Şimdi Ara

Kumar, yıkık aile ve yıkılan hayat !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba adım neyse tanınmak istiyorum. Kısaca hayatımın mahvoluşumu anlatayım size. *kumar alkol uyuşturucu ailesizlik, cinsel istismara maruz kalma vs bunların köküne inmem gerekiyor

    Annem ile babam ben 8 yaşında ayrıldılar. 1 sene ben annem ananem ablam dayım bir arada yaşadık 9 yaşında ananem beni evden kovdu babam sahip çıktı yanına aldı. 2 bekar çok zor şartlarda yaşamaya başladık. Babam 3 vardiyada çalışıyor ben ufak okuldan gelirim kış sobayı yakarım yemek yaparım elimden geldiği kadar, babam desen hem eve bakar hem bana hem aldatılma İn etkisi ile her gece kör kütük sarhoş gelmeler. Yediğim dayakların haddi hesabı yoktur. Komşular sahip çıkar bana garip derler bana. Yine baba işte ne yapayım küçük yaşta....

    Hayatım hep böyle geçti. En çokta anne denilecek mahlukatın beni oğlunu bir gün bile arayıp sormaması koydu. Babam hafta sonları beş anneme götürür aramız soğumasın diye uğraşırdı. Ben okul harçlık biriktir anneme çiçek elbise alırdım. Ama hayatta cevabını bulamadığım bir şey işte annem beni bir telefon açacak kadar aramadı sormadı... Kendisi şuan 1 arka mahallede oturur karşılaşırız 2 yabancıdan daha soğuğuz. Bir anne nasıl evladına sarılmaz koklamaz... Dayılarım teyzelerim ablam dahi beni aramamıştır. Çocuğum ya demek ben hata yapmışım o yaşta! Gelin nedenini siz bulun şimdi! Kendimi kestim kolumda var 45 dikiş izi 5 ünite kan mahalle ayağa kalktı ana yüreği yerinde oturdu kımıldamadı... Okul bahçesinde elimde karne herkes annesine sarılırken ben kimsesizdim...

    Derken kimseye anlatamadım o unutamadığım ilk buraya yazdığım olay geldi cinsel yaklaşıma maruz kaldım. Birşey olmadı ama o bile ufak yaşta yetti. Suskunlar misali

    Annesizlik psikolojisi ile büyümeye çabalarken birde bu durum geldi başıma. Bitmedi daha... Askere giderken babam 2. Evliliğini dul bir kadınla yaptı ve onun evine yerleşti.

    Derken askere gittim adanada esrarla tanıştım askerden geldim devam ettim ama benim psikolojim bozuk para harcamalar Esrar ortamları alkol herşey var ama bu arada işime de gidip geliyorum. Üvey kadınla tam kedi köpek gibiyiz. Durduk yere kavga çıkaran birisidir. Ev 1+1 TV li odada kulaklık ile yatardım onlar TV izlerdi derdim taşınalım ben delikanlıyım yok kadın dik kafalı dediğim dedik. Ben zaten sorun istemiyorum hayatımda kadın beni evden kovmak için yapmadığı kalmadı. Babam da ikimizin arasında kaldı. 8 zorlu kavgalı senenin sonunda babam dedi ki ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin. Öyle mi öyle aldım eşyalarımı doğru sokaklarda yaşamaya. Ne de olsa babamla 11 sene mücadele ettik ama yol ayrımına geldik. Sonra Bi haber geldi baban hastanede sol taraf felçli eve geri döndüm yatalaktı tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyorum kadın mı varla yok arası. Yatalak adama senin birşeyin yok diyor. Adam gömleğinin düğmelerini tek el ile ilikleyemiyor öylece kadın bakıyor... İlerleyen zamanlarda babam daha iyi oldu ama sol eli tutmuyor.

    Evlendim kendi imkanlarımla kimseden destek almadan kredi üstüne kredi. Bide çocuğum oldu suan 2 yaşında.

    Kumar illetini de evliyken tanıdım. Borçlardan kurtulmak için videoları izleye izleye baktım bu işte para var vs gerisi herkesin bildiği gibi sonuç 30.000 TL borç. Ev kira tek çalışan benim kaynana tarafı ve babamlar parmakla yardım ederler sağolsunlar.

