Şimdi Ara

küçükken kızlara yaptığınız eşek şakaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okula gitmeden okulda kız çocuklarına hangi şakaları yapıyorsunuz veya yaptınız

• Ben saçlarını çekerdim.
  • ellerdim...
  • saçlarını çekmek,çantasının fermuarını açıp kapamak(çıldırırlardı lan)
    birde hayvan gibi geğirme gücüne sahiptim o zamanlar o yuzden kızlar değil,bütün sınıfa
  • ilk okulda gidecekleri yoldaki taşların altına mantar koyardık patlasındiye.en eşek şakası yırtık cep şakası elimizi çamur eder cebimizden anahtar vs almalarını rica ederdik
  • Anaokulunda topluca yemek yendikten sonra ben hemen yiyip oyun odasının girişinde -kapıda- saklanıyordum. Sonra yemekten gelen ve ağırlaşmış vücutlarıyla benden kaçamayacak olan kızların üzerine bir kaplan edasıyla saldırıyordum veya korkutuyordum. Sonra bişey olmuyodu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

ilk okulda gidecekleri yoldaki taşların altına mantar koyardık patlasındiye.en eşek şakası yırtık cep şakası elimizi çamur eder cebimizden anahtar vs almalarını rica ederdik

Okula gitmeden önce bunu mu yapıyordun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpek olayı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

ilk okulda gidecekleri yoldaki taşların altına mantar koyardık patlasındiye.en eşek şakası yırtık cep şakası elimizi çamur eder cebimizden anahtar vs almalarını rica ederdik

Epic Fail..!

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

küçük çevremizde yaramazlıkta üzerimize yoktu şeytanın bile aklına gelmiyecak şakalar yapardık kuşlar için kapan kurardık sonra rakip kapanların içine büük çiş yapar kapanı kapatırdık kuş yakalndı sevinci iel gelen arkadaş elini yavaş yavaş içeri katardı sonrası malum

• Kermeste satılan bi oyuncakla kızın poposuna su sıkıp altına işemiş diye dalga geçiyodum.Tabi öğretmene şikayet edince sol kulağımın 2 gün boyunca acımasına dayanmak zorunda kaldım

(Yüzük gibiydi, avucunun içinde pompası vardı su fışkırtıyordu)
  • Kızların pipisini olmadığını öğrendıkten sonra sürekli göstermeleri için sıkıştırırdım.Babası gelip kulağımı koparırcasına çektikten sonra bi daha bulaşmadım kızlara.O günden beri 1 tane bile kız arkadaşım olmadı.Sebebi o adam galiba pskoloik olarak etkılendım galıba o olaydan ve kızlara karşı hep çekingenliğim olur.O adamı bulursam neresını keseceğimi tahmin edin.
  • Onlara açardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 21 Şubat 2010; 20:44:50 >
  • Anasınıfındayken tam oturacağı sırada bir kızın sandalyesini çekmiştim kız çanağı dağıttı çok ağlamıştı ama
  • quote:

Yırtık cep şakası feciymiş :D okuduğumda yerlere yuvarlandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Kızların pipisini olmadığını öğrendıkten sonra sürekli göstermeleri için sıkıştırırdım.Babası gelip kulağımı koparırcasına çektikten sonra bi daha bulaşmadım kızlara.O günden beri 1 tane bile kız arkadaşım olmadı.Sebebi o adam galiba pskoloik olarak etkılendım galıba o olaydan ve kızlara karşı hep çekingenliğim olur.O adamı bulursam neresını keseceğimi tahmin edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.