Bende öyle düşünüyorum zaten.Ama merak ediyorum forum'daki adam tiplerini.Mesala küpe takanlar felan bana çok ters geliyor.Ama takanlara saygı duyarım .(Arkadaşlar bu benim düşüncem lütfen yanlış anlamayın)
Ya isTeyeN TaKar istEyeN tAKMaz.Kimseyi de baĞLAmaZZZZ:..
Zorlamıyoz zaten sadece meraktan soruyoz
tabi olum, küpe yüzük kolye, bunlar karı işi.. (bence) ayrıca erkekte uzun saçı da sevmem..
kolye bence karı işi, (dini bir şeyler ifade ediyorsa görünmeyecek şekilde içinde tutulmak kaydıyla değil) hele yüzük... nişan yüzüğü dışındakiler, böyle bütün parmaklara takıyolar falan...
maddiyata fazla önem vermemek lazım böyle durumlarda ben sadece arada mıknatıslı küpe takarım o da ortamı olunca-tatilde falan- sivasta yakarlar yoksa bizi
bu kadar tepkiden sonra küpe taktığını söylemişsin, ben kimseden çıt çıkmaz diyodum
Niye söylemesinler biz kendi fikrimizi söylüyoruz sadece
erkek takarmı öle şey yavvvv
erkek adam küpe takmaz yüzzük takmaz piercing takmaz yada herhangibir demir parçasını bitarafına sokmaz aynlız ipnelik hissetirmiycek şekilde erkeksi kolye takabilirler kafatası filan milan küpe bize terssssss (bu benim görüşümdür)
Vaybe ben burdakilerin hep öyle küpeli tipler felan olduğunu düşünüyodum.Şuana kadar hiç çıkmadı
biz saf anadolu erkeğiyiz demü hatta benim bıyıklarım var nininunununinnununu
İsteyen takar isyen takmaz beni ilgilendirmez ama ben kendim takmıyorum
Arkadas ortamından takan var zor vaLLa bu donemde kupe takmam hep daLga konusu o oLurdu bi muddet sora bıraktı zati uaheuh..
bı zamanlar takıyodum tam pıercıng olayına gırdım burnu kası deldırdım hayatımın kadınını buldum evlendım artık yakısık almadıgını dusunuyorum..
quote:
bı zamanlar takıyodum tam pıercıng olayına gırdım burnu kası deldırdım hayatımın kadınını buldum evlendım artık yakısık almadıgını dusunuyorum..
Abi çok iyi yapmışsın
ben şuan takmıyorum. ama takıp takmamam kimseyi ilgilendirmez. orta çağda yaşamıyoruz