    Sonrasında baktım borçlardan çıkmak istiyorum ama daha da batıyorum kredi vermiyor yardım eden yok. İş yerinde müşteri iş yerine bir parça sipariş için 80.000 TL para gönderecekti bende kendi hesabımı verdim oda sormadı niye bu senin hesap diye. 12 yıllık elemanım sonuçta.

    80.000 TL yi alır birazıyla rulet oynar kar yapar parayı yerine koyar borçları kapanır sıfıra çıkarım. Bunun için 2 günüm vardır. 5, 10, 20 k derken hep asansör misali kazan kaybet hırs yaptım Bi baktım para bitmiş SIFIR yani o zaman dank etti ama iş işten geçti. İş yerine ve müşteriye söyledim. Sonuç belimde silah ya adam beni ya ben adamı vurucam. Adam bunu yapmadı direk mahkemeye savcılığa çıktım 4. Ayın 11 nde mahkemem var. İş yerine anlattım yardım ederiz ayağına beni hırsızlıktan tazminatsız postaladı fırsat geçti eline. Meğer 12 yıl 80.000 TL tazminatımı da takmışım... Ortada 110 bin TL borç kaynana ve babamlar bana yüzünü döndü bir tek eşim bırakmadı beni.

    Avukat tutmam lazım sicil veya hapis cezası almamam lazım 4.000 TL önümde az zaman kaldı en azından adama ufakta olsa ödeme yapmam lazım hakim iyi niyetimi görsün diye. 11. Ayda işten ayrıldım 1.ayın başında iş buldum bu zamana kadar kira faturalar masraflar vs. Herşey 2 katına çıktı. Ekstra işe gidiyorum gece normal iş sabah ekstra.... 2 saat uykuyla nasıl duruyorum duruluyormuş.

    Çocuğumu göremiyorum durmadan çalışıyorum görsem uyumuş oluyor. Eşim desen mahvolmuş durumda....

    Çalıştığım hep parça parça borçlar gidiyor. Ne ceza alıcam hayatım nereye gidiyor. Ben ne günah işledim ki bunları hakettim. Ben ne salaklık yapmısım kumara sarılmışım. Aslında yaşarken kafama sıkmışım.

    Düzelir diye bir tesellisi yok bu işin. En sonunda ben cezaevine elim annesinin yanına daha sonra boşanma. Benim sicilime damga daha sonra ne zaman çıkarım çıksam iş bulamam.

    Evet bunun adını siz koyun. Ben mi bunları yaparken hata yaptım yoksa başkaları benim hayatımı mahfettiği için mi bunları düşünemedim.







  • Hayatın film olacak cinstenmiş gerçekten ama maalesef ki hayatta tecrübe en pahalı öğretmendir. Okuduklarımdan yola çıkarak herkes de olduğu gibi senin hayatının da kırılma noktaları olmuş ama bu noktaları çok yanlış kararlar ile değerlendirmişsin..
    Özellikle evlilikten sonrası yeni bir hayat yeni bir dünya elde etmiş iken yanlış seçimlerin seni içinden çıkılmaz sonuçlara itmiş.. En başında dediğim gibi tecrübelerin seni yeni bir insan yaptı hayat öyle yada böyle devam ediyor.. her şey öyle yada böyle oluruna varacak..
    Yapılması gereken şeyler bence, bunca yanlış seçimi kararı bir kenara bırakıp artık kusursuz en doğru seçimleri ve kararları alıp sabırla hareket etmen olacaktır.. Yine tavsiyem bu süreçte dine yönelmeniz hem ruhsal sağlığınız açısından hemde gerçekten yardım alabileceğiniz tek ilah olan Allah'tan yardım alabilmeniz açısından önemli olacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 16 Şubat 2019; 11:43:8 >




