Şimdi Ara

Küpe Takanlar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohooo şimdi arkadaşlar erkek adam küpe takmaz saç uzatmaz muhabbeti yannış baştan bi kere. Kimi adam var uzun saç çok yakışıyo kısa saç rezalet duruyor. Barış Mançoya laf edebilecek var mı aranızda uzun saçı var küpe takıyor diye. Aynı zamanda da kısa saç yakışan adama da uzun saç yap dersen rezalet olur. Piercing olayı ise bambaşka bişi. Memesinin ve dilinin ucuna piercing yaptırana kusura bakmayın ama direkt sapık gözüyl bakarım. Ha kulağına normal. Kaşta bi yere kadar diyelim. Yüzük kolye olayı ise i.nemsi olmadığı sürece her zaman takılabilir bence. Şovalye yüzüklerine kim karı işi diyebilir. Eşşek gibi ağır zincirden yapılmış kolyeler içinde geçerli. Tarz meselesi arkadaşlar herkes kendine yakıştırdığını takar giyer.
  • Arkadaşlar kendi fikrinizi söylerken karşı tarafı rencide etmeyin. Bakıyorumda millet "küpe takan, saçını uzatan karıdır .pnedi" vs. yazıyo. Benimde saçlarım uzun ben şimdi karımıyım. Bide sonuna bu benim görüşüm yazıyolar gelde dellenme.
  • sol kulağımda 2 küpem war saçımda uzun....
    bunun karılıkla felan ne ilgisi war kardeşim saçma sapan bi düşünüyorsunuz kulağımı deldim die kadın mı oldum yani alalaa
    biraz tabuları yıkın açık görüşlü olun bu arada ben küpe takıyorum die kimse beni rencide edemez
    neymiş yok efendim erkek adam küpe tamaz onu takmaz bunu takmaz takar kardeşim istediğini takar kimsede bi halt diemez
    beyenmezzin o bashka ama kimseye saygısızlık edemezsin
  • Hala dış görünüşe fazla önem veren bir milletiz.
    Cahillikle doğru orantılı olarak görüyorum bu önemi.
  • Harbiden hala dıs gorunuse gore degerlendirme yapan yok uzun sac, kupe vs karı isi diyen adamlar var. Boyle seyler niye insanların kafasını kurcalar anlamıs degilim. Ben kupe takıyorum cunku hosuma gidiyor. Bu insanın parfum kullanması, saca jole surmesi kadar dogal bir durum bende.
  • Zzamanında küpe taktım saçlarımda uzun ayrıca kimse umrumda değil ne düşünürse düşünsünler bana dokunmayan bin yıl yaşasın misali hoşuma gidiyordu özentiden değil sadece kendimi daha özgür hissediyordum o dönemler şimdi takmıyorum yaş ilerledikçe sanırım bi ağırlık çöküyor insana o dönemdeki gibi kanımız hızlı akmıyor heralde ama eserse yine takarım..Farklı düşünenlere de saygılar saygı gösterildiği sürece..
  • 6 Yıldır küpe takarım. Halka olanıda var minicik toplu iğne başı gibi olanda. Bugüne kadar bi delikanlıda çıkıp laf atamadı. Saçlarım kısa ama yakışsa onuda uzatırdırdım (Denedim olmadı). Ya bu ne ŞEKİLCİLİKTİR arkadaşlar. Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin kuşansın!!
    O ne biçim benzetmeler öyle. Yok erkek adam küpe takmaz bunlar i.ne gibi.... Çok fazla Alişan dizisi izliyosunuz, etkilemiş sizi belli. Erkekliğin delikanlılığın kitabı racon kesmekle kılık kıyafetle olmuyo!!!!
  • quote:

Hep merak etmişimdir, bu küpe takma olayındaki amaç nedir yani hangi mesaj verilmek isteniyor. ayrıca hangi kulağa takıldığı fark ediyormu,ediyorsa ne anlama geliyor

Bende çok merak ediyorum.Benim bildiğim küpe bayanlarda güzel gözükmesi için bir aksesuar.Şimdi diyeceksiniz erkeklerdede öyle ama erkeklerin taktığı ufacık tefecik küpeler yani belli bile olmuyo.Böyle oluncada neden takılır diye aklıma geliyor.Benim düşüncem özentiden başka bişey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

maddiyata fazla önem vermemek lazım böyle durumlarda
    ben sadece arada mıknatıslı küpe takarım o da ortamı olunca-tatilde falan- sivasta yakarlar yoksa bizi

