Şimdi Ara

Kuduz Hastalığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Bu adamcagiza asi fayda etmemis mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su içerken öğürme hissi geliyormu boğuluyormuş gibi oluyormusun yani
  • kuduzun belirtileri gözlerde kızarma saldırganlaşma ağızdan köpük gelmesi olması lazım belkide tam tersi oldu sendeki hastalık köpeği öldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizan

Bademcikleri usutmussun..abartma

Hocam inşallah dediğiniz gibidir.Dediğiniz gibiyse ne zaman geçer hastalık?Ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Hocam kuduz muyum sizce?

Hocam videoya biraz baktım da çok korktum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keşkecastin -- 22 Ekim 2014; 7:22:06 >

• Eğer belirtiler sadece gece ortaya çıkıyorsa yada böyle yanlız kaldığın bi zamanda ortaya çıkıyorsa büyük bir ihtimalle panik atak çünkü panik atakta neyden korkuyorsan onu tetikliyor mesela ben bi ara gece kalp krizi geçirmekten korkuyordum geceleri sanki sürekli kalbim ağrıyor gibiydi ve biraz araştırma yaparak bunun psikolojik olduğunu gördüm ve bunu tetikleyen panik atak dediğimiz psikolojik baskı aşılarını yaptıysan sorun olmaz senin sorunun psikolojik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 22 Ekim 2014; 7:30:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keşkecastin

quote:

Orijinalden alıntı: Fizan

Bademcikleri usutmussun..abartma

Hocam inşallah dediğiniz gibidir.Dediğiniz gibiyse ne zaman geçer hastalık?Ne yapmam lazım?

Bende de oluyordu bademcik sismesi sicak seyler ictim, fazla konusmadim. Soguga cikmadim. 5 gunde gecti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Eğer belirtiler sadece gece ortaya çıkıyorsa yada böyle yanlız kaldığın bi zamanda ortaya çıkıyorsa büyük bir ihtimalle panik atak çünkü panik atakta neyden korkuyorsan onu tetikliyor mesela ben bi ara gece kalp krizi geçirmekten korkuyordum geceleri sanki sürekli kalbim ağrıyor gibiydi ve biraz araştırma yaparak bunun psikolojik olduğunu gördüm ve bunu tetikleyen panik atak dediğimiz psikolojik baskı aşılarını yaptıysan sorun olmaz senin sorunun psikolojik

hocam titreme akşam çıkıyor.Yutkunma zorluğu 24 saat var.Hala da geçmedi.Doktorlara gittim kuduz değilsin falan dediler ama emin olamıyorum napacağım?Nolur yardım

• köpek de önemli bildiğim hayvanda bi sıkıntı varmı ?

bide ısırmadıysa niye korkuyosun anlamadım tırmalama yapmış patilerinden bişey kapmazsın korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 22 Ekim 2014; 12:31:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

kuduz aşısı bende oldum köpek tam 12 kişiyi ıssırmıştı tecrübeli doktorun dediğine göre direk aşı olmuşsan ıssırdıktan sonra ölüm olayı olmuyormuş

Hocam sizin köpeğiniz ölmüş müydü?Herhangi bir rahatsızlığınız oldu mu?

köpek ölmedi halen yaşıyor ama kuduzda olsaydı ilk olunan aşı önemliymiş

Hocam herhangi bir rahatsızlığınız olmuşmuydu?(Titreme yutkunma zorluğu falan)?

olmadı ama agzımda her hafta aft olurdu istisnasız sürekli olurdu aşıyı olduktan sonra bir daha hiç olmadı bazen köpek iyiki ıssırmış diyorum. Yıllardır çektiğimi 4-5 tane aşıyla bitirdi

• Son durum ne kardeş...Bende 10 Gün önce köpeklerin oldugu yerde yere düştüm...Ve mikrop kapmış olabilirim...Ama hastaneye gitmedim...Bendede yorgunluk ve ...Boğaz agrısı var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.