Bildirim
Kulakligimin kablosu ayrıldı YARDIM (SS'li)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yala onu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şimdi düz bir masaya onu iyice gerdirerek aç sonra üst tarafta ufak bi delik aç çok büyük olmasına gerek yok. ondan sonrada o deliği em _____________________________ Olmuş olanla ve olacak olanla çok fazla ilgilisin.
"Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir." -
eğer gerçekten seviyorsa ayrılmazdı. demekki hiç sevmemiş.
üzme canını kardeş.
şimdi kardeş şöyleki eğer ayrılık varsa işin içinde soğukluk girmiştir o işin içine. onun kardeşim olan olmuştur. yani kardeşim üzme canını._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
şimdi düz bir masaya onu iyice gerdirerek aç sonra üst tarafta ufak bi delik aç çok büyük olmasına gerek yok. ondan sonrada o deliği em
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 1 Nisan 2013; 0:43:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayatta 3 sesi severim ; Su Sesi | Para Sesi | Hatun Sesi -
"Uğu" uhu olmasın o :) _____________________________ -
quote:
şimdi düz bir masaya onu iyice gerdirerek aç sonra üst tarafta ufak bi delik aç çok büyük olmasına gerek yok. ondan sonrada o deliği em
ciddi ciddi okuyorum bende_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy
"Uğu" uhu olmasın o :)
Tamam uhu olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayatta 3 sesi severim ; Su Sesi | Para Sesi | Hatun Sesi -
quote:
Orijinalden alıntı: southbeachFL
quote:
ciddi ciddi okuyorum bende
_____________________________ Olmuş olanla ve olacak olanla çok fazla ilgilisin.
"Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir."
-
bence bantla sonra çıkarması daha kolay olur _____________________________ -
uğu ne la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ University of Modena and Reggio Emilia -
-
-
Hey gidi ep-630 _____________________________ -
-
Bantla.
Ucuz birşeyse yenisini al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN:LightningTR
Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Xzibit
Bantla.
Ucuz birşeyse yenisini al
35lira ya ep630
Tek ben mi kulağımın kablosu ayrıldı diye okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kazayla hayvan öldürmenin kefareti
- deniz kendini temizler mi
- izmir otogar havaalanı arası kaç km
- madem güneş tepeden doğdu gölge ayağımızın altıdır ne demek
- kendimi nasıl kusturabilirim
- telegram indirim kanalları
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
- havadan su üreten cihaz
- bill counter para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X