Bildirim
Kürk mantolu madonna hakkındaki görüşleriniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesinlikle oku derim.Oldukça etkileyicidir. _____________________________ -
fazla romantik, sonu da biraz alakasız. niye o kadar masterpiece gosterilir bi turlu anlamam. -
Edebi bir tad alınabilecek bir eser. Konusu etkileyici ve sürükleyici. Okunması güzel olur derim. Ama D&R'dan sipariş edilecek bi kitap değil bence. İkinci el kitapçılardan çok rahat bulabilirsin. Yani sıfırına para verme derim ben şahsen, ikinci el olanı bulunuyor çünkü _____________________________ -
Sıfırı 7,5 lira.Al sıfırını oku,sonra çocuğuna torununa sakla okusunlar uzun süre.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=17180&sa=116125457_____________________________ -
Henüz okumadım ama okumayan bin pişman diyorlar. _____________________________ -
Şahsen kesinlikle okunmasi gereken eserlerden biri olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
siparişi verdim arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 4 Ağustos 2012; 12:46:07 >_____________________________ - -
En iyisini yaptın. Bu kitapları okumak lazım zaten. Enteresan popüler kültür kitapları beyin bulandırmadan başka bir şey değil. _____________________________ -
çok iyi kitaptır hey gidi raif efendi... _____________________________ GOOD FILMS MAKE YOUR LIFE BETTER... -
quote:
Orijinalden alıntı: rizaylmz
En iyisini yaptın. Bu kitapları okumak lazım zaten. Enteresan popüler kültür kitapları beyin bulandırmadan başka bir şey değil.
doğru diyorsun_____________________________ -
bu kitabı okumuştum 4 yıldan fazla oldu, gayet akıcı ve sürükleyici , güzel bir kitap _____________________________ -
okumalısın herr raif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
The world is a book, and those that do not travel read only one page.
-
Üslubu çok güzel, çok akıcı rahat okunan cümlelerden kurulmuş kitap. Kesinlikle öneririm. _____________________________ -
Şu ana kadar kime sorduysam memnun ama bi okuyamadım bende _____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black -
Kesinlikle cok duygusal ve etkileyici
Ama duygusu şimdiki bazı romanlar gibi öyle ici boş bir romantizm degil yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: m.f. diri
fazla romantik, sonu da biraz alakasız. niye o kadar masterpiece gosterilir bi turlu anlamam.
Bu eserin en büyük özelliği, aynı zamanda edebiyatın en büyük özelliği olan; insanın görsel-işitsel sanatlarla anlatamadığı hisleri ve duygularının, en açık şekilde anlatılmasının aracı edebiyatta (ve tabi ki bizim edebiyatımız özelinde) bu işlevi başarılı bir şekilde yerine getiren eserlerden biri olmasıdır. Özellikle sistemin silikleştirdiği, toplum dışı insanları anlatan bir eser olması şaheser olmasında etkendir. Konu benim içinde sıkıcı bir konu ancak bu eserde konudan çok karakterin kendisini betimlediği, hislerini anlattığı bölümler önemlidir. Nasıl ki Aylak Adam, Tutunamayanlar, Yeraltından Notlar ve Malte Laurids Brigge'nin Notları'nda konu çok öenmli değilse... Bu açıdan varoluşçu bir eserde diyebiliriz._____________________________
-
çok iyi kitap dostum. _____________________________ -
super kitapti.. heyy gidi Raif efendi heyy )))) _____________________________ -
okudum çok beğendim ikinci defa okuyacam şu sıralar _____________________________
Benzer içerikler
- agatha christie okuma sırası
- boleyn kızı serisi sıralama
- nietzsche okuma sırası
- kitap forum
- sherlock holmes okuma sırası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X