Şimdi Ara

Kuduz Hastalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keşkecastin

Arkadaşlar ayın birinde kendi köpeğim bacağımı tırmaladı.Ertesi gün hastaneye gidip tetenoz ve kuduz aşısı oldum.Belli aralıklarla 3. aşıyı da oldum.Köpek öldü.Çok telaşlandım.Ayın 16 sında 4. kuduz aşısını oldum biçkaç gün sonra yutkunma güçlüğü titreme ve boğazda yanma var.Kuduz muyum çok korkuyorum.Gece acile falan gittim.Antibiyotik falan yazdılar.Serum yedim ve gönderdiler.Tabi gene ertesi gün başladı.Bugün öğlen saatlerinde intaniye bölümüne gittim.Doktor kuduz olup olmadığımı anlayamadı.Kuduz olduğumdan çok korkuyorum,İnternette kuduzdan ölenleri görünce çok tırstım.Yaşım 16.Olaylar ekim ayında gerçekleşti.Ne yapacağım?Kuduzun tedavisi yok mu?Yardım edin beyler

köpek nasıl öldü
    ağzında salyalarla kasıla kasıla mı öldü yoksa ecel filan mı? köpekte kuduz yoksa sorun değil aşılar kaç doz bilmiyorum ama tamamla aksatma

bu işin iyi tarafımı desem bilmiyorum ama kuduz belirtileri ortaya çıkarsa çok da endişelenmen için sorun kalmayacak size bu geceden bir yatsı yarın gün ışımadan da bir sabah namazı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

quote:

Arkadaşlar ayın birinde kendi köpeğim bacağımı tırmaladı.Ertesi gün hastaneye gidip tetenoz ve kuduz aşısı oldum.Belli aralıklarla 3. aşıyı da oldum.Köpek öldü.Çok telaşlandım.Ayın 16 sında 4. kuduz aşısını oldum biçkaç gün sonra yutkunma güçlüğü titreme ve boğazda yanma var.Kuduz muyum çok korkuyorum.Gece acile falan gittim.Antibiyotik falan yazdılar.Serum yedim ve gönderdiler.Tabi gene ertesi gün başladı.Bugün öğlen saatlerinde intaniye bölümüne gittim.Doktor kuduz olup olmadığımı anlayamadı.Kuduz olduğumdan çok korkuyorum,İnternette kuduzdan ölenleri görünce çok tırstım.Yaşım 16.Olaylar ekim ayında gerçekleşti.Ne yapacağım?Kuduzun tedavisi yok mu?Yardım edin beyler

köpek nasıl öldü
    ağzında salyalarla kasıla kasıla mı öldü yoksa ecel filan mı? köpekte kuduz yoksa sorun değil aşılar kaç doz bilmiyorum ama tamamla aksatma

bu işin iyi tarafımı desem bilmiyorum ama kuduz belirtileri ortaya çıkarsa çok da endişelenmen için sorun kalmayacak size bu geceden bir yatsı yarın gün ışımadan da bir sabah namazı öneririm

Hocam köpek sağlıklı gibiydi bi gün sonra ölmüş.İshal falan olmuş kusmuş.Acaba kuduz aşıları bana yan etki falan mı yaptı ya da bana ne oldu hocam?Bu illet geçmiyor mu tedavi yok mu?Yutkunma güçlüğünden ve titremeden çok korkuyorum.Ölmekten de çok korkuyorum.Hep mast yapmıştım.Pek sevap işlemedim.Allahın gazabına uğramaktan çok korkuyorum.Tövbe ettim Allaha dualar ettim ama bağışlanmışmıyımdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

köpeğinin neden öldüğü belirlenmeli . kuduz değilsin muhtelemen

Hocam insana test falan yapıp da anlaşılmıyor mu?Zaten babam bi yandan dalga geçiyor benle bi yandan hastalıktan çok korkuyorum Napacam ben?Tedavisi yok mu bu illetin

bildiğim kadarıyla tedavisi yok. ama dediğim gibi köpeğinde kuduz belirtileri var mıydı ölürken ? kan tahlilinde anlaşılırdı bişey olsa

köpeğim ölmeden bi kaç gün önce gençlik aşısı yapılmıştı.Bi kaç gün içinde ishal ve kusmadan öldü.Tam emin olamıyorum kuduz olup olmadığından.Aslında ankaraya gönderilmesi gerekiyordu fakat babam köpeği çöpe atmış.hocam ben ne yapmalıyım çok korkuyorum

hocam önce bi korkma. benimde elime hepatitli hastadan çıkan iğne battı o gece uyuyamadim korkudan. ertesi gün hemen gidip markerlerime baktirdim aşım varmış öyle bi rahatladım ki anlatamam. büyük ihtimalle sende de bişey çıkmayacak köpeğinde köpürme aşırı saldırganlık falan yoksa bisey olacağını sanmam. başka bir doktora görün için rahatlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi diyince baktım, köpek hakkında bilginiz yoksa 10 gün içinde öldüyse 5 kere vuruluyormuşsunuz, garip garip belirtileri varmış vs vs. Sende okumuşsundur onları.

