Şimdi Ara

Barınaktan sahiplendiğim köpekte uyuz hastalığı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Barınak veterineri 10 gün sonra iğne için çağırdı ama başka veterinere mı gitsek normal mi bu süre baticon sürüyoruz ilaç aldım onunla banyo yaptıracağız bizim dikkat etmemiz gereken bir şey var mı keratayı sevmeden edemiyorum bulaşıcı mıdır sık sık ellerimi yıkıyorum çok sevimli hasta diye almak istemiyor kimse yapmayın böyle tüyleri falan dökülmüş çok kaşınıyor biri balık yağı önermiş kaşıntı için solgar kullanıyorum şırıngaya çeksem yağı mama ile karıştırsam olur mu veteriner öneriniz var mı peki Beşiktaş levent çevresi ortalama muayene ilaçlar ne kadar tutar bir şeyler ayarlayım

http://i60.tinypic.com/125qa0l.jpg

http://i59.tinypic.com/2m6a8li.jpg

http://i62.tinypic.com/2vxf53l.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben pek anlamam ama sana tavsiyem uyuzu geçene kadar sakın sevme başıma geldi biliyorum tüm ev halkı 3 gün hatır hatır kaşındık her yerimiz kızarmıştı

Orijinalden alıntı: Engin.K

Ben pek anlamam ama sana tavsiyem uyuzu geçene kadar sakın sevme başıma geldi biliyorum tüm ev halkı 3 gün hatır hatır kaşındık her yerimiz kızarmıştı

Sevmeyi bırak öpüyorum yatağımda uyuyor şu an uzak davranmam mümkün değil valla malum yeni sahiplendik ilk gün çekiniyordu şimdi yatağımda uyuyor ben zorda uyuyorum hehe

Orijinalden alıntı: sleepingforest

Hocam çok güzel bir şey yapmışsın ufaklıkla ikinize birlikte uzun bir ömür dilerim, kendisi de sevilmeyecek gibi değilmiş.

Başka bir köpek vardı aklımda sonra düşündüm çok bencillik yapıyoruz hasta diye es geçmek istemedim aklım kalmıştı zaten, oraya gidince bunu seçtik, kerata zaten örgülere falan atlıyor.. Form doldurmak için uzaklaştım örgülerden arkamdan bakıyordu. İyileşecek, iyi bir veteriner bulmak lazım, malum çünkü her seferinde gideceğiz. Maddi durumum; Öğrenciyim fakat part time çalışıyorum kendimden kısar, ufaklığın hastalığını aşısını yaptırırım. Güvenemiyorum açıkçası veterinerlerin çoğuna para avcısı doktorlar, mühendis, bakkal, müdür yani her meslekte bu tip insanlar var. Bu yüzden tavsiye ile veteriner bulmak istiyorum. İstanbul içi Levent, Beşiktaş, Sarıyer, Kağıthane çevresi. Mâlum her sorununda gideceğiz, güvenmemiz lazım. Bu arada kerataya yatak hazırladım biraz uyudu. Sabah kalktığımda benim yatağımdaydı zor sığdık, iki büklüm uyuyorum kaç gündür.

• Bir şey sorucam. Hayvanı barınaktan edindiniz ve hastaydı (Allah şifa versin). Peki barınak vet. hizmetleri hayvanın sağlığı için maddi manevi destek sağlamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaclk

Bir şey sorucam. Hayvanı barınaktan edindiniz ve hastaydı (Allah şifa versin). Peki barınak vet. hizmetleri hayvanın sağlığı için maddi manevi destek sağlamıyor mu?

Valla iyileşecek dedi iğne yaptı ve ilaç içirdiler ama güvenemedim yine gideceğim 10 gün sonra iğne için kerata çok ağladı korktu mecbur sağlığı için katlanacağız hani dedim daha sıcakkanlı ilgili veteriner varsa aracımız da yok taksiler almıyor ja

Daha Fazla Göster
  • Güncel

Orijinalden alıntı: qwerk

Tebrik ederim çok güzel bir iş yapmışsın ve bir Dost edinmişsin.gelişmeleri takip edeceğim ufaklığının ara ara gelişimini fotoğraflarsan ve bilgi verirsin memnun oluruz.

Tabi hocam kullandığım solgar omega 3 950 Yi yarımşer kapsül veriyorum imunex bağışıklık güçlendirici aldım mantar için hap ve krem aldım tavsiye üzerine bakalım aşıya barınağa gideceğiz 5 gün sonra

Orijinalden alıntı: mustafaclk

iyi bir bakım ve tedaviden sonra mutlaka iyileşecektir. Senin gibi ilgili bir sahibi olduğu içinde çok şanslı. Fotolarını eklersen takip edeceğim :)

Çalışıyorum hocam ama kısa sürede fotoğraf çekeceğim bu arada mantar için krem ve sprey aldım mantar sanırım uyuz demiştim fakat neyse ikisi de olabilir krem falan aldım oyuncaklar tamam ilaçlar da tamam belimi büktü kerata iyileşsin de sorun değil öğrencilik ve çalışmak zor malum adiler üç kuruş para veriyorlar

İsterseniz bu konuya bir göz atın:

http://forum.petarkadas.com/kopek-sagligi/uyuzla-savas-peranin-degisimi

Selimiye Hayvan Hastanesi, Tıbbiye Cad. No: 17 Selimiye-Üsküdar / İstanbul, Tel: 0216-553 06 00
    Çalışma saatleri: 09:00 - 17:00

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Avcılar Kampüsü, 34320 Avcılar-İstanbul
    Tel: 0 212 473 70 70
    Faks: 0 212 473 72 41

Bunlar uygun ücretle tedavi ettirebileceğiniz yerler.

