varmı yokmu diye bi arastırsaydı keşke. Hatta bu sene tekrar sınava girip burgerrr king'li bi şehir yazsın gerçekten burger king olmayan bi şehirde yaşamak çoook büyük kayıp...

Apaçisiz bi şehir bulursa bizede haber versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 16 Ocak 2011; 19:17:27 >

• Kütahya'ya geleli 3 sene oldu.Şehir gerçekten 3 sene önceki haline göre ileri yol katetti.Üniversite yolunun adam akıllı hale getirilmesi,yeni yapılan daha modern yapılar ile doğalgaz kullanımının artması ve kömür kullanımında azalmalar,Hilton'un açılması merkezin daha canlanması ve caddelerin daha dolu olması vb.

Yurtkur'un merkez kampüse taşınması sonrası Özdilek'in alıveriş merkezi açacağı yönünde söylentiler var.Sanırım birde otomobil fabrikası açılacakmış ki buda şehri ekonomik açıdan epey kalkındırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Arkadaşım Kütahya'da okuyor ve İstanbul'a geri döndüğünde hemen Burger King'e gidiyor. Orada yokmuş ayrıca Üniversite de pek iyi değilmiş, apaçi kaynıyormuş...

kesin simav ilçesinde okuyordur :) Bende orda okudum üniversiteyi Ordayken cok sıkıcıdı sinema felan yoktu 2 tane oturcak adam gibi kafesi vardı :) ama insan özlüyor yinede :) yalnız çok soguk oluyordu kuru bi soğuk İzmirden Ve bursadan okumaya gelen çok oluyor...Simav Deprem bölgesidir. Haftada 10 kere sallanırsınız :) Deprem korkunuz tamamen biter.İlk gittiğimde üniversitede matematik dersi deprem oluyor herkez panik kaçmaya çalışıyor,hoca Soruyu çözmeden vallaha bırakmam demişti
    Sonradan bizde alıştık 5 şiddetinde deprem oluyor.Biz evde okey atıyoruz :)))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.