Hangi topluluk daha tehlikeli,hangisinin çoğunluk olduğu yerlerden kaçmak lazım? Genelleme yapmıyorum kürtlerin ve romanların içindeki tehlikeli tipleri birbiriyle karşılaştırmak için konuyu açtm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kürtler vs romanlar

-
-
Cevap belli
-
Bizim çocuklar affetmez.. (romanlar)
-
Türkler de tehlikeli insan yok mu?
-
Çingeneler en iğrenç varlıklar.
-
İkiside hint soyundan cevap belli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ortalamaya göre azdır. türkler ortadoğu halklarına göre daha medeni. gerçi iç anadolu ve karadenizde maganda. ülkenin en medeni topluluğu balkan göçmenleri sanırım.
ege ve trakya dışında yaşanılası yer değil bu ülke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kürtler irani. belluşlarla, peştunlarla, afganlarla ve farsilerle akraba.
bu irani halklar genel olarak biraz tehlikeli gibi. farsiler bir nebze daha az. ama şiddete meyilleri var genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Haziran 2024; 2:27:31 >
Diyarbakırlıyım ve hala memleketimde yaşıyorum.
90'lı yıllar'da evet tehlikeli tipler var dı ancak gerek cehalet gerek o zamanın ekonomisi olsun bunlar zaten bir kesiminin hırçın büyümesine neden oluyor.
Ancak şuan olmasa da yılllar önce gerek ekonomin iyi olması gerek teknolojinin gelişmesiyle beraber "Diyarbakır" için diyorum buraya geldiğiniz'de güzel ve sakin insanların olduğu bir şehir göreceğinizi temin edebilirim.
Fakat İstanbul gibi dev bir şehirde Kürt ağırlıklı bölgeler nasıl yaşamadığım için pek yorum yapamıyorum.
Bir de bu şehir'de büyüdüm büyüyeli anlamadığım bir olay var ki pkk destek verenlerin çoğunluğuna terör muamelesi yapmadığınız sürece o kesim bile sizi sever bağrına basar.
Nasıl oluyor da hem pkk sempati duymak hem de şehrine gelenleri cana yakın karşılamak ve sevmek.
Bu her zaman garibime gitmiştir.
-
Allah razı olsun mu diyelim reis. hem dağda vatandaşlarımızı, halkımızı öldüren örgüte sempati duyup hem şehirde misafir olarak gelince seviyorlar diye. (pkk sempatizanlarından bahsediyorum.)
da bu konular derin konular. hiç kimse veya hiç bir taraf tek başına suçlu değil. farklı etmenler, farklı dinamikler var.
bu işi bu noktaya getiren sadece terör örgütleri falanda değil. devletin içindende adamlar bu noktaya varmasını sağladı. artık paralel yapı mıdır bilemem.
o yüzden bazı şeyler tetiklendi ve günümüze kadar geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Haziran 2024; 2:40:54 > -
Hassas bir konu ve 50 yıla yakındır çözülemeyen bir mesele.
Askeriyede bir kitap vardı bugüne kadar terörle maddi manevi çok kayıplar verilmiş ve hala terör sorunu bitmiyor.
Özellikle şu son zamanlar'da her Türk vatandaşın sağ duyulu olup ülkesine sahip çıkması lazım zira çok oyunlar dönüyor.
Ek olarak içiniz rahat olsun bu şehirde vatanına ülkesine bağlı ve efendiliğini koruyan bir çok kesim de var
-
Bitirilmek istense biterdi reis. dahada harlandı bu ateş. kolay kolay söneceğinide düşünmüyorum.
artık sadece bizde yokuz bu ülkede. birsürü farklı kültürden insanda geldi. (buna radikallerde dahil)
sonumuz hayır olsun ne diyelim.
-
Valla ne diyeceğimi bende bilmiyorum.
Son cümleniz için amin diyorum.
-
aynı şeyin laciverti
Biri hırsız diğeri terörist ve mafya bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki romanlar, Kürtler iyidir onlardan korkma zarar gelmez
Evet nedir acaba cevap merak ettim
Var tabiki olmaz mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- laminat parke altında boşluk
- 9222 nedir
- osmanlıca tanışma teklifi
- azeltin 250 mg sivilce tedavisi
- gıda boyası elden çıkar mı
- penis nakli
- dc açıldı mı
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X