Şimdi Ara

Kuduz Hastalığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keşkecastin

quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Kuduz solunum yoluyla da bulasabilir, kopeginizin beynine bakarak kuduz olup olmadigini anlayabilirsiniz, kopek kuduz olsaydi sizde degil kopekle ayni ortamda solunum yapan herkese mikrop bulasirdi, kuduz olma ihtimaliniz 100 milyonda 1 den daha az.

ben salyayla bulaşıyor diye biliyordum hocam öyle değilmiymiş

Solunumla bulaşabilir
  • Aşılarını tam oluyorsan kuduz olman imkansız diye biliyorum. Aşının yan etkileri hastalık şeklinde ufak ufak çıkabilir. Mesela grip aşısı olduktan sonra belli bir süre kendini halsiz ve hasta hissetmek gibi, geçici onlar.
  • csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Bu videoyu koymanızdaki amaç ne hocam?
  • quote:

arkadaşlar nolur yardım

kardeşim bişiyin yokdur üşüttmüşsündür bendede var o su bile içemiyorum ama kedi köpek hayvanım falan yok doktora gittim faranjit oldun dediler
  • Geçmiş olsun.Dikkatimi çeken birşey var köpek ölmüş sen yaşıyorsun.Acaba sendeki hastalık köpeğimi öldürdü ?
  • Hocam muhtemelen iğne sorun yaptı ama iğne yapilman sartti.

İkincisi köpeğe gençlik aşısı yapiomasi sartmiydi seni isirmis karantinaya alsayriniz keşke

3. Su nickindek foto bile igrenc ney öyle o batili hiristiyan ülkelerin simgeleri

4. Namaza başla Allah namazdan hesap soracak hepimize.ben oğlumu kaybettim namazı birakmistim devam ettim yeniden huzur islamda emin ol

• eheheheheeeeeee fıstıklı olsun bol fıstıklı
  • Bademcikleri usutmussun..abartma

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

Emin ol değilsin

Nerden bu kanıya vardınız hocam?

Kuduz falan kalmadı memlekette öyle bişe olsa o bölgeyi karantinaya alırlar bulunduğun bölgede kuduz vakası yaşandımı hiç? boğazındaki yanmalar falan tamamen psikolojik eminim kuduz belirtileri nelerdir diye netten baktıktan sonra başlamıştır o şikayetlerin

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27221510.asp

• fıstıklı olsun

not:böbrekler bende beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

quote:

Arkadaşlar ayın birinde kendi köpeğim bacağımı tırmaladı.Ertesi gün hastaneye gidip tetenoz ve kuduz aşısı oldum.Belli aralıklarla 3. aşıyı da oldum.Köpek öldü.Çok telaşlandım.Ayın 16 sında 4. kuduz aşısını oldum biçkaç gün sonra yutkunma güçlüğü titreme ve boğazda yanma var.Kuduz muyum çok korkuyorum.Gece acile falan gittim.Antibiyotik falan yazdılar.Serum yedim ve gönderdiler.Tabi gene ertesi gün başladı.Bugün öğlen saatlerinde intaniye bölümüne gittim.Doktor kuduz olup olmadığımı anlayamadı.Kuduz olduğumdan çok korkuyorum,İnternette kuduzdan ölenleri görünce çok tırstım.Yaşım 16.Olaylar ekim ayında gerçekleşti.Ne yapacağım?Kuduzun tedavisi yok mu?Yardım edin beyler

köpek nasıl öldü
    ağzında salyalarla kasıla kasıla mı öldü yoksa ecel filan mı? köpekte kuduz yoksa sorun değil aşılar kaç doz bilmiyorum ama tamamla aksatma

bu işin iyi tarafımı desem bilmiyorum ama kuduz belirtileri ortaya çıkarsa çok da endişelenmen için sorun kalmayacak size bu geceden bir yatsı yarın gün ışımadan da bir sabah namazı öneririm

Hocam köpek sağlıklı gibiydi bi gün sonra ölmüş.İshal falan olmuş kusmuş.Acaba kuduz aşıları bana yan etki falan mı yaptı ya da bana ne oldu hocam?Bu illet geçmiyor mu tedavi yok mu?Yutkunma güçlüğünden ve titremeden çok korkuyorum.Ölmekten de çok korkuyorum.Hep mast yapmıştım.Pek sevap işlemedim.Allahın gazabına uğramaktan çok korkuyorum.Tövbe ettim Allaha dualar ettim ama bağışlanmışmıyımdır?

Güzel kardeşim salak mı bu hastane doktorlar seni bırakırlar mı öyle birsey olsa.Aşi nedir icinde kuduz virusunun seyreltilmisini içeren sividir.olabilir hafif kuduz belirtileri şey gibi düşün grip aşısı yaptirinca 2gun grip olmus gibi halsizlik yorgunluk olur en azindan bende öyle korkma kafana takma

• Her aşının yan etkileri olur.Sendeki şikayetler de aşının yan etkileri.İçini ferah tut.Vede İslama yönel bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir mevlüt helva filan tamam mı
  • çocuğu niye korkutuyosunuz hayret bişi
  • İrmik mi un mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

İrmik mi un mu arkadaşlar?

irmik daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.