Şimdi Ara

<<<KURTLAR KONSEYİ GENİŞLEME AYİNİ>>> SSLİ ÖZEL TASARIM V5836

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -------------OKUMADAN MÜZİĞİ AÇIN ALTTAN SONRA GÖRSELİ İNCELEYİP OKUYUN----------------

AYLARDIR BEKLENEN AN GELDİ

AYLARDIR BENDEN TALEP EDİLEN KONSEY AYİNİ BAŞLIYOR

BUGÜN İŞTEN KOVULMAM HASEBİYLE KONSEY AYİNİ İÇİN VAKİT BULMUŞ BULUNUYORUM

BİLDİĞİNİZ ÜZERE AYLARDIR KONSEYİMİZ AYRILAN ÜYELER BAN YİYEN ÜYELER DERKEN CİDDİ KAN KAYBINA UĞRADI

BU SIRADA ARAŞTIRMALAR YAPTIM VE KONSEYE LAYIK 4 YENİ MUHTEŞEM İNSAN KEŞFETTİM BU FORUMDAŞLARI KISACA ANLATMAK GEREKİRSE:

Başbilen: tam bir savaşçı alfa konseyde değilken bile konseyi korumuştur, antinatalisttir, fiziken güçlüdür kötülerden ultra nefret eder insanlığın huzuru için savaşan bir şövalyedir

İsim gerekmez:forumdaki en iyi dostlarımdan olup delikanlılıkta üstüne yoktur hard antinatlisttir çok sadık karakterli ciğerli bir insandır

Dapeux:forumda antinatlizme benden daha çok hizmet eden 2 kişiden biridir karakteri plan program üzerine kuruludur disiplin erbabıdır

Zexeria:Konsey için çok genç bir üye de olsa muazzam biridir bu karakterde biri bizden olmalı rus konseyi zayıflasa da hala salvolarına devam ediyorken böyle kıymetler bizden yana olmalıdır

YÜCE AMON 0ALAMETİFARİKA0 EFENDİMİZDEN ALDIĞIM HİMMET İLE AYİNİ BAŞLATIYORUM OYLAMA YAPACAĞIZ KONSEY ÜYELERİ OYLARINI VERSİNLER BU KARDEŞLERİMİZ İÇİN

BEN TÜM ADAYLAR İÇİN VETOSUZ EVET VERİYORUM !!! sizden de dileğim budur şoroş sen özellikle ortalığı karıştırma bak yalvarıyorum :D

