Şimdi Ara

Kuduz Hastalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babanin bir oyunu olmasin bu sana doktorla falan anlasmali , kopek sevmiyo buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol dostum oncelikle korkma psikolojik iyilesirsin en kisa zamanda insallah biraz sabir

• Hocam ben seni rahatlaticak bisey soyliyim kedi ve kopeklerde kuduz bulastiktan sonra oldurme suresi max 7 gun o yuzde. Eger kopegin seni tirmaladiktan haftalar sonra olduyse hic bi riskin yok merak etme.

• Herkes motive etmek istemiş... Son günlerini iyi geçir dostum. İbadete ver kendini. Allah taksiratını affetsin az kalmış az.
  • Kuduz aşısının yan etkisi telaşlanmana gerek yok

• Bu arkadaş trolldur yalan olabilir

• kuduz değilsin.
  • Beyler arkadaş csb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Bu illetin tedavisi aşıları olmak.Enfeksiyon başlarsa kurtuluş yok, o yüzden sakın ihmal etme....

Hocam benim bildiğim aşı hastalığı kapmadan önce iğne ise hastalığı kaptıktan sonra vurulur. Eğer hocamız hastalığı kaptıysa aşı hiçbirişe yaramaz. Şimdi kuduz iğnesi diye birşey yok benim bildiğime göre yani kuduz aşısı var. Arkadaş vefatmi edecek yani

Abi moralim çok bozuldu şimdi he. Çok duygulandım.

• Usta böbreklerden birine talibim

• yav he he kardeş son günlerini ibadet ederek mi geçirecek ben 10 yasimdan beri namaz kılmıyorum dine kufrediyorum ben de kılsam kabul olur mu ölüme 5 kala

• quote:

Orijinalden alıntı: keşkecastin

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz44

Suya bakabiliyomusun

Su içebiliyorum ama zor yutuyorum hocam.Gece titremeler başlıyor.Yutkunma güçlüğü var.Boğazda yanma var.Tedavisi yok mu bu hastalığın?Ne yapacam nolur yardım

Hocam asiyi kuduz olmayasin diye yapiyorlar zaten sakin ol.

• karaciğere benden bir 5 lik çıkar evlat

• babam tatlıcı istersen numarasını yollayım size indirim yapar helva veya lokma için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• kardesim o kadar korkacak bişey yok ...benım kopegimde benı ısırmıstı ...hemde veterinerde..... operasyon olucaktı uyusturucuyu yaptılar...agzına agızlık gecireceklerdi...

daha tam uyusmamıs kıza hırlıyordu...ver ben takarım dedim...demez olaydım....sol elimin bas parmagını ın geri sini kaptı etli olan yeri ....sok oldum.....

bir nevi karga besle gozunu pysun ile karsı karsıya kaldım...senın anlayacagın......

asıları geciktirme hiç birsey olmaz ..rahat ol....ben 2 ni asımı 1 gun gec olmustum olsaydı bana olurdu....

bide aşılar bittikten sonra....bir hap vardı vücüta kalan bir takım mikrop u da idrar yolu ile atıyordu ...doktora sor bilir ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: keşkecastin

Arkadaşlar ayın birinde kendi köpeğim bacağımı tırmaladı.Ertesi gün hastaneye gidip tetenoz ve kuduz aşısı oldum.Belli aralıklarla 3. aşıyı da oldum.Köpek öldü.Çok telaşlandım.Ayın 16 sında 4. kuduz aşısını oldum biçkaç gün sonra yutkunma güçlüğü titreme ve boğazda yanma var.Kuduz muyum çok korkuyorum.Gece acile falan gittim.Antibiyotik falan yazdılar.Serum yedim ve gönderdiler.Tabi gene ertesi gün başladı.Bugün öğlen saatlerinde intaniye bölümüne gittim.Doktor kuduz olup olmadığımı anlayamadı.Kuduz olduğumdan çok korkuyorum,İnternette kuduzdan ölenleri görünce çok tırstım.Yaşım 16.Olaylar ekim ayında gerçekleşti.Ne yapacağım?Kuduzun tedavisi yok mu?Yardım edin beyler

Kuduz olsan çoktan gitmiştin.

normalde 3. iğneye kadar ortaya çıkması lazım hastalık belirtisinin.

Bende geçen sene 1 mayısta dişlenmim itoğlu itin teki tarafından.

Aynı gece hemen gitim 1. iğneyi oldum 2. ve 3. iğneyi oldum gerişsini olmadım.

Çünkü gereisi gereksiz kuduracak olsan 3. iğneye kadar kudurman gerekiyor.

• Psikolojik

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Bu arkadaş trolldur yalan olabilir

Arkadaşim bu konu troll falan değil çok ciddi bir konu.Başka konularda geyik yapmışlığım vardır fakat bu konu maalesef gerçek

• köpeğin tırnağını içinde kırıldıysa olabilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.