Şimdi Ara

Küpe Takanlar ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
0
Favori
7.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Çimuanos

quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

Orjinalden alıntı: vantaa

erkek takarmı öle şey yavvvv

yuh diyorum size ve sizin qibileri erkek adam yakışıyorsa yüzükte küpe de takar, bu kimseyi de qermez biraz qlobal bakın qüncellenin biraz

yaw yapmayın küpe ile erkekliğin ne alakası var
    bende takıyodum 1 sene önce ama artık takmıyorum uni. ye gidersem inşallah yine takacam
    şunuda sölim aşırısını bende sevmiyorum sadece 1 tane

vaaw benim msj ım şimdi üni. liyim ve takıyorum kimseninde birbirine karışmaması gerektiğini düşünüyorum

• Bu konu enden upğLandı ben burda cok kavga ettim.. NEyse Kimse kismenin zevkine karısmasıns en müslüm dinliosun kendini kesiosun ben oan karısıomuyum. SaçmaLıkdan ibaretsiniz boyunuzun erişemediği rafada el atmayın küpem var hemde 5 taen piecingimde var dilim kaşımda başak yerlerimdede vucudumda dövme kapLı.. siz kimsinizki beni eleştriyosunuz..

Her kez pakıcak corbasına.. Küpemde var En dalıkanlınızında Çarşısınada Pazar!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

ahanda besiktasli bunu demiş
    quote:

İstanbul Eyüp'te oturuyorum.Ama ben hiç Sivas'a felan gitmedim

Muhahaha İstanbul Eyüp'te bende oturuyorum buradaki insanların çoğu yobaz zati.Mesela üstümde koskoca anarşi tişörtü,kulağımda küpe ve uzun saçla bazen caminin oraya internet cafeye falan iniyorum.Kapalı kadınlarla sakallı yobaz insanlar beni parmaklarıyla göstercek kadar ayı olabiliyor bu semtte.Atheist olduğumu bilseler taşlarlar beni herhalde.Tabi beni yanındakine parmağıyla göstermeye kalkanlara bende orta parmağımı gösteriyorum.Son zamanlarda burasıda kendi halinde modernleşmeye çalışıyo ama beyinsiz tikky denilen insanlarla doldu daha çok.Zaten yakında defolup gidicem bu eyüp denen semtten.Hatta bugün kulağımda küpeyle askerlik şubesine muayneye gittim.Kağıtlarım imzalanırken elemanın teki keşke küpe ve uzun saçla gelmeseydin buraya diyerek pis pis sırıttı kağıtlarımı imzalarken.Yani bişiler oldu ama görücez bakalım.En son yöntem olan kaçmaya kadar gider eğer kötü bişi olursa

Ha o sana küpe takıyorsun diye anarşist demiş, ha sen ona sakallı diye yobaz demişsin. Ne farkın var ondan.
    Dediğim gibi dış görünüşe bakarak karar vermek cahillikten gelir. Onlar ne kadar cahil ise sen de o kadarsın.

• valla küpe yakışan adamda var yakışmayanda var. ama isteyen istediğini takar. bende yazın takmayı düşünüyorum. hele küpe takanlara .bne vs. diyenler yokmu tamamen cahillik geri kalmışlılıktır bu bana göre.

ha kızlara güzel görünmek vs. diyorlar. benim hiç öyle bir sorunum yok. tarz meselesidir bu, değişik birşeyler istemektir.

ve benim küpe takmamdaki amacımın bir diğeri ise rock dinlediğimi belli etmektir bazı rap dinleyenlere inat olsun diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Ben ne dediğini bilmeyen, tek hücreli bir organizmayım..

Doğru demişsin walla..
  • Arkadaşlar küpe takan insanlar hiç bu olayın dini boyutunu düşündümü acaba
  • Ne bu ya herkes adam döver oLmus :D
    İzmitebeklerim dövücekleri ama biz burda adam dövmeyiz pek
     Küpe Takanlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinGo

Arkadaşlar küpe takan insanlar hiç bu olayın dini boyutunu düşündümü acaba

dini olarak açıklasana bi kötülüğünü kulağın delinmesi vücuda verilen bir zararmıdır?

