Merhaba
Oyun-Eğlence amaçlı dizüstü araştırıyorum. Bir konuda ikilemde kaldım. Tavsiyelerini rica ederim
* 16 inç 4080 ekran kartlı bilgisayarmı,
- Küçük kasadaki düşük soğutma performansı ve fan ses fazlalığı
- Küçük ekranın oyun-film keyfini azaltması
* 17-18 inç 4070 ekran kartlı bilgisayarmı.
- 4080 ekran kartına göre ciddi performans kaybı
- Daha büyük kasa ve daha iyi soğutma performansı
- Büyük ekran daha çok oyun-film keyfi
İki üründe yaklaşık aynı fiyatlarda. Gönül isterki 17-18 inç, 4080 ekran kartı almak. Ama ona para yetmiyor.
Portatif bilgisayar masa-sehpa yardım
Yeri burasımıdır bilemiyorum. Yanlışsa doğru bölüme belirtirseniz oraya konuyu açayım.
Evim küçük ve masaüstü için sabit bir yerim yok. Masaüstü bilgisayar için portatif masa, sehpa arayışındayım. Kasayı, monitörü ve aksesuarları masada saklamak istiyorum. Bunun için birkaç model buldum. Ancak monitörü nasıl portatif hale getirebileceğimi bulamadım. Kısacası bilgisayarı kullanmadığım zamanlar monitörü, klavye, fareyi masa içinde gizleyip, üstüne örtü serdiğimde sırıtmamasını istiyorum. Odanın bir köşesine bıraktığımda evim bir mobilyasıymış gibi görünmeni istiyorum. Fikirlerinizle yardımınızı rica ederim.
Monitör stantları iş görür mü? Standı masanın ayağına takıp (takıla biliniyorsa tabi) işim bittiğinde standı hareket ettirip monitörü masanın içine gizlemek gibi?
60-70-80 ler Türkçe Şarkılar
Merhaba arkadaşlar
60-70-80 ler Türkçe şarkı ları indirebileceğim ya da satın alabileceğim siteler varmıdır. Orjinal kayıt ya da ona yakın yüksek kalite şeklinde.
Bu programlar ne işe yarar
Merhaba
Şirket dizüstü bilgisayarlarımıza aşağıdaki programlar kuruldu. Bu programlar ne işe yarar. Bilgisayarda yapılan işlemleri, açılan programları, silinen dosyaları, girilen internet sitelerini ve sürelerini takip eden programmıdır? Akşamları chrome geforcenow kullanıyordum. Bu sıkıntı yaratır mı?
Tşk
10.000 TL civarı oyun için yardım
|
Sizce hangisi
|
Makro ile Outlook ta e posta gönderme hatası
Modüler Bilgisayar Masası Yardım
|
|
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 475
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 10.219 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun