Şimdi Ara

Kurt Seyit ve Şura | Kıvanç Tatlıtuğ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
8
Favori
13.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü bölümden sonra da bu diziden pek bir şey olmayacağını ve sadece görselliğin yetmediğini anladım .. yarısına kadar zor izledim çok ağır gidiyor ve kopukluk hat seviyede ...kısaca bir şeyler eksik yada beklenti fazla bilemiyorum ama izlemeyeceğim artık. ama umarım yine de kendine has bir hayran kitlesi olur da devam eder..
  • İstanbul bölümü dizinin solmuş halini biraz da olsa götürdü bence. Biraz daha hareketlilik gelirse izlenebilir. Kırım tarihini bilmediğimiz için diziye bu kadar yabancı kaldık. Aslında konu ve görsellik çok iyi. Senaryoda yanlışlık var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Nisan 2014 TARİHLİ RATİNGLER - TOTAL

#Program AdıKanalBaşlangıçBitişRating (%)Share (%)
    1KUCUK AGAKANAL D20:44:2023:25:5611,1226,57
    2KUCUK AGA (OZET)KANAL D19:59:5620:44:096,2117,13
    3KACAKATV20:43:3123:32:015,8614,11
    4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV10:00:1213:00:115,0928,34
    5BENI AFFETSTAR TV17:41:0718:51:32521,56
    6BENIM ICIN UZULMESHOW TV21:26:4424:18:114,2510,99
    7KANAL D HABERKANAL D19:00:0119:59:434,2415,17
    8CELAL ILE CEREN (T.S)STAR TV19:29:4921:39:544,0410,96
    9SEKSENLERTRT 120:54:5922:57:073,68,52
    10UNUTMA BENIFOX TV15:10:1016:29:473,5421,68
    11DENIZ YILDIZIFOX TV19:36:2320:48:563,49,88
    12KURT SEYIT VE SURA ISTANBULSTAR TV21:40:0923:50:263,48,36

1KUCUK AGAKANAL D20:44:2023:25:5610,1724,53
    2KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV21:40:0923:50:265,5913,51

• Haftaya AB'de düşer.Hakikaten senaryo çok kötü.Bu da Ece Yörenç'in ne kadar kötü bir senarist olduğunu gösterdi.İyi de oldu o açıdan.Günümüzde geçen dizide her türlü arabeski yaptı.İyi oyuncularla iş gitti.Ama iş dönem dizisine geldiğinde senaryo ve dekor çok önem kazandı.Ve malasef ikisi de benim gözümde sınıfta kaldı.
  • Star daha diziyi ne kadar çeker bilinmez :D ama dizinin ismini değiştirerek ve yeni bir zaman boyutu eklemek çok akıllıca, diziden kopanlar izlemeyenler için 2. bir başlangıç olur. Aşkı Memnu havasını yakalarlarsa izleyicileri tekrar çekebilir. Ama benim tercihim yine de Küçük Ağa olacak :)
  • şu kızıl hatun'un adı ne aşık oldum lan
  • farah zeynep oldukça izlemem,midem bulanıyor
  • Kadro iyileşmiş... hatta baya baya iyileşmiş.

ben begendim bu bölümü... birde şu aşk meşk olaylarına girmesinler gayet güzel bir dizi olur.
  • İlk iki bölümü izledim sonrasında izleyesim gelmedi nedense
  • İstanbul dediler, yeni oyuncular dahil oldu ama tutmazz böyle moktan senaryo olursa dizinin yarısı öp beni şura ye beni seyitle geçiyor o değil olan kıvanca oldu kuzey karakteriyle ikinci sezon tek başına götürmüştü diziyi ama burada karakter ve oyunculuk da kurtaramadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

İstanbul dediler, yeni oyuncular dahil oldu ama tutmazz böyle moktan senaryo olursa dizinin yarısı öp beni şura ye beni seyitle geçiyor o değil olan kıvanca oldu kuzey karakteriyle ikinci sezon tek başına götürmüştü diziyi ama burada karakter ve oyunculuk da kurtaramadı...

• Yüzyılın balonu oldu
  • Kitapta istanbul varmiydi yoksa sadece tutmadi diyemi Istanbul'a gecis yapildi. Aklima Rusya Ukrayna gerginliginden dolayi da Istanbul konusuna girildigi geliyorya neyse. Ama su bir gercek ki Kivanca bickin delikanli, tatli serseri vb. roller cuk diye oturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kitapta istanbul varmiydi yoksa sadece tutmadi diyemi Istanbul'a gecis yapildi. Aklima Rusya Ukrayna gerginliginden dolayi da Istanbul konusuna girildigi geliyorya neyse. Ama su bir gercek ki Kivanca bickin delikanli, tatli serseri vb. roller cuk diye oturuyor.

Kitapta da İstanbul var
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kitapta istanbul varmiydi yoksa sadece tutmadi diyemi Istanbul'a gecis yapildi. Aklima Rusya Ukrayna gerginliginden dolayi da Istanbul konusuna girildigi geliyorya neyse. Ama su bir gercek ki Kivanca bickin delikanli, tatli serseri vb. roller cuk diye oturuyor.

Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Esasen dönem dizisi olması ve oyunculukların dışında aristokrasiyi ele alması ve haliyle ilişkilerde resmiyetin öne çıkması diziyi sıkıcı hale getirip, soğuk bir atmosfer içerisine sokuyor.

+1
  • dizi'yi hiç izlemedim ama sanırsam reytingleri kötü gidiyor galiba?
  • 10. bölüm'de yine içim sıkıldı, daral geldi...

Ya bu dizinin amacı nedir arkadaş cidden merak ediyorum... bir Petro var adam her haltı yapıyor ediyor kumpas kuruyor yine yoluna devam ediyor.

petro'nun amacı , seyit'in yanlız kalması mı? yoksa şura'yı almak mı o da belli degil...

çok vasat bölümdü... iyi ki indirip izliyorum. yoksa hayatta çekilmez bu dizi. böylede giderse izlemekten vazgeçicem.
  • Hala devam ediyor mu bu dizi ya
  • Diziyi forumdan kimse izlemiyor galiba.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.