Şimdi Ara

Kulaklık tavsiyesi (Ofiste - Yolda )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

50 TL civarında (aşağı - yukarı esneme payı var) ofisteki pc de ve yolda kullanmak için kulakiçi kulaklık ne önerirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_41355268/tm.htm

kulaklığı satın almayı düşünürseniz 50 lira kargo alıcı ödemeli ,, bana cep telefonumdan çok daha hızlı ulaşabilirsiniz ,, cebime çağrı yada mesaj atmanız yeterli ben sizi ararım,, telefonunuzu bekliyorum ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 29 Temmuz 2010; 11:39:26 >
  • Hocam EX300 kullanıcısıyım tavsiye ederim size yahya abiden güvenle temin edebilirsiniz kulaklık her koşulda çok iyi sizi yarıyolda bırakmaz emin olur izole olarak mid bass tiz her konuda süper bence kaçırmayın şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Hocam EX300 kullanıcısıyım tavsiye ederim size yahya abiden güvenle temin edebilirsiniz kulaklık her koşulda çok iyi sizi yarıyolda bırakmaz emin olur izole olarak mid bass tiz her konuda süper bence kaçırmayın şimdiden hayırlı olsun

Aynen katılıyorum. Bende Yahya Abi'den aldım. Kulaklıkta müthiş satıcıda müthiş
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.