<<<KURTLAR KONSEYİ GENİŞLEME AYİNİ>>> SSLİ ÖZEL TASARIM V5836Vadi Mixyoutube
    Düzenleme © Vadi Mix Kurtlar Vadisi Soundtrack 2003-2005 © Gökhan Kırdar (Loopus) Jenerik Asiye Hatıra Bu Aşk Buluşma V1 Köstebek Hekimoğlu İnfaz Pusu Gurbet Savcı Cendere Halil İbrahim Otoban Rev Bahar Darbuka Devriye Jenerik 3 Elif Dedim Gece Görüşü Geri Sayım Gizli Aşk Gurbet Gurbet V2 1 Buluşma V6 Güllü Erhan Cendere V2 Halil İbraihim Bir Fırtına Tuttu Bizi Hatıra V2 Hayal Cendere Buluşma V3 Hekimoğlu Zurna İhanet İncecikten Buluşma V4 Jant Kapağı Acem Kızı Hekimoğlu Zurna-Davul Jenerik V2 Ebruli Hekimoğlu Klarnet Baron Gurbet Tutuklu Cendere Final Fail-i Mechul & Tulum Gurbet Slow Darbuka Zurna Mezarlık Gurbet Slow Tulum Hain Sır Kaba Kuvvet Kapılar Konsey Buluşma V2 Kriptex Maskeliler Cendere V3 Otoban V2 Bu Aşk (Keman) Suriye Cendere V4 Rüyada03: Sınır Ötesi Sınır Ötesi V2 Jenerik V4 Tanrıdan Diledim Theme Tulum Suikast Aciliyet Depo Tilki Andrei Uzun Yol Veda kurtlar vadisi vatan kurtlar vadisi filistin kurtlar vadisi remix kurtlar vadisi pusu 1 kurtlar vadisi 1 kurtlar vadisi tulum kurtlar vadisi cendere kurtlar vadisi abuzer kurtlar vadisi ali kurtlar vadisi abdulhey kurtlar vadisi amon kurtlar vadisi akif kurtlar vadisi asiye kurtlar vadisi acem kızı kurtlar vadisi abidin kurtlar vadisi azeri kurtlar vadisi arapça kurtlar vadisi bu aşk kurtlar vadisi beyaz kurtlar vadisi baron kurtlar vadisi baskın kurtlar vadisi buluşma kurtlar vadisi bölümleri kurtlar vadisi bölüm 1 kurtlar vad Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Klip Kurtlar Vadisi süleyman çakır klip Kurtlar vadisi memati klip Kurtlar vadisi Seyfo dayı klip Kurtlar vadisi duran emmi klip Kurtlar vadisi aslan akbey klip Kurtlar vadisi mehmet karahanlı klip Kurtlar vadisi laz ziya klip Kurtlar vadisi hüsrev ağa klip Kurtlar vadisi pala klip Kurtlar vadisi kirve racon kesme sahnesi Kurtlar vadisi polat kafa kesme sahnesi Kurtlar vadisi çakır ve şevko Kurtlar vadisi efsane sahneler Kurtlar vadisi elif dedim klip Kurtlar vadisi elif eylül Kurtlar vadisi kız kulesi Kurtlar vadisi racon sahneleri Kurtlar vadisi abdülhey ve memati kavga Kurtlar vadisi erhan ilk sahne Kurtlar vadisi polat alemdar ilk sahne Kurtlar vadisi iskender büyük ve polat Kurtlar vadisi iskender büyük klip Kurtlar vadisi derin devlet Kurtlar vadisi ömer baba Kurtlar vadisi vatan cendere Kurtlar vadisi müzikleri Kurtlar vadisi eski müzikleri Kurtlar vadisi çatışma sahneleri Kv 1 Kurtlar vadisi behiç türkcan infaz Kurtlar vadisi icraat sahneleri Kurtlar vadisi konsey Kurtlar vadisi laz ziya racon Kurtlar vadisi testere necmi'nin ölümü Kurtlar vadisi aslan bey ve pala Kurtlar vadisi netflix Kurtlar vadisi pana film Kurtlar vadisi sinegraf Kurtlar vadisi 1.bölüm Kurtlar vadisi pusu 300 Kurtlar vadisi pusu 285 Kurtlar vadisi ali candan Kurtlar vadisi tapınakçılar polat alemdarı alıyorlar Polat Alemdar suriye'de Kurtlar vadisi mafya Kurtlar vadisi mahkeme sahnesi Kurtlar vadisi memati mahkeme sahnesi Kurtlar vadisi fragman Kurtlar vadisi gurbet müziği Kurtlar vadisi operasyon müziği Kurtlar vadisi resimleri Kurtlar vadisi gitar Kurtlar vadisi saz Kurtlar vadisi duygusal Kurtlar vadisi remix Kurtlar vadisi productioun Kurtlar vadisi final sahnesi Kurtlar vadisi sezon finali Kurtlar vadisi kumarhane baskını Kurtlar vadisi konsey sahneleri Kurtlar vadisi karahanlı ilk sahne Kurtlar vadisi orhan intihar sahnesi Kurtlar vadisi meral ve derya Kurtlar vadisi memati ölümü Kurtlar vadisi çakır ölümü Kurtlar vadisi abdülhey ölümü Kurtlar vadisi seyfo dayı ölümü Kurtlar vadisi duran emmi ölümü Kurtlar vadisi ömer baba ölümü Kurtlar vadisi iskender büyük ölümü Kurtlar vadisi abdülhey işkence Kurtlar vadisi memati rusların elinde Kurtlar vadisi helikopter baskını Kurtlar vadisi yahya ilk sahne Kurtlar vadisi laz ziya ölümü Kurtlar vadisi hüsrev ağa ölümü Kurtlar vadisi testere necmi ölümü Kurtlar vadisi babalar infazı Kurtlar vadisi halit ölümü Kurtlar vadisi fariz sarıyayla ölümü Kurtlar vadisi kürt bedo ölümü Kurtlar vadisi freud fetih ölümü Kurtlar vadisi barış bulmaz ölümü Kurtlar vadisi pusu 1 Kurtlar vadisi pusu ne zaman başlayacak Kurtlar vadisi kaos 1 Kurtlar vadisi kaos ne zaman başlayacak Kurtlar vadisi kamera arkası çekimleri Kurtlar vadisi komik sahneler Kurtlar vadisi muro sahneleri Kurtlar vadisi muro ölümü Kurtlar vadisi muro ilk sahne Kurtlar vadisi rauf denktaş sahnesi Kurtlar vadisi doğu bey ölümü Kurtlar vadisi esat ve doğu bey Kurtlar vadisi kara ölümü Kurtlar vadisi kara ilk sahne Kurtlar vadisi kara çatışma Kurtlar vadisi orman çatışma Testere ruslarla pusu kurdu Sonunu düşünen kahraman olamaz Racon kesmiyorum kafa kesiyorum Kurtlar vadisi pala ölümü Kurtlar vadisi leyla ölümü Kurtlar vadisi elif eylül ölümü Kurtlar vadisi ahu toros ölümü Kurtlar vadisi selçuk toros Kurtlar vadisi çağrı toros Kurtlar vadisi fuat tataroğlu Kurtlar vadisi davut tataroğlu Kurtlar vadisi yalcın bulut ve memati Kurtlar vadisi yalcın bulut Kurtlar vadisi pusu operasyon Kurtlar vadisi operasyon
    https://www.youtube.com/watch?v=bd-6XOJa398

