Ahushasu sol kulakta 2 sağ kulakta 1 tane var. Kıkırdak düşünüyorum bi tanede fazlasını salla zati. Bide Fresh Air(isminden tam emin diilim Asikan daha iyi bilir. Demi lem:P) denen bi olay var. Aslında istiyorumda ula sonra o deliği nasıl küçültçez m.k diye düşünüyom:P Abartı örneklerinden biri şu oluyo
Zulu kabile şefi Lomion
Yok la o kadar uçmadım daha yaptırmam o kadarını. O delik küçülmez sonra falla ama yaptıran insanlar var feci yaa. Bunun daha büyükleride war bu arada. La bu topicte amma tartışmışım bu arada. Neyse her zamanki halim ahasuashasusa
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Vallahi yaw, benim saçları görseler ne delerler acaba
Bazılarına kalsak, koyun sürüsü gibi yaşayacağız...
o zaman sadece diğerlerinden farklı görünmek içinmi yapıyorsunuz bunları sevdiğiniz hoşunuza gittiği için değil yani sadece gösteriş ? kusura kalmayında dostum eziqmisiniz ?
quote:
Orjinalden alıntı: cera
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Vallahi yaw, benim saçları görseler ne delerler acaba
Bazılarına kalsak, koyun sürüsü gibi yaşayacağız...
o zaman sadece diğerlerinden farklı görünmek içinmi yapıyorsunuz bunları sevdiğiniz hoşunuza gittiği için değil yani sadece gösteriş ? kusura kalmayında dostum eziqmisiniz ?
Al işte bi tane daha çıktı eheueheu.
Kanadalı Turist bir kız anlatmıştı: Oralarda erkekler şeylerine küper takıyorlarmış. Zevki arttırsın diye.
Siz hala buralarda "Kulağa takalım mı, takmayalım mı?" diye birbinizle kavga edin. El oğlu nereye takacağını çok iyi biliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Lómion
Yok la o kadar uçmadım daha yaptırmam o kadarını. O delik küçülmez sonra falla ama yaptıran insanlar var feci yaa. Bunun daha büyükleride war bu arada. La bu topicte amma tartışmışım bu arada. Neyse her zamanki halim ahasuashasusa
BEnde TuneL var :))) soL kuLakta ben uctum ama burdaki gibi 6 Mm deeL 2 mm bendeki :))) onu ustunde 2 kupe soL koLakta sağ da 1 kupe cenede kaşda bide diLde peircing :)))
Zuahahha Dükkan gibiim a.q :))) mesLek icabı naparsın :)))
bende yakında küçükde olsa takmayı düşünmüyo değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Kanadalı Turist bir kız anlatmıştı: Oralarda erkekler şeylerine küper takıyorlarmış. Zevki arttırsın diye.
Siz hala buralarda "Kulağa takalım mı, takmayalım mı?" diye birbinizle kavga edin. El oğlu nereye takacağını çok iyi biliyor.
oLmadıgını enrden biLion
süper bi topikmiş hakkaten..hepsini okudum can sıkıntım gitti.
ben küpe takıyorum ve kendimede yakıştırıyorum gerisi yalan benim için
Ben Takmam ama Tum aRkadasLaRim takio Bana taktiracakLaR ama o biras SikaR ama kolye felan noRmal bence..Millet dilinin oRtasina takio kupeleRi hatta bazilaRi baska yeRleRine de takiolaRda buRda solenmez
allah cezanı wermesinnn,güldürdün beni akşam akşammm BENDE takıyorum,takan takar,kimse de bişi diemez kardeşim,delikanlılık tesbih taşımayla olmuyor,yerine göre en büyük delikanlıdan da delikanlı olmasını bilirizzzz...
quote:
Orjinalden alıntı: Picasso
Gecenin bi körü canım sıkıldı eski başlıkları okuyorum...
Ben nice küpeli eleman tanıyorum yaşıtları bi eliyle tesbih bi eliyle 31 çekerken onlar da bu kroların hayatında dokunamayacağı hatunlarla zaman geçiriyorlar.. Tarz meselesi bi yerde...
Delikanlılık bir metal parçasında değil kullanmayı bilmediğin yüreğinde yatar.. (lafım hala polo yemeye çalışanlara)..
Kimliği tam oturmamış kişilerde özenti olarak çıkan bu küpe modası sadece farklı görünebilmek+kızlara şirin gözükebilmekten başka birşey değil , aynı olaya benzer ABD ,AB ülkelerindede gençlerin giydiği erkek beli düşük cebi ta baldır kısmına kadar gelmiş kot ve benzeri pantolonları bu ülkelerde giyen gençler bizim tabirimizle donu düşük giyinen giyinmesini bilmeyen kişiliği oturmamış gençlerin bizim ülkemizde güya moda gibi yansıtılıp giyim firmalarınca paraya çevrilmesinden başka birşey değil hiç siz aklıbaşında olanların bu ülkelerde tuhaf giyindiğini gördünüzmü.bizde nevarsa hemen kaparız ABD li AB liya ,eğer siz şu anda örnek gösterip sanatcı geçinen kişiler var derseniz ne yapacak; ya sanatını konuşturamıyor yada müşteri kapmaya çalışıyor,bunun artık yaşla başla'da alakası kalmadı komik duruma düşen ne yaşı gelmiş insanlar'da var, uyanın uyanın başkası olmayın kendiniz olun.
quote:
Orjinalden alıntı: computeron
Kimliği tam oturmamış kişilerde özenti olarak çıkan bu küpe modası sadece farklı görünebilmek+kızlara şirin gözükebilmekten başka birşey değil , aynı olaya benzer ABD ,AB ülkelerindede gençlerin giydiği erkek beli düşük cebi ta baldır kısmına kadar gelmiş kot ve benzeri pantolonları bu ülkelerde giyen gençler bizim tabirimizle donu düşük giyinen giyinmesini bilmeyen kişiliği oturmamış gençlerin bizim ülkemizde güya moda gibi yansıtılıp giyim firmalarınca paraya çevrilmesinden başka birşey değil hiç siz aklıbaşında olanların bu ülkelerde tuhaf giyindiğini gördünüzmü.bizde nevarsa hemen kaparız ABD li AB liya ,eğer siz şu anda örnek gösterip sanatcı geçinen kişiler var derseniz ne yapacak; ya sanatını konuşturamıyor yada müşteri kapmaya çalışıyor,bunun artık yaşla başla'da alakası kalmadı komik duruma düşen ne yaşı gelmiş insanlar'da var, uyanın uyanın başkası olmayın kendiniz olun.
bence alakası yok ..sol kulaama 2. deliği açtırdım gçenelrde süperde oldu kendime yakıştıktan sonra isteyen itediğini desin gerçekler nasılsa bizde
quote:
Yavuz Sultan Selim zamanında bu lafı söyleseydin duyacağın son söz şu olurdu.. Baltanı bileyim mi..
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
quote:
Yavuz Sultan Selim zamanında bu lafı söyleseydin duyacağın son söz şu olurdu.. Baltanı bileyim mi..
sol kulaımda iki tane halka var...küpe takarım..kimse karışamaz..bende onlara karışamam...kızlara kendimi beendirmek gibi bi kaygımda yok..yakıştıını düşündüüm içinde takmıorm.....sadece istediim için takıorm...kimse buna karışamaz
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
quote:
Tarih bilgini küpeyle özdeştirme bilmediğin,anlamadığın sanırım çok şey var biraz kitap kurcala zamanın gerisine git. ozaman anlarsın.