  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bu saatten sonra kabullenmek ve olacakları beklemek ama gerçekten işim çok zor. Keşkelerim çok maalesef
  • yazıları okudum. benzer yaşam tarzımız var, tek fark ben cezaevinede girdim. taciz, sevgisizlik görmedim orası ayrı ama çoğu zaman ailemle anlaşamadım. senin kadar ağır geçmedi yani, fakat duygusal bakmak yerine tamamen mantıksal açıdan baktığımda masum değilsin. çocukluğunda berbat şeyler yaşamış olabilirsin, evet çok kötü şeyler lakin bu sana şuan ki durumunda bi haklılık payı vermez. kendin diyorsun, sevgisiz büyüdüm dayaklarla büyüdüm sokaklarda yattım diyorsun, elalemin parasıyla kumar oynuyorsun, geçim derdi yaşıyorum çocuğumu bile göremiyorum neredeyse diyorsun. kendi yaşadığın pisliklerin bir benzerinide çocuğa yaşatıyorsun kısmen de olsa. böyle giderse olacakları söylüyorum ayar bozulacak günün birinde kadına veya çocuğa vuracaksın it gibi pişman olup ayaklarına kapanacaksın, fakat bitmeyek bu şiddet olaylarıda devam edecek. yaşadığın berbat hayatı aynen onada yaşatacaksın. o yüzden eğer kendini toparlaman için bir yorum istiyorsan benim yorumumu ciddiye al. hayat öyle ah canım, vah canım çok yazıkmışla olmuyor bunu en iyi sen ve ben biliriz. merak etme sana üzülecek milyarlarca insan çıkar ama yardım edecek 10 kişi çıkmaz. yapayalnızsın, ama anlamadığım konu şu psikolojin düzelmeden neden evlenip çocuk yapıyorsun? veya çocuğun varken neden elalemin parasını kumarlarda harcıyorsun? sen kimsin? bunun yaşanılan zorluklarla alakası yok, karakterle alakalı bir durum karaktersizlik yapmışsın. yaşadığın zorlukların sebebide şuan sensin, ayrıca bu tarz olayları yaşayan insanlar psikopati ve antisosyal kişilik bozukluğuna sahip olurlar. büyük ihtimal sende öylesin fakat bunun farkına varamadın. en başta zaten hayatını kurmadan çocuk yaparak, kendinin ve kadının hayatının içine şimdiden bi teneke sıçmışsın. o kadındada zerre zeka yok, sendede. olan çocuğa olacak klasik. neyse ya kısmet




  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Yorumların için tşk ailem her zaman yanımda eşim cocuğum hep destek verir. Aile ortamım çok iyi ama bende sorun var. Hep dert göre göre rahat hayat istedim.
    Lütfen yorumlarda biraz seviye eşim ailem sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: st_enjoy

    Yorumların için tşk ailem her zaman yanımda eşim cocuğum hep destek verir. Aile ortamım çok iyi ama bende sorun var. Hep dert göre göre rahat hayat istedim.
    Lütfen yorumlarda biraz seviye eşim ailem sonuçta
    peki, yanlış anladıysan veya seviyemi aşmışsam özür dilerim.

    lakin şöyle birşey var, sen ben gibi insanlar hiç bir zaman yanında birinin olmadığını bilir. eş konusuna gelirsek, tamamen bel bağlayıp sonra intihar-cinayete kadar gitme. bak bunu aklında hep bulundur. herşeyden önce el kızı. ve bir gün aşklar biter bu her zaman böyledir. bu dünya üzerinde parayı sevmeyen 1 kadın bile yoktur. anlıyorum duygusal dönemindesin, eşim asla yapmaz, eşim asla bırakmaz diyorsun ama ben sana gerçeklerden bahsediyorum. insanlar bir anlık sinirle cinayet işleyebiliyor, bir anlık sinirle oluyor çoğu şey. bak bunu lütfen unutma, bir dönem gelir '' asla '' dediğin şey başına gelir. çocuk açısından aynı şeyi söyleyemeyeceğim. sosyo-ekonomik şartlara göre büyütüyorsun çocuğu, ona nasıl imkanlar sunarsan o tarz meyvesini alırsın. eş konusunda hiç bir zaman asla deme sonsuz güvenme.




  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Şuan ki ruh halim keyifsiz sakin olacakları beklemeye çekildim. Yok yok Allah uzun ömür verir inşallah ta allahın verdiği canı bize almak düşmez. Asıl çare ders çıkartmak ama bu acı acı oluyor. Hayatta kalıp savaşmaya çalışmaya devam etmek
    Tek korkum mahkemeden ne sonuç çıkacak. Basit dolandırıcılık üzerine açıldı dava sicilime inş. işlemez. Bu olay olunca mağdura gidip sucumu ikrar ettim ortam ses kayıt aldım ne olur olmaz diye. İş yerine gittik mağdura çözüm aradık ama adama senet yapalım dedim ama yanaşmadı. Mahkeme işi uzatıyor eve haciz gelse neyimi alacak ki? Öyle de böyle de uzlaşması lazım. Kafamda deli sorular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_enjoy -- 16 Şubat 2019; 21:25:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: st_enjoy

