Şimdi Ara

Küpe Takanlar ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
0
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cagri105

eğer bu topicte 1 tane daha şahsa yönelik bir kelime yazılırsa.topic kilitlenecektir bilgilerinize.

gelelim konuya bende küpe takıyorum

delikanlılık ve küpeyi kıyaslamayın .delikanlılık insanın görünüşünde değil yüreğinde olsun.

Bizden bi aLbay oLması gusEL.. :))

Nese deLikanLıLık KupeyLE oLmaz ... Bunu da biLsin herkes...

En deLikanLısınada Gider işte.. d;=)))

• kupetakın daha delikanlıolursunuz bence .kupe takana kotu bakmak kotudur.
  • Gecenin bi körü canım sıkıldı eski başlıkları okuyorum...

Ben nice küpeli eleman tanıyorum yaşıtları bi eliyle tesbih bi eliyle 31 çekerken onlar da bu kroların hayatında dokunamayacağı hatunlarla zaman geçiriyorlar..
    Tarz meselesi bi yerde...
  • nerden buldun ya bunu
  • Bende küpe kullanıyorum ama gerektiği yerde çıkarıyorum...

Küpe takarken bir iş toplantısında bulunamazsınız mesela ama akşam bir iş yemeğinde takarım... Zaten ben halka küpe kullanmadığım için sorun olmuyor her halukarda...
  • şu an takmıyorum ama 2-3 gün içinde deldircem.halka çift takıyo olucam+saç da uzun+top sakal da var.kolye belki takarım ama yüzük bana itici geliyor(kesinlikle karı işi fln demiyorum sadece bana itici geliyor)
  • walla yaklaşık 2 senedir takıorum sol kulakta 3 tane ben eskişehirde yaşıorum walla burda gayet normal bişi kimse kimseye neden takıon demez..
  • delikanlı adam küpemi takarmış yaws rajona ters:bana ters
  • quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz

valla arkadaslar ben sol kulaga ıkı tane tyakıyorum arkadaslarım yakıstıgını soyluyor herseyden once kendım begenıyorum kımın ne dedıgı umrumda degıl yok erkek adam takmaz falan fılan once bı tarıhınızı arastırın ve osmanlının en buyuk hukumdarlarından yavuz sulatan selımın bı resmıne bakın ozaman ne dıyeceksınız bılmıyorum

http://www.geocities.com/erendervis/padisah.htm

Bende küpe takarken ilk savunmam yavuz sultan selim olmustu bircok gencte bunu yapar ama daha sonra arastırınce yavuz sultan selim zamanında küpeyi sadece köleler takıyomus ve yavuz sultan selimde bende onlardan biriyim diyerek kupeyle halkın arasında gezmiştir super adammıs helal olsun dusunsenıze sarayda o kadar eleman var aman padisahım canım padisahm dıye bı ton yalaka varken adamın direk otoritesini koyması muthis...

• eet bende bayaaa süredir mıknatıslı takıyodum dün kendim deldim hadi hayırlısı acı yoq ama bakcaz artık
  • Ben hayata takmam ama takanada yakışıyor arkadaş kendine yakiştırmış zaten. Eskiden anadoluda , güneydoğuda erkek cocuklarının kulağını daha küçüken delip küpe takarlardı mesela benim cevremde babam yaşında cok eskiden kulağını deldirmiş insanlar var kalktı artık o adetler ama hani kulağı delik derler ya.
  • Sanırım yazdıklarım cıkmadı...
  • kupenin ve benzeri seylerin erkek ritueli ile bir alakası olmadıgı kesin tarih boyunca sacını uzatan kupe takan bir hukumdar,imparator,padisah, mit kahramanları vs vs vardır.kaldı ki henuz belli bir asamayı gecememis toplumlar da bu tur soylemlerin ve benzeri soylemlerin olması normaldir. cunku bunlar etik kuralları olarak kabul edilip tarih suresince harmanlanıp gunumuze dek suregelen bir olgudur.bu tur ongoruse hakim insanların orasıyla burasıyla ugrasılan yozlasmaya yuz tutmus toplumlarda gorulen basit olgulardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat__fb

delikanlı adam küpemi takarmış yaws rajona ters:bana ters

küpe takamyınca mı delikanlı olunuyor? sen takmıyosun ama forum dan adam topluyosun kavgan var diye delikanlılık bumu madem kavga etceksin git tek başına dal yok arkam cok sağlam yok şöyle yok böyle

Allah'ın KOF delikanlıları

• quote:

Orjinalden alıntı: vantaa

erkek takarmı öle şey yavvvv

yuh diyorum size ve sizin qibileri erkek adam yakışıyorsa yüzükte küpe de takar, bu kimseyi de qermez biraz qlobal bakın qüncellenin biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

Orjinalden alıntı: vantaa

erkek takarmı öle şey yavvvv

yuh diyorum size ve sizin qibileri erkek adam yakışıyorsa yüzükte küpe de takar, bu kimseyi de qermez biraz qlobal bakın qüncellenin biraz

yaw yapmayın küpe ile erkekliğin ne alakası var
    bende takıyodum 1 sene önce ama artık takmıyorum uni. ye gidersem inşallah yine takacam
    şunuda sölim aşırısını bende sevmiyorum sadece 1 tane

• bende dövme yaptırcam ailemden bazıları bana şöylede böyle dior banane kardeşim cokta tın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Picasso

Gecenin bi körü canım sıkıldı eski başlıkları okuyorum...

Ben nice küpeli eleman tanıyorum yaşıtları bi eliyle tesbih bi eliyle 31 çekerken onlar da bu kroların hayatında dokunamayacağı hatunlarla zaman geçiriyorlar..
    Tarz meselesi bi yerde...

eferim Lem tam bu topiic upLıyana küfür edicektim bu yazını gördüm heLaL oLsun diroum baska biş idemiorum :))))

• Ahushasu sol kulakta 2 sağ kulakta 1 tane var. Kıkırdak düşünüyorum bi tanede fazlasını salla zati. Bide Fresh Air(isminden tam emin diilim Asikan daha iyi bilir. Demi lem:P) denen bi olay var. Aslında istiyorumda ula sonra o deliği nasıl küçültçez m.k diye düşünüyom:P
    Abartı örneklerinden biri şu oluyo
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.