Bildirim
Küfür etmediğim halde ban yedim :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
küfür etmemişsin allahtan
küfür etmeye gerek yok boş konusanlarda ceza yiyo_____________________________ -
Kardeş ben bunları bile demedim dün diamond hesabım perma yedi .. _____________________________ Lucian :) -
-
Bu sistem çok saçma mavi support iteminın aktifi basması anlamında kobrayı sal dedim birine chat banı yedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
iPhonedo Sevenler Kulübü -
arkadaş ben de ban yedim ne oluyor la oyuna :D
herkes banlanıyor oyunda report yiyince
_____________________________ Katılım zamanı: 12 Nisan 2007 -
küfür etmişin ve ban yemişin iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İyi olmus geber
Herkes küfür ediyor ban yedikten sonra küfür etmedim ban yedim kim inanır bu yalana _____________________________ 
-
Küfür etmediğim halde diye savunduğun fotoğrafta adama açık açık küfür etmişsin kardeş _____________________________ Software (Fullstack + AWS) Engineer
CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro — MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz -

hem küfretmiş hemde. bu sadece son oyunun. bu noktaya gelene kadar kaç kişiye saydırdın kim bilir
kişi kendinden bilir işi
quote:
Orijinalden alıntı: Neutrally
Bu sistem çok saçma mavi support iteminın aktifi basması anlamında kobrayı sal dedim birine chat banı yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b00mbastic -- 5 Şubat 2016; 14:28:18 >_____________________________
-
nickimden dolayı her oyun report yiyodum o yüzden galiba _____________________________ 
-
Kufur etmedim diye attigi fotoda kufur var
Küfür etmedim diyosun attığın ssde küfür var inanmamız için bari küfürü sil öyle at.
İyi olmus flamerden kurtulacagiz yakinda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir gül kadar güzel olacaksın ama dikeni kadar zalim olmayacaksın. Öyle bir söz söyleyeceksin ki; ya yaşatacaksın, ya öldüreceksin ama asla yaralı bırakmayacaksın.. -Ali Rahmet FEKELİ -
quote:
ASNDHUSJKMFKLWREAFSD´ÇÖGMKADLMFSDLÖFŞAMGKLFSAŞLİ

- valorant duo isimleri
- biz onları ibret olsun diye yarattık
- işaretçi hassasiyetini arttır ne demek
- lol kaç gb
- ping nasıl düşürülür
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler