Şimdi Ara

Kurt Seyit ve Şura | Kıvanç Tatlıtuğ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
458
Cevap
8
Favori
13.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qantas

hala izleyen var mı?
    ratingleri nasıl?

Ratingleri kötü çünkü Kaçak ve Küçük Ağa seyircileri kemikleşmiş artık fazla izlenmez bu dizi.
  • Oh be reytingleri kotuyse umarim kalkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Oh be reytingleri kotuyse umarim kalkar.

Küçük Ağa gibi bir dizinin reytinglerde birinci olduğu bir ülkede kalkması normaldir.

Hadi insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oh be reytingleri kotuyse umarim kalkar.

Küçük Ağa gibi bir dizinin reytinglerde birinci olduğu bir ülkede kalkması normaldir.

Hadi insallah

Küçük Ağa'nın yayında kalıp Kurt Seyit ve Şura'nın yayından kalkması başta tüm orada oynayan tüm oyuncular olmak üzere,emeği geçen herkese hakarettir.

2 saat 30 dk dizi yapmak hakarettir. :)

Bunların yaptığı eğlence üzerinden resmen zaman yolsuzluğu :) yayından kalkması iyi olur azıcık akıllı davranır senaristler de yapımcılar da.

Ayrıca Küçük Ağa samimi yapısı ve kolay takip edilebilir olay örgüsü ile totalde zirvede olması çok doğal.

• diziyi begenmeyenler kitabida kesinlikle okumamis demektir, ben hayatimda ilk defa böyle bir yerli dizi izledim ülke disinda cekildigi cok belli bir okadarda guzel. tek sıkıcı yanı aşk çok ön planda

• çok uzun , izlerken '' bitsin artık '' diyor insan
  • Ne yani kıyafetlerde, mekanlarda, çekimlerde büyük emek var diye dizinin tutması mı lazım?
  • Pazartesi reytinglerde Karadayı var. Salı Küçük ağa. Çarşamda Muhteşem yüzyıl. Perşemde Kurtlar vadisi. Cuma medcezir. Hafta sonlarıda millet futbol programlarına bakıyor. Açıkçası bu dizinin reytinglerde iyi olabileceği pek bir gün yok. Sene başında başlamış olsa neyse ama yani yukarıda saydığım diziler gününde birinci olduklarından kurt seyitte biraz geç başladığından arka planda kaldı.
  • dizi de oyuncu kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

dizi de oyuncu kalmadı

Celil'in kız da öldü sandım ama ölmemiş sürünüyor.

Mişa'dan beklentim vardı diziye hareket katar diyordum, o kadar badire atlattı gitti vuruldu.

Aluşta'ya bağlılığı Mirza Mehmet sağlıyor diyordum oda vuruldu. Kimse kalmadı, Mahmut zaten otoriter değil, Seyit bildiğini okuyacak. Şu İstanbul'a gitme lafı gerçekleşecek mi bilemiyorum ama gitmelerini istemiyorum.

Osman ölmesin bari söylesin şu haini

• hemen hemen her sahnede seyitle şura birbirine sarılıp bakışıyorlar ... şura senden ayrılmıcam seyitte seni asla bırakmıcam diyor .. dizi bunun üzerine kurulmuş. yazık seneryoya derhal el atılması lazım .. epey sıktı sadece oyunculukla görsellikle olmuyor.. .

ha birde şura'nın dip boyası gelmiş ama yapmamışlar insan nasıl rus kızı bu diyor saç sözde sarı dipleri kara .. gerçi dizinin sonuna doğru yapılmış ama rengi tutturamamışlar
  • İyice aşk dizisine döndü dizi. İlklerde beklentim vardı ama artık sıktı yani. Hainden de kurtulamadılar zaten.

• Dizi popülaritesini kaybedince şöyle saçma haberler yapıyorlar artık

http://gecce.com/magazin/haber/kivanc-tatlitug-hilesiz-agliyor
  • Dizinin tutmamasının bir çok nedeni var.Beklentinin çok ama çok altında kaldılar.Özelliklede ilk bölümler çok uzun ve çok sıkıcıydı.Dizinin çekildiği atmosfer bize çok yabancı.Tutmayınca onlarda hemen apar topar İstanbula kaydırdılar senaryoyu.Ama bu dizi bu saatten sonra tutmaz.Kıvanç bile artık etkili olamıyor.Onun dışında dizideki saçma sapan bakışmalar,muhabbetlerde çok sıkıcı.
  • Vay be Kivanc 'in dizisi tutmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Vay be Kivanc 'in dizisi tutmadi

harbi he.
  • benden başka izleyen yok mu
  • Türk dizi sektöründe şuan en sağlam dizilerden biri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

benden başka izleyen yok mu

Dizide düzelme var gibi aşk minimuma inmiş diğer bölümlere göre.Yüzümüz insan ve mahalle gördü anasnını satayım.Koca dizi saray,bağ evi,aynı kişiler arasında geçti.Şehir yoktu ya habire yol yol orman oh be memleketin değerini anladı insan :D

Aynen
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.