Şimdi Ara

Köpek olayı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yaklasık 3