Şimdi Ara

Kur yükseldi ya araba fiyatları düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalkıp birinin toros a 50.000tl verecek hali yok ya

adamın ihtiyacı olduğu zaman aracını satışa çıkardığı zaman bir cok kişi kurun etkisiyle aracını satışa çıkarırsa

araç fiyatları düşer mi?

ayrıca sürekli araba fiyatları artarsa devletin ötv yi sıfırlayıp fiyatları düşürme ihtimali var mıdır?

merak ettiğim sorular bunlar

• ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TARİFİ:

MALZEMELER

1 adet soğan

1 adet havuç

1 diş sarımsak

1 adet patates

2 adet orta boy kereviz

2 adet kerevizin sapı

3-4 adet kereviz yaprağı

1 çay bardağı zeytinyağı

1 adet küp şeker

1 çay kaşığı tuz

Öncelikle kerevizin kabuklarını güzelce soyup limonlu suyun içerisinde 15 dakika bekletin.

Ardından kabuğunu soyun ve soyduğunuz kerevizlerin içini bir havuç geçecek kadar oyun.

Oyduğunuz kerevizin ortasından bütün havucu geçirin ve kerevizi dilimleyin.

Derin bir tencereye zeytinyağını alıp, soğan havuç ve sarımla beraber güzelce soteleyin.Patateslerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Tencerenin içerisine aktarıp birkaç dakika kavurun.

Daha sonra kerevizin suyunu süzüp tencerenin içerisine ekleyin.

Güzelce karıştırın. Sapını ve yaprağını da ilave edin.

Son suyu ve şekeri ekleyerek kısık ateşte patatesler, havuçlar ve kerevizler yumuşayana kadar pişirin.

Tuzu da ekledikten sonra ocaktan alın.

Afiyet olsun...

• ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TARİFİ:

MALZEMELER

1 adet soğan

1 adet havuç

1 diş sarımsak

1 adet patates

2 adet orta boy kereviz

2 adet kerevizin sapı

3-4 adet kereviz yaprağı

1 çay bardağı zeytinyağı

1 adet küp şeker

1 çay kaşığı tuz

Öncelikle kerevizin kabuklarını güzelce soyup limonlu suyun içerisinde 15 dakika bekletin.

Ardından kabuğunu soyun ve soyduğunuz kerevizlerin içini bir havuç geçecek kadar oyun.

Oyduğunuz kerevizin ortasından bütün havucu geçirin ve kerevizi dilimleyin.

Derin bir tencereye zeytinyağını alıp, soğan havuç ve sarımla beraber güzelce soteleyin.Patateslerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Tencerenin içerisine aktarıp birkaç dakika kavurun.

Daha sonra kerevizin suyunu süzüp tencerenin içerisine ekleyin.

Güzelce karıştırın. Sapını ve yaprağını da ilave edin.

Son suyu ve şekeri ekleyerek kısık ateşte patatesler, havuçlar ve kerevizler yumuşayana kadar pişirin.

Tuzu da ekledikten sonra ocaktan alın.

Afiyet olsun...

• Kur yükseldi ya araba fiyatları düşer mi? 

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Kerevizi seçerken neye dikkat etmemiz lazım peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlerleyen zamanda zaten alacak adam bulamayacaklar gelir artmadan zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

siz dolurun yıldızları şimdi durduk yere mahkemelik olmayalım :)

• Bir forumdaşlık görevi olarak, bu arkadaş kendine hakaret edildiğini söyleyerek dava açıyor sonra uğramamak için ölü taklidi yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Yapmaz benim turbolineam öyle şeyler.

• Aynen öyle olacak, hatta ötv de inecekmiş.

• herkes her konusunu şikayet edip bu adamın banlanmasıni istediğini de konularında belirtirse, banlanır diye düşünüyorum.

• falterubbix kullanıcısına yanıt

Art niyetli adamları forumda tutan yönetimin suçu zaten gün geçtikçe düşen clik sayısı sayesinde artık forumda 20-30 kişi kalacak bu gidişle.

• toroslar düşebilir. konumuz toros ise. gerisi yükselir o düşer. çok eskidi zaten artık.

• leonlara c segmentlere felan 500 bin isteniyor artık ikinci el fiyatı olarak ne düşmesi

arkadaşımın mercedes c200 vardı 420 istiyordu satamıyordu bi kaç ay önce şuan 670 istiyor

• Vallahi hocam akılla mantıkla konuşulabilir, olayların bu çerçeveden izah edilebilir olduğu bir ülkede yaşamıyoruz ne yazık ki. Memleket dingonun ahırı, yarı açık tımarhane. Adamın 6 yaşında 150 bin km aracı 1 ay evvel sterlin 13 iken 30 bin sterlin ediyordu, şimdi 16.78 lik kurdan 32 33 bin sterlin falan bozmam lazım ki herifin eskittiği arabayı alabileyim !!! Adamın hurdası dövize karşı bile prim yapıyor !!! Aldıktan sonra piyangodan çıkacak sürprizlerde ekstrası zaten malum Allah ın emri. O arabayı alıpta kenarda 15-20 bin lirada bulundurmazsanız, aldığınız güne lanet eder, saçınızı başınızı yolarsınız!
    Allah a şükür param var, istediğim aracı da alabilirim ancak parayı sokakta toplamıyorum ve milletin kim kime dum duma, kim kime denk getirir ne soksam kar dediği sistemin bir parçası olmak gibi bir niyetim yok! Herkes kendi çalsın, kendi oynasın. Kolektif toplum bilinci olan milletlerde böyle fırsatçılar barınamaz. Ama memleketin şirazesi şaştığından, böylesi şark kurnazlıkları salgın hastalık gibi yayıldığından, bu kolektif bilinçle hareket etmektense, herkes zamanla bu rezilliği kabullenip, bir parçası olmayı tercih ediyor. Salgın hastalık gibi yayılıyor toplumda. Bu ülkeye serbest piyasa falan fazla. Allah muhafaza bu ülkede kurban olduğum rabbimden temennim büyük bir harp falan yaşanmasın. Yemin ediyorum herkes ekmeği birbirine 50 liradan satmaya başlar. Arkadaşım geçen Perşembe araç aldı Egea sıfır. Stokta gelene kadar aylarca beklemiş. Abi ikinci el alacak kadar zengin değildim, ikinci ellere 325 330 bin fiyatlar çekiyorlardı 240 a sıfırını aldım diyor. Gelmeseydi de almazdım toplu taşıma kullanmaya devam ederdim diyor. Dileyene WhatsApp yazışmalarını gönderebilirim. En doğru akılcıl çözüm bu ülkede. Fırsatçılar asla kazanmamalı, insanlar prim vermemeli bu saçma sapan dönen kepazeliğe.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.