< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 13 Ağustos 2020; 19:3:41 > |
|
| _____________________________ |
|
|
LAGUNA 2 1.9 DİZEL + performans + yakıt + yalıtımı gayet yeterli + koltukları rahat + aşırı sağlam şasesi olan bir araç + uzun yolda keyifli + şöför ve yolcu koltukları rahat + araç bayırlı alanlarda bayır hissettirmiyor :D - şehir içi zevksiz - ayna görüşleri çok dar , 10 yıldır araba sürmeme rağmen bu araçta hep tedirgin oluyorum. - parçası pahalıdır. ? aracın önü ağır olduğu için virajlarda kafa atma , ani virajlarda arkayı savurma olabiliyor. (o yüzden kaliteli lastik tercih etmek daha önemlidir.) ? aracın vites oranları gariptir . kendimi 70 km ile gidebilmek için zor tutuyorum , araba akışında gitsin dediğinizde 4 cü vites 120 görmüş olabilirsiniz. ? elektronik konularda bilir kişiye ihtiyacınız olabilir , tofaş farı söküp takan lambacılara elektronikci sanıp bu aracı getirmeyin . yorum : zevk aracıdır , segmentinde en az yakıp en dayanıklı olan nadir araçlardan , ne kadar temizini bulursan , ne kadar ilgilenirsen sanayidende o kadar uzak kalacağın bir araçtır . milletin çok şikayet etmesinin sebebi ; bi hayli özellikli olan bu araçtan anlamayıp tabiri caizse hanzo gibi binip toros gibi sağlamlık aramalarıdır . toros da özellik yok ki bozulsun . malum bu ise çok dolu araç olduğu için temiz kullanılması gereken araçtır . |
|
2014 Ibiza Cupra 1.4 TSI 180 beygir: Eksileri: Ciktigi donemde de donanim olarak zaten ic donanim olarak bos bir aracti artik iyice geride kaldi. Dijital klima haric bir sey yok desem yanlis olmaz. Radyoda, Aux kablosu var sadece gerisini siz hesap edin. Klasik Seat in kalitesiz plastiginden dolayi cukurdan ve bozuk yollardan gecerken sesler gelmesi. Sunroof'un tam acilmamasi. Artilari: En buyuk artisi bana kalirsa tasarimi. Tabii ki kucucuk kasaya 180 beygir koyarak muthis ara hizlanmalar saglamasi. DSG'nin kronik sorunlarina ragmen motorla muthis uyum icinde olmasi. Cok zorlamadiginda yoldaki araclarla ayni yakmasi. Koltuklarin yanal ve sirt desteklerinin ergonomik ve spor suruste yardimci olmasi. Aynalar gercekten kor noktasiz, muthis genislikte hakimiyet sagliyor. Arti mi eksi mi olduguna karar veremedigim seyler var kisiden kisiye degisir. Mesela: Direksiyon uzerinde tus olmamasi kullanists arti saglarken, ses acma kapama tusunun solda olmasi sacma cunku ayni seyi sag elimi konsola uzatarak ayni surede ayni eforda yapabiliyorum. Polo GTi'da 4 kapi secenegi varken bunda olmamasi ben zaten tek kapi icin aldim ama cogu insan 4 kapi istedigi icin Polo secmek zorunda kaldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Haziran 2022; 13:22:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Zamanında çok araştırdım çok baktım ama özellikle yakıtı, parça fiyatları ve lpg de ki bahsettiğiniz çelik subap meselesi gözümde büyüdüğünden dolayı almamıştım. Ne aldınız derseniz İnsignia ile alakası en düşük arabayı aldım, Linea < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ustanız varsa zaten sıkıntı yok hocam, usta bulmak zaten bence en büyük mesele. Ben tercihimi mantıktan yana kullandım ama nerde Cosmo ve özelliklede beyaz renkli bir insignia görsem döner döner bakarım hocam. Belki abartıyorumdur ama bence kusursuz bir tasarımı var, açıkcası kendi adıma üstüne tasarım tanımıyorum. Güle güle kullanın inşallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2017 corolla touch paket kullanıcısıyım. Artılar ve Eksiler diye ayırmayacağım benim için direk en önemli bulduğum konuları aktaracağım. Eksi mi artı mı olduğuna okuyucunun karar vermesi benim için daha kıymetli. -Düşük yalıtım, uzun yolculukların ardından gelen baş ağrısına hoş geldin dedirtiyor. -Verimsiz ve güçsüz motor, 1.4 90 bg lik kasaya yetersiz gelen motoru sayesinde 'kamyon' gibi kullanırsanız eğer istenilen yakıt verisine ulaşabilirsiniz. İstediğiniz performansı hissetmek içinse biraz daha sert kullanmanız gerekli bu durumda da fazla yakıt harcıyorsunuz. Araç sizi paradoksa dokuyor. -Düşük malzeme kalitesi kendini belli ediyor. Dokunmasanız bile orada bir sert plastik var uzakta... Bu aracı ilk kullanmaya başladığımda aynen böyle hissetmiştim. Keza tümsekten düşük hızlarda geçerken her trimden gelen sesler ilk başlarda 'bu arabanın parçaları tam oturtulmamış herhalde' diye düşündürürken artık alışınca 'arabam esniyor yahu' gibi espirilerin konusu oluyor. Ayrıca konsolda ki klima menfez çıkışları ise maliyet kaygısıyla olsa gerek acayip ucuz bir plastikten imal edilmiş. Isıtma ve Soğutma esnasında hava çıkışlarında bu menfezleri kullanmıyorum. Hatta her zaman ayaklara ve camlara verecek şekilde tutarım. -Prestij...Her otomobilin de prestiji vardır. Bir vakit, bir arkadaşımın Octavia'sı ile yakıt almak için rutin rotamda bulunan, ara sıra yakıt aldığım benzinliğe girdik. 'Beyefendi hoşgeldiniz' diye karşılandı. Ben aynı yerden corolla ile gittiğimde 'Abi hoşgeldin' demişti. Neyse arkadaş biraz ciddi ben ise zaten 'popülist, merkezci siyasetçi' gibi güleryüzle, samimiyetle yaklaşırım insanlara ona yordum bunu
Şimdilik bu kadar daha da güncelleyeceğim... |
|