    Şuan ki ruh halim keyifsiz sakin olacakları beklemeye çekildim. Yok yok Allah uzun ömür verir inşallah ta allahın verdiği canı bize almak düşmez. Asıl çare ders çıkartmak ama bu acı acı oluyor. Hayatta kalıp savaşmaya çalışmaya devam etmek
    Tek korkum mahkemeden ne sonuç çıkacak. Basit dolandırıcılık üzerine açıldı dava sicilime inş. işlemez. Bu olay olunca mağdura gidip sucumu ikrar ettim ortam ses kayıt aldım ne olur olmaz diye. İş yerine gittik mağdura çözüm aradık ama adama senet yapalım dedim ama yanaşmadı. Mahkeme işi uzatıyor eve haciz gelse neyimi alacak ki? Öyle de böyle de uzlaşması lazım. Kafamda deli sorular
    izinsiz bir şekilde kaydedilen ses kayıtlarının mahkemelerde hiç bir geçerliliği yoktur. sana tavsiyem bir imkanını bulursan, mahkemeden sonra yurtdışına yerleş.




  • Telefon için geçerliydi galiba watsap yazışmalarda var sorun yok. Yurtdışı imkanım yokta şuan 2 işte arada 2 saat uyku ile işe gidiyorum gerekirse 3 iş yapıcam o borcu kapatacağım vicdanım da rahat değil
  • Agladim :( benim annemle babamda ayri ama onlarla en yakin arkadasimdan daha iyi anlasiyorum
  • Ne mutlu sana. Ailelerin yaptığı hataları maalesef çocuklar çekiyor. Özellikle ayrılık konusu evet bende hata yaptım ailemi zora soktum ama çocuğuma ayrılık yaşatmam inş
  • st_enjoy S kullanıcısına yanıt
    Insallah
  • Geçmiş olsun, umarım bu yaşananlardan gereken dersi alırsın ve sana değer veren insanlara sahip çıkarsın, yani eşine ve çocuğuna. Her şey olacağına varır, 110 bin lira bir şekilde ödenir geçer gider, hayat devam ediyor önemli olan artık yanlış kararlar vermemek.
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız illa gececek bu günler sabır edip çalışacağız mecburum buna. Dediğim gibi tek korkum hapse girip sicilime işlenmesi
  • Zaman daraldıkca mahkeme olayı canımı sıkıyor. Bilen var mı ceza alır mıyım? İçeri girmekte var offf
  • Geçmiş olsun...

    Bende araba almıştım 2 yıl boyunca ayda 1.500 tl ödedim. Gel zaman git zaman evlenmeden önce arabayı satıp düğün için harcayacaktım vev sattım da... İddaa meretine bulaştım 1-2 para kazandım sonrasında durmadım kaybettim, kaybettim derken zararı çıkarmak için oynadım yaklaşım 20.000 tl parayı belki 15 günde sıfırladım.Şimdi borcunu ödeyerek ceremesini çekmekteyim lakin geldi geçti bir daha bulaşırmıyım asla...


    Şimdi sen adamların 80 bin tl'yi harcamıssın onu mecbur vermen lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 20 Şubat 2019; 14:10:53 >
  • Ewet mecbur ödeyeceğim ama ailemden çok uzak kalıyorum göremiyorum çalışmaktan. Zor geçiniyorum adama nasıl para bulucam off
  • En kötüsü , durumlar sarpa sarmisken hirslanip daha da batman olmuş . Kumar işine girmeseydin toparlanabilir güzel bir hayatın olurdu . Olan olmuş elbette ama insan hayatının bir çoğunu kendi yazar , siz yanlış olanı secmissiniz, Allah sabır ve huzur versin ne diyelim ..
  • Evet kumar beni mahfetti. Oynarken hiç düşünmüyorsun parayı rahat basıyorsun ama sonuna geldimi dank ediyor. Öyle çaresizim ki nefes almak istiyorum en kötüsü de oğluma sarılınca oda anlıyor ona ilgisiz kaldığımı :/
  • Arkadaşlar coookkk kötüyümmmm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.