Levent'te Ada veterinerlik çok tavsiye ediliyor. Fakat ücret olarak uygun gelmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Duyarlılığınız için çok teşekkürler

İsterseniz bu konuya bir göz atın:

http://forum.petarkadas.com/kopek-sagligi/uyuzla-savas-peranin-degisimi

Selimiye Hayvan Hastanesi, Tıbbiye Cad. No: 17 Selimiye-Üsküdar / İstanbul, Tel: 0216-553 06 00
    Çalışma saatleri: 09:00 - 17:00

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Avcılar Kampüsü, 34320 Avcılar-İstanbul
    Tel: 0 212 473 70 70
    Faks: 0 212 473 72 41

Bunlar uygun ücretle tedavi ettirebileceğiniz yerler.

Levent'te Ada veterinerlik çok tavsiye ediliyor. Fakat ücret olarak uygun gelmeyebilir.

Twşekkürler hocam zaten yaralarını kaşımasa düzeliyor krem ve sprey aldım ilk uygulamada küstü kaçtı benç görünce başka odaya geçiyor elimde mamayla gittim sevdim biraz düzeldik en son koca ödül mamasını elimden alıp kaçtı Hehehe taksi falan mı kabul etse 4 gün sonra barınağa gidecek 15 km yol iğnesi için yarın bilgi almak için ben gideceğim kargaşada öğrenemedik pek ama mantar demişlerdi ben uyuz dedim hatırlayamadım tam petarkadas mihav gibi yerler konu açıyorum fakat onaylanmıyor

• Ufaklık ne yaptı. Durumu nasıl ?

Ufaklık ne yaptı. Durumu nasıl ?

http://i60.tinypic.com/2nh3hoo.jpg

Keyfi yerinde evde oynuyoruz bol bol sıçıyor sağa sola dışarı çıkmak istemediğinden kapı önünde dolaştırıyorum hala aynı azalma var gibi sürekli gözümün önünde olduğundan farkedemiyorum aşıya gidecek tekrar geçiyor gibi ama yaralar eskisi gibi değil mama aldım yavru maması yaş mama da aldım karıştırmadan yemiyor ishali geçti yavaş yavaş alışmasını bekliyorum mamaya barınakta makarna veriyorlardı muhtemelen hep kusunca anladım bu arada diğerleri de beni al diye insanın gözünün içine bakıyordu en muhtaç olanı aldım yine dr aklı kalıyor insanın imkanım olsa keşke dünya aç gözlüklerin dünyası oldu o kadar aç insan hayvan var bir de evde beslenmez sokağa bırakın diyenler var ulan doğal hayat mı bıraktık heryer araç sanayii bina dolu ağaç mı orman mı k

• Bu da canlı sonuçta fakat benim odaya osuruk kokusundan girilmiyor biraz sulandırılmış süt içirdim şimdi fıss diye salmaya başladı arkadaş nasıl bir kokudur bu

tabi herşey yavaş yavaş bir kendini toparlasın da dışarıya da çıkar tuvaletini de öğrenir. Kuru mamayı yavaş yavaş ver bir kerede mama değişimleri yapılınca isal olur örnek makarnaya alıştıysa onu iştahlı bir şekilde yiyorsa kuru mamayla karıştırıp o şekilde ver gün geçtikte makarna yı azalt mamayı arttır. Sütten ziyade yoğurt vermen daha iyi süt isal yapıp midelerine dokunabiliyor.Yalnız ilk fotoğrafla arasında fark hissediliyor gelişme var gibi maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 7 Haziran 2014; 12:05:06 >

tabi herşey yavaş yavaş bir kendini toparlasın da dışarıya da çıkar tuvaletini de öğrenir. Kuru mamayı yavaş yavaş ver bir kerede mama değişimleri yapılınca isal olur örnek makarnaya alıştıysa onu iştahlı bir şekilde yiyorsa kuru mamayla karıştırıp o şekilde ver gün geçtikte makarna yı azalt mamayı arttır. Sütten ziyade yoğurt vermen daha iyi süt isal yapıp midelerine dokunabiliyor.Yalnız ilk fotoğrafla arasında fark hissediliyor gelişme var gibi maşallah.

Kesinlikle ilk zamanlar daha kötüydü iğne olmaya götürmem gerek taksi ayarlamam gerekecek

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.