@weedsmoka kanku resim yakıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Haziran 2006; 0:08:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

Ne bu ya herkes adam döver oLmus :D
    İzmitebeklerim dövücekleri ama biz burda adam dövmeyiz pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 1 Haziran 2006; 0:10:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Arkadaşlar küpe takan insanlar hiç bu olayın dini boyutunu düşündümü acaba

dini olarak açıklasana bi kötülüğünü kulağın delinmesi vücuda verilen bir zararmıdır?

@weedsmoka kanku resim yakıyo

Peygamberimizin(S.A.V) Bir Hadisi Şerifi;
    Kadına benzemek isteyen erkeğe ve erkeğe benzemek isteyen kadına Allah(C.C.) lanet etsin...

Bilmemek değil Öğrenmemek ayıptır...

Arkadaşlar tartışma oluştursun diye değil de bilmeyenler için yazdım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinGo -- 1 Haziran 2006; 0:25:00 >

• "kadına benzemek istemek" i nereden çıkardın? ben kadına neden benzemek isteyeyim.

iskoçyalılar etek giyiyor hadi nolacak şimdi? tüm iskoçlar cehenneme yallah değilmi.

küpe takmayı "kadına benzemek" olarak yorumlamak kadar saçma birşey olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Haziran 2006; 0:31:47 >
  • ege kupe takınca biz kadına mı benzioruz! La saçmaLamaın..
  • ABİ AHİR ZAMANDAYIZ ARTIK KIZLAR ERKEĞE BENZİYO ERKEKLER KIZA
  • nedense etrafta ne erkeğe benzeyen kız, ne de kıza benzeyen erkek (toplar travestiler dönmeler vs. dışında) göremiyorum. küpe takınca kadına benzemek diye birşey olabilirmi ya
  • KALP GÖZÜ MESELESİ ABİ
    quote:

nedense etrafta ne erkeğe benzeyen kız, ne de kıza benzeyen erkek (toplar travestiler dönmeler vs. dışında) göremiyorum. küpe takınca kadına benzemek diye birşey olabilirmi ya
  • quote:

"kadına benzemek istemek" i nereden çıkardın? ben kadına neden benzemek isteyeyim.

iskoçyalılar etek giyiyor hadi nolacak şimdi? tüm iskoçlar cehenneme yallah değilmi.

müslüman olmayan herkes cehennemliktir unutmayın arkadaşlar
    iskoç ingiliz japonya türk fark etmez

buna da saçmalık dersen bende sana derim artık
  • HELAL SANA ABİ
    quote:

quote:

"kadına benzemek istemek" i nereden çıkardın? ben kadına neden benzemek isteyeyim.

• YARASI OLAN GOCUNUR KARDEŞİM
  • quote:

quote:

onlar gitsin cehenneme tekrar örnek vereyim osmanlı zamanındada padişah küpe taktı. ha diyeceksiniz şu şu oldu zorunlu taktı. ama taktı.

ayrıca... şu dünyada ölüp cehennem yüzü görmeyen insan sayısı çok büyük derecede azdır. müslümanda olsan hristiyanda vs. satanist ateist ne olursan ol çoğu kişi görecek cehennemi. bunu herkes biliyor sanıyorum. çoğu insan öldükten sonra eninde sonunda gidecek cehenneme. ya az ya çok kalacak hesabını verip cennete gidecek. ama cennete gitmeden önce çoğu insan cehenneme bir uğrayacak. küçükte olsa herkesin günahı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Haziran 2006; 0:44:58 >

• ABİ PADİŞAH PEYGAMBER DİİL ŞU ŞUNU YAPTI BU BUNU YATIYI BIRAKIN ARTIK
    quote:

quote:

quote:

onlar gitsin cehenneme tekrar örnek vereyim osmanlı zamanındada padişah küpe taktı. ha diyeceksiniz şu şu oldu zorunlu taktı. ama taktı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.