Ben Sivas'tan daha yeni geldim, beni yakan olmadı. Burada Türkiye Cumhuriyeti' nin temellerinin atıldığı bir

ilin isminin bu denli acımasızca ve gereksiz kullanılması beni çok üzdü. Bir sivaslı olarak bu yaklaşımı kınıyorum

madımak olayını untumadık daha!!
    sen herhalde biraz toplum içine girmemişsin sivasta
    biz burda zar zor yaşıyoruz yakında kurtulacağım bu şehirden
    zaten ben bütün sivaslıları kastetmemiştim
    şeriatçı olanlar çoğunlukta olduğundan onları kastetmiştim

• katılıyorum sadece sivas için deil !ama tutucu insanlar genelde türkiyenin sağında ve istanbulda.cumhuriyetin temeli atılmış ama maya tutmamış orada demekki
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

ben sadece arada mıknatıslı küpe takarım o da ortamı olunca-tatilde falan- sivasta yakarlar yoksa bizi

Ben Sivas'tan daha yeni geldim, beni yakan olmadı. Burada Türkiye Cumhuriyeti' nin temellerinin atıldığı bir

ilin isminin bu denli acımasızca ve gereksiz kullanılması beni çok üzdü. Bir sivaslı olarak bu yaklaşımı kınıyorum

madımak olayını untumadık daha!!
    sen herhalde biraz toplum içine girmemişsin sivasta
    biz burda zar zor yaşıyoruz yakında kurtulacağım bu şehirden
    zaten ben bütün sivaslıları kastetmemiştim
    şeriatçı olanlar çoğunlukta olduğundan onları kastetmiştim

• Bende Sivaslıyım
  • hadi yaw
  • şimdi nerede oturuyosun peki istanbulda falan mı?
    zaten 250 bin kişi sivasta oturuyor 2.5 milyonu da istanbulda
  • ewet bende takıyorum başkası için değil kendim için takıyorum bana çıkar diyenler oldu ama canım ne zaman isterse o zaman çıkaracam biraz gözü karayım ondan olsa gerek
    [imagehttp://starsontop.com/dudubooklet/1bf7f8810.jpg][/simage]
  •  Küpe Takanlar ?
  • İstanbul Eyüp'te oturuyorum.Ama ben hiç Sivas'a felan gitmedim
  • Küpeyi takanların çoğuna yakışıyo ben takmadım takmamda ilgi çekmeyi sevmem ama bazı arkadaşlarımda var yakışıyo keratalara ne diyeyim.Ama yaşlı olanlarda gördü pek gitmiyo.
  • quote:

mustafa aptal aptal konusma kimse yakmaz seni. Sanki sivasta kimse küpe takmiyor.
  • ahanda besiktasli bunu demiş
    quote:

İstanbul Eyüp'te oturuyorum.Ama ben hiç Sivas'a felan gitmedim

Muhahaha İstanbul Eyüp'te bende oturuyorum buradaki insanların çoğu yobaz zati.Mesela üstümde koskoca anarşi tişörtü,kulağımda küpe ve uzun saçla bazen caminin oraya internet cafeye falan iniyorum.Kapalı kadınlarla sakallı yobaz insanlar beni parmaklarıyla göstercek kadar ayı olabiliyor bu semtte.Atheist olduğumu bilseler taşlarlar beni herhalde.Tabi beni yanındakine parmağıyla göstermeye kalkanlara bende orta parmağımı gösteriyorum.Son zamanlarda burasıda kendi halinde modernleşmeye çalışıyo ama beyinsiz tikky denilen insanlarla doldu daha çok.Zaten yakında defolup gidicem bu eyüp denen semtten.Hatta bugün kulağımda küpeyle askerlik şubesine muayneye gittim.Kağıtlarım imzalanırken elemanın teki keşke küpe ve uzun saçla gelmeseydin buraya diyerek pis pis sırıttı kağıtlarımı imzalarken.Yani bişiler oldu ama görücez bakalım.En son yöntem olan kaçmaya kadar gider eğer kötü bişi olursa

• valla arkadaslar ben sol kulaga ıkı tane tyakıyorum arkadaslarım yakıstıgını soyluyor herseyden once kendım begenıyorum kımın ne dedıgı umrumda degıl yok erkek adam takmaz falan fılan once bı tarıhınızı arastırın ve osmanlının en buyuk hukumdarlarından yavuz sulatan selımın bı resmıne bakın ozaman ne dıyeceksınız bılmıyorum

http://www.geocities.com/erendervis/padisah.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.