Şimdi Ara

Kurt Seyit ve Şura | Kıvanç Tatlıtuğ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
8
Favori
13.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi izlenirdi ama Eylül'de başlasaydı, her zaman bunu söylerim, ilk bölümdede yazdım buraya.
    Final bu sezon olmasa bile Eylül'de tekrar başladığında pek sürmeyecektir.
  • Aslında güzel dizi ama küçük ağa mağduru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölüm başı 2 milyon dolar harcanıyor ama reytingler beklenen seviyede değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm başı 2 milyon dolar mı :D Palavra arkadaşlar inanmayın.Klasik bir Ece Yörenç dizisinden 100-200 milyar daha fazla harcanıyordur o kadar.2 milyon dolara dizi mi çekerler bölüm başında allah aşkına.Burası Türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

bölüm başı 2 milyon dolar harcanıyor ama reytingler beklenen seviyede değil.

ne 2 milyonu hocam boş boş bölümler
  • Aslında prodüksiyon olarak pahalı bir dizi olduğunu belli ediyor ama bu ülkede ev hanımlarına göre dizi yapamazsan izlenmezsin. İlk bölümlerdeki aristokrat hava kalmadı pek ama geç kalındı, izleyiciyi yakalayamadı baştan. Diziyi yayından kaldırmak istediler ama Kıvanç Tatlıtuğ diziyi kaldırırsanız bir daha hiç bir projenizde yer almam dedi.
  • Fahriye Evcen dahil oldu kadroya, Murka.basrol oynayacak.

• Murka karakteri için Hande Doğandemir ismi gündeme gelmişti. Fahriye Evcen de güzel bi seçim.
  • kıvançin partner konusunda hiç şansı yok. gerçekte de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Murka karakteri için Hande Doğandemir ismi gündeme gelmişti. Fahriye Evcen de güzel bi seçim.

Handenin yurt disinda ismi yok.Dizi yurt disi satis olayi yuzunden devam ettiginden Fahriye daha dogru bir isim Handeye gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Murka karakteri için Hande Doğandemir ismi gündeme gelmişti. Fahriye Evcen de güzel bi seçim.

Handenin yurt disinda ismi yok.Dizi yurt disi satis olayi yuzunden devam ettiginden Fahriye daha dogru bir isim Handeye gore.

Aynen o açıdan daha avantajlı ve gayet iyi bi seçim.
  • Aynen ya gereksiz bölümler. Zaman kaybı.
  • Aynen ya gereksiz bölümler. Zaman kaybı.
  • Ben hayatımda bu kadar büyük para israfı görmedim. Yazık oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kivanc a yengeli diziler çok yakisio :D

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kıvançin partner konusunda hiç şansı yok. gerçekte de dahil.

Aslında o olay şöyle; adam o kadar yakışıklı ki yanına kimi koyarsan koy sırıtıyor. Yabancı bir süper model bulup karşılıklı oynatmaları lazımki anca dengelesin.
  • Kıvanç Tatlıtuğ eğer diziyi kaldırırsanız bir daha projelerinizde yer almam demiş bakalım bu sezon tutacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 16 Eylül 2014; 21:39:05 >
  • Fahriye evcen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi basladi bakalim. Bence bi sansi daha hak ediyor bu dizi ben sahsen bu sezon izlemeyi dusunuyorum.

• Kıvançın yanındaki karakterler çok zayıf.Bu saatten sonra tutmaz..Senaryoda bize çok uzak..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.