Bildirim
Kürt arkadaşlar polisten nefret ediyor ama askeri seviyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kanlarında sorun var . -
quote:
Orijinalden alıntı: Nasyonal Sosyalist
kanlarında sorun var .
aynen tek sorun bu, bak ne güzel avrupa yahudileri gönderdi filistine kafaları rahat adamların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yas kac
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
quote:
Orijinalden alıntı: Nasyonal Sosyalist
kanlarında sorun var .
aynen tek sorun bu, bak ne güzel avrupa yahudileri gönderdi filistine kafaları rahat adamların
bizkdeiler göndermez din kardeşimiz onlar daha çok ithal ederiz suriyeli . -
Onlar insan değil çünkü -
Polisi sevmeyebilir. Bende polisi sevmem çok ama askerimi severim. Kürtte değilim. Polisin neler yaptığını görüyoruz her yerde. Ha ama polislerimizin şehit olmasına tabii ki üzülüyorum. Lafım vatandaşı koruması gerekirken darp eden polislere. -
Vatanını seven kürt kökenli bireyler söz konusu olan husus vatansa eğer asker-polis ayırt etmez,destekler.Bunu kürtlere göre sınıflandırmanız doğru değil bence.Türkiye'de bir araştırma yapın halkın en az %50'si polisleri antipatik bulur.Çünkü polisler kendilerini diğer bireylerden üstün tutarlar.Bu bir genellemedir.Hepsi öyle olacak diye bi kaide yok tabi ki. Ama dediğim gibi terör ve ülkenin güvenliğini ilgilendiren durumlarda tek vücut olunur. -
Olaylara geç müdahale eden, semtlerdeki bütün it-kopuğu bildikleri halde yaptıklarına göz yuman polislere bende kızıyorum ama nefret başka bir şey dostlar. O insanların bir ailesi var nasıl olurda bir insanın ölümüne veya yaralanmasına sırf polis diye sevinebilirsin. Ancak kanın bozuk olması lazım sevinmen için. Başka bir açıklaması yok. -
fetocu ordudan kaynaklıdır -
İşini hakkıyla yapan her emekçiyi severim -
Polisin copunun dadına doydukları içindir. -
Ben kürdüm polisi sevmem, sevmeme sebeplerim ise tamamen trafik polislerinden ibaret mesela.
Çünkü abuk subuk cezalar yazıyorlar, ya da bir işi tam yapıcaksan yapacaksın ki herkese uygulansın.
Polisle yaşadığım çok büyük problem var ama otomobillerle ilgil, o yüzden bir sevmeme durumu oluştu.
Yani bunun PKK gibi ormancı çocuklarını destekleyenlerle alakası yok kendi adıma konuşursam.
Asker - polis ayırt etmem zaten trafikçiler biraz düzgün polis olsalar sıkıntı olmayacak ama işte.
Diğer polisler ile bir sıkıntım yok, aksine her zaman narkotik ve terör şubelerinin daha çok operasyon yapmalarını destekliyorum. -
Bak ben şöyle birşey anlatayım.
Almanyada birini gördüm ufak bir sohbet etme fırsatımız olmuştu.
Adam Süryani diye tabir ettiğimiz kişilerden bana aynen şöyle dedi.
Adam kuyumcuymuş dükkanını soymuşlar yüklü miktar altınını çalıp kayıplara karışmışlar. Birde polise şikayete gittiğinde polis bunu darp etmiş işte süryanisiniz hepiniz aynısınız pkk yı destekliyorsunuz v.s v.s diye. Kimse ilgilenmemiş, dükkan soyulunca polise gidersiniz poliste birşey yapmazsa daha kime başvuracaksınız.. Adam da o günden bugüne Türkiyeden nefret etmiş Almanyaya yerleşmiş. Adamı Türkiyede çok rencide etmişler hem haklı olduğu yerde birde polisten darp yemiş. Hal öyle olunca demedi bana ama kesinlikle bu adam türkiyeye karşı pkk terör örgütünü de destekliyordur. Ama ben bu adama neden destekliyorsun diye diyemem.
Daha bir dolu örnek var bu konuda.. Bazı polislerimiz ne yazıkki rütbenin verdiği yetkileri kendi çıkarlarına kullanıp insanları ezmesi , zorla birşeyler yaptırması ve görevini hakkıyla yerine getirmemesi zamanla birike birike insanlarda öfkeye sebep olmuş..
Şu notu da eklemek istiyorum yanlış anlaşılmalara ihtimal vermemek için : Ne Kürdüm Ne pkk sevicisi..
Bugün şehit düşen tüm Askerlerimize ve insanımıza Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum..
-
Ama işte bir tane densizin yaptığı bütün hepsine mal edilmemeli -
türk olupta polisi sevemeyenler var
yada türk olup askeri sevmeyenler var onların kanlarında da sorun arıcakmısın acaba ?
sen insanları kürt türk diye arırsan
onlarda senin içinde silahta ceker bombada patlatır -
Bende saygı duyarım ama sevmem ancak yinede içlerinde efendi rütbenin adabını bilen 4'4'lük polislerde vardır umuyorum karşılaştım çünkü. -
polisten nefret eden vatan hainidir. Bulduğu yerde öldürülmeli. Kürtlerde genetik sıkıntılar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: WuLKaS
Bak ben şöyle birşey anlatayım.