Bu konudasn sonra yusuf yusuf oldum açıkcası..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

quote:

köpek nasıl öldü

Hocam köpek sağlıklı gibiydi bi gün sonra ölmüş.İshal falan olmuş kusmuş.Acaba kuduz aşıları bana yan etki falan mı yaptı ya da bana ne oldu hocam?Bu illet geçmiyor mu tedavi yok mu?Yutkunma güçlüğünden ve titremeden çok korkuyorum.Ölmekten de çok korkuyorum.Hep mast yapmıştım.Pek sevap işlemedim.Allahın gazabına uğramaktan çok korkuyorum.Tövbe ettim Allaha dualar ettim ama bağışlanmışmıyımdır?

işin o kısmı beni aşar fakat köpek kuduzdan gitmemişse büyük olasılıkla size de bulaştıramaz
    ama battı balık yan gider diye açıktan söylüyorum belirtiler ortaya çıkarsa zaten geri dönüş yok siz yarın hastaneye bir gidin kan tahlili yapsınlar

• Köpek tırmaladıktan ne kadar zaman sonra bu belirtiler basladı ayrıca psikolojik olabilir simdi herhangi bir titreme veya su icerken zorlanma var mı

• Tedavini sakın ihmal etme, yarın hemen doktora git...Korkma...
  • Arkadaşım dur hele bi sakin ol, ben de vuruldum kuduz aşısı ve tetanos ayni anda. Ayni anda vurulunca çok kotu yapiyo bunlar. O gunun gecesi titremistim. Kopegin tirmaladiktan ne kadar sure sonra öldü? Ayrıca bu nasil hastaneymiş anlamadım doktor nasil anlamadi kuduz olup olmadigini? Neden tahlil yaptirmiyor?

• İşte bu yüzden köpekleri hiç sevmiyorum,çok korkuyorum köpek fobim var gördüğüm yer de kaçarım.
    Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Hietala

Arkadaşım dur hele bi sakin ol, ben de vuruldum kuduz aşısı ve tetanos ayni anda. Ayni anda vurulunca çok kotu yapiyo bunlar. O gunun gecesi titremistim. Kopegin tirmaladiktan ne kadar sure sonra öldü? Ayrıca bu nasil hastaneymiş anlamadım doktor nasil anlamadi kuduz olup olmadigini? Neden tahlil yaptirmiyor?

Hocam sizde yutkunma güçlüğü var mıydı?Köpek öldü mü?Kaç doz aşı vurundunuz?Olay ne zaman oldu?Köpek beni tırmaladıktan 1 hafta sonra öldü.Çok korktum.Aslında aşıyı zamanında oldum.Ayın 16 sında 4.kuduz aşısını oldum ve 1-2 gün içinde titreme ve yutkunma güçlüğü yaptı.Yutkunma güçlüğü hala devam ediyor.Doktora gittim.Doktor anlayamadı.Sadece soruyo.Sudan korkuyormusun falan falan.Tahlili testi falan var mı dedim yok dedi.İstanbul şişlideki labaravatuarı aradım kuduz tahlili yapmıyoruz dediler.Hocam ben ne yapacağım?Kuduz muyum değil miyim belli değil.Ölmekten çok korkuyorum.Size nası bi tedavi uyguladılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Tedavini sakın ihmal etme, yarın hemen doktora git...Korkma...

Sabah tabiki gideceğim hocam.Bu illetin tedavisi falan var mı?

• Bu illetin tedavisi aşıları olmak.Enfeksiyon başlarsa kurtuluş yok, o yüzden sakın ihmal etme....
  • quote:

quote:

Tedavini sakın ihmal etme, yarın hemen doktora git...Korkma...

Sabah tabiki gideceğim hocam.Bu illetin tedavisi falan var mı?

belirtiler ortaya çıkmadan önce aşısı var belirtiler ortaya çıktıktan sonra tünelin ucunda çevirme yapıyorlar
    sabaha kadar uyku yok şimdi gelsin zebaniler uzun geceler
  • quote:

Bu illetin tedavisi aşıları olmak.Enfeksiyon başlarsa kurtuluş yok, o yüzden sakın ihmal etme....

hocam köpek tırmaladıktan 1 gün sonra ilk kuduzu ve tetenozu oldum.Aşıları hiç aksatmadım.Ayın 16 sında 4. aşıyı da oldum.4. aşıyı olduktan bi kaçgün sonra titremeler ve yutkunma zorlukları başladı.Acaba aşı mı yan etki yaptı?Başka bişey mi oldu?Tahlili falan yok mu bu illetin

• Nasıl bilirdiniz?
  • Emin ol değilsin

• Helvam hurmalı olsun.

• Organlarını bağışla işe yarasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

Emin ol değilsin

Nerden bu kanıya vardınız hocam?

• ulan türkiyede her yıl 100.00 kuduz şüphesiyle başvuruluyor.Bunların çok çok azı o kapıya çıkıyor.Senin yaşadığın psikolojik muhtemelen,hani aşıları olmasan bi nevi de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.