Şimdi Ara

Kuduz Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ayın birinde kendi köpeğim bacağımı tırmaladı.Ertesi gün hastaneye gidip tetenoz ve kuduz aşısı oldum.Belli aralıklarla 3. aşıyı da oldum.Köpek öldü.Çok telaşlandım.Ayın 16 sında 4. kuduz aşısını oldum biçkaç gün sonra yutkunma güçlüğü titreme ve boğazda yanma var.Kuduz muyum çok korkuyorum.Gece acile falan gittim.Antibiyotik falan yazdılar.Serum yedim ve gönderdiler.Tabi gene ertesi gün başladı.Bugün öğlen saatlerinde intaniye bölümüne gittim.Doktor kuduz olup olmadığımı anlayamadı.Kuduz olduğumdan çok korkuyorum,İnternette kuduzdan ölenleri görünce çok tırstım.Yaşım 16.Olaylar ekim ayında gerçekleşti.Ne yapacağım?Kuduzun tedavisi yok mu?Yardım edin beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Suya bakabiliyomusun
  • Kuduz değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz44

Suya bakabiliyomusun

Su içebiliyorum ama zor yutuyorum hocam.Gece titremeler başlıyor.Yutkunma güçlüğü var.Boğazda yanma var.Tedavisi yok mu bu hastalığın?Ne yapacam nolur yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: keşkecastin

quote:

Suya bakabiliyomusun

Su içebiliyorum ama zor yutuyorum hocam.Gece titremeler başlıyor.Yutkunma güçlüğü var.Boğazda yanma var.Tedavisi yok mu bu hastalığın?Ne yapacam nolur yardım

sıkıntı yok kuduz değil üşütmüşsün kuduz olsan karantinaya alırlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Kuduz değilsin.

Nasıl bu kadar eminsiniz hocam?

İnternette 4. aşıyı olup ölen çocuğu görünce çok korktum napacam

• quote:

quote:

quote:

Suya bakabiliyomusun

sıkıntı yok kuduz değil üşütmüşsün kuduz olsan karantinaya alırlardı

Hocam kuduz hastalığı sadece belirtilerden mi anlaşılıyor?Tahlili falan yok mu?Mesela köpek ölünce ankaraya gönderiliyormuş herşey ortaya çıkıyormuş.İnsana test yaparak anlayamazlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİ GÖZ HASTALIĞI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nolur yardım

• köpeğinin neden öldüğü belirlenmeli . kuduz değilsin muhtelemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, yusuf yusuf oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 21 Ekim 2014; 1:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

köpeğinin neden öldüğü belirlenmeli . kuduz değilsin muhtelemen

Hocam insana test falan yapıp da anlaşılmıyor mu?Zaten babam bi yandan dalga geçiyor benle bi yandan hastalıktan çok korkuyorum Napacam ben?Tedavisi yok mu bu illetin

• Psikilojik kendini oyle zannediyosun kuduz olsan belirtiler bad gosterirdi az degil 20 gun olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Kanki çok meraklıysan aşı vurul rahatla ne diyelim. :D

Zaten tırmalandınmı direk gitmelisin hastaneye şakası olmaz bu işlerin..

Hocam 4 tane kuduz aşısını oldum zaten.İlk aşı da da fenalaşmıştım.Titreme yutkunma zorluğu vardı.Sonra geçiyor gibi olmuştu,4.aşıdan sonra gene synı belirtiler ortaya çıktı.Titreme ve yutkunma güçlüğü.Kuduzun testi tahlili falan yok mu napacam?Tedavisi yok mu?

• Sağlam organlarını bağışlamayı düşünüyor musun?

• Psikolojik takıntı yaşıyorsun. Herhangi bir sorunda bunu kuduza vurman endişelerinin sebebi. Kuduzdan ölümler çok ileri safalarda olur ki kuduz aşısı ve gerekli ilaçları kullanmışsın zaten, korkulacak bir şey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Kanki çok meraklıysan aşı vurul rahatla ne diyelim. :D

Zaten tırmalandınmı direk gitmelisin hastaneye şakası olmaz bu işlerin..

Hocam 4 tane kuduz aşısını oldum zaten.İlk aşı da da fenalaşmıştım.Titreme yutkunma zorluğu vardı.Sonra geçiyor gibi olmuştu,4.aşıdan sonra gene synı belirtiler ortaya çıktı.Titreme ve yutkunma güçlüğü.Kuduzun testi tahlili falan yok mu napacam?Tedavisi yok mu?

Doktorun ne diyor? 4 tane aşı mı olunuyormuş la ben bir kere vurdur kurtul sanıyordum.

• quote:

quote:

Hocam insana test falan yapıp da anlaşılmıyor mu?Zaten babam bi yandan dalga geçiyor benle bi yandan hastalıktan çok korkuyorum Napacam ben?Tedavisi yok mu bu illetin

bildiğim kadarıyla tedavisi yok. ama dediğim gibi köpeğinde kuduz belirtileri var mıydı ölürken ? kan tahlilinde anlaşılırdı bişey olsa

• quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla tedavisi yok. ama dediğim gibi köpeğinde kuduz belirtileri var mıydı ölürken ? kan tahlilinde anlaşılırdı bişey olsa

köpeğim ölmeden bi kaç gün önce gençlik aşısı yapılmıştı.Bi kaç gün içinde ishal ve kusmadan öldü.Tam emin olamıyorum kuduz olup olmadığından.Aslında ankaraya gönderilmesi gerekiyordu fakat babam köpeği çöpe atmış.hocam ben ne yapmalıyım çok korkuyorum

• Hayrına böbreği sar yolla kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Hayrına böbreği sar yolla kardeş.

Durum o kadar mı vahim hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.