Almanyada birini gördüm ufak bir sohbet etme fırsatımız olmuştu.
Adam Süryani diye tabir ettiğimiz kişilerden bana aynen şöyle dedi.
Adam kuyumcuymuş dükkanını soymuşlar yüklü miktar altınını çalıp kayıplara karışmışlar. Birde polise şikayete gittiğinde polis bunu darp etmiş işte süryanisiniz hepiniz aynısınız pkk yı destekliyorsunuz v.s v.s diye. Kimse ilgilenmemiş, dükkan soyulunca polise gidersiniz poliste birşey yapmazsa daha kime başvuracaksınız.. Adam da o günden bugüne Türkiyeden nefret etmiş Almanyaya yerleşmiş. Adamı Türkiyede çok rencide etmişler hem haklı olduğu yerde birde polisten darp yemiş. Hal öyle olunca demedi bana ama kesinlikle bu adam türkiyeye karşı pkk terör örgütünü de destekliyordur. Ama ben bu adama neden destekliyorsun diye diyemem.
Daha bir dolu örnek var bu konuda.. Bazı polislerimiz ne yazıkki rütbenin verdiği yetkileri kendi çıkarlarına kullanıp insanları ezmesi , zorla birşeyler yaptırması ve görevini hakkıyla yerine getirmemesi zamanla birike birike insanlarda öfkeye sebep olmuş..
Şu notu da eklemek istiyorum yanlış anlaşılmalara ihtimal vermemek için : Ne Kürdüm Ne pkk sevicisi..
Bugün şehit düşen tüm Askerlerimize ve insanımıza Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum..
Hep de bunu anlatırlar. Polis bu tür işlerle genelde ilgilenmiyor. Terör seviciler bunu hemen etnik kökene bağlamaya çalışıyorlar. 2016 yılında güvenlik kameralarının olduğu bir yerde benim aracımı çizmişler. Karakolda komşum olan bir polis var. Telefon ettim, dilekçe yazıp gittim bir kamera kaydını istemeye üşendiler. 12 saatlik kaydı kim izleyecek, flash belleğin var mı, 16 gb veri falan diye tatava yaptılar, yazılı dilekçem olmasına rağmen vermeyip lanet olsun dedim çıktım. Tanıdık polis bu kadar ilgilendi!!!
2 gün önce bir başka arabayı hunharca çizmişler. Telefon açtım, ilgilenseydin bu manyakları yakalayacaktık dedim hık mık ediyor.
Bir başka olayda gene bizim sitede bir eve hırsız girdi. Polisi çağırdık, adamın çözümü şu: 1. katta oturursan hırsız girer. Evini sat ara kattan ev al!!!
Hadi o adam süryani diye ilgilenmediler, ben Türk'üm benim sorunumla neden ilgilenmediler?
Bunlar bahane. Pkk yı savunan hangi haine sorsan bahane olarak beyaz toroslar der, polis şiddeti var der. Polisten ben de memnun değilim ama üzerime bomba sarıp kendimi patlatmıyorum, ya da dağa çıkmıyorum.
Bunların derdi polis falan değil. Doğudan toprak kopararak o polisin, askerin yerine kendileri geçmek, pkk devletinde masa başı memuriyet kapmak. Dağa çıkardıkları kişileri bölgeyi işgalden kurtaracağız, Türklerden aldığımız evi arabayı işi sana vereceğiz diye kandırıyorlar.
Batıda 2 tane elektrik faturasını ödemesen sayacını söküp yeniden abone olmaya zorluyorlar, doğuda ise fatura ödeyen enayi.
Geçin bu işleri asıl ezilen biz batıda yaşayanlarız. Vatan hainliklerine böyle komik bahaneler buluyorlar.
-
Orası öyle hocam lafım yok. sevmedikten sonra bahane çok olur. ama gerçekten haklı sebebi olanlarda var misal anlattığım adamın trilyonları gitmiş. düşün ki senin benim böyle param gitti o durumda sen ben ne düşünürdükki kendin diyorsun bak polis ilgilenmedi onu yapmadı bunu yapmadı evet bu 2-3 polisin yaptığını tüm polislere genelleme yapmak olmaz ama ne yazıkki böyle ihmalkarlıklar , maaşı alıp ben keyfime bakarım gibisinden davranışlar olmaz orada o maaşı alıyorsan hakkıyla da işini yapacaksın en basit örneği senin verdiğin örnekler işte.. Polis ilgilenmezse kim ilgilenecek bu konuyla.
Benzer içerikler
- ideoloji testi
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- fulbright bursu alan türkler
- iran'da araba fiyatları 2025
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- 5080 fiyat
- numara taşıma kaç gün sürer
- samsung a16 ne zaman çıktı
- chery türkiye fabrika
- 112. kanal aktif etme iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X