@0alametifarika0 @Zexeriya @Dapeux @isimgerekmez @Başbilen

• @0alametifarika0 @Kanatlandırmayan_Redbull @ChristoBangalter

hayatını yaşayamayan adamın ruhu içunnnn

• Hoş bulduk agalar hepinize selamlar

Bol isotlu bol PAAAAAAAAAAİİİİİNNN li çiğ köfte servisimiz başlamıştır efenim. Servisimiz açık büfedir.
    Çiğ köftemizi yiyelim konseyimize devam edelim aga beeeee
    Bol PAİNLİ konseyler

PAAAAAAAAAAİİİİİNNNNNNNNNNNNN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

knk sen mutlaka girmelisin ya en önemli vasfın da paini en iyi anlayan kişi olman

PPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

konuyu seri artılayın yukarı çıksın herkes görsün ki bu forumun sahibi biziz

• elma kurtlarına bak şeytana tapıyoruz desenize siz.

paain miş ya pagan ya haindir o

ayin miş...yerim sizi ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Haziran 2022; 23:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rus konseyinin gizli silahı dizide tilki andrei rolündeki pspsexer geldi gene

bu şahıs konseyimizin 1 numaralı rakibidir rus konseyinde chaisandan bile güçlüdür dikkatli olun sizi kızdırıp küfür ettirmesine izin vermeyin

• ÇOKK İYİ KONU BEE Biliyorsunuz ben oy kullanamıyorum ama başbilen en iyi adaydır zaten başbileni ne zaman forumda görsem aklıma testere necmi geliyor iksininde içinde öldürme hissi kuvvetli

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Rus konseyinin hepsini teek teeek ifşalamak lazım agaaaa

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

SİZ SON SÖZÜ SÖYLERSİNİZ

BU ADAYLARA....

MERHAMET EDİN EFENDİM

<<<KURTLAR KONSEYİ GENİŞLEME AYİNİ>>> SSLİ ÖZEL TASARIM V5836Abdullah Gündoğanyoutube
    Merhamet edin efendim Kurtlar vadisi
    https://www.youtube.com/shorts/ykQo24HstKs?feature=share
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/forumdaki-rus-konseyi-ifsa-ssli-tasarim--152603474

bu konuda onların gücünün yüzde 87.3ünü yok ettim

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Dağ gibi Nemrudu, minnak kör topal sinek devirdi aga bee

hocam ne oldu işine bu zamana kadar dayanmıştın

ne oldu hocam

O oksijen israfının teki. Takmaya değmez.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

knk kovuldum omg ben ayrılmadım askdnasdasdn boşver gereksiz hikaye zaten bu ara çok işim var onlarla uğrşmam lazım

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

hocam oyunuz nedir 4 üye için de evet diyor musunuz

• başlangıç için evet diyorum zamanla anlaşılır kimin ihanet edip etmiyecegi herşeyi zamana bırakmak lazım <<<KURTLAR KONSEYİ GENİŞLEME AYİNİ>>> SSLİ ÖZEL TASARIM V5836 

• Öncelikle beni bu konseye layık bulduğu için konsey başkanıma teşekkürlerimi arz ederim.Var olmak acı kaynağıdır. Var olmayan biri acı çekemez , yorulmaz , parayla işi olmaz. Kendi isteği dışıyla acı çekmesi ve sürekli para kazanmak için koşması istenen bireyleri YAPMA YETKİSİNE SAHİP OLAMASSINIZ !!!!!!! Dünyadaki son nesiller biz olmalıyız
    Bizlerin en büyük savaşı kendi uçkurumuzladır .

Saygılar .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zexeriya -- 24 Haziran 2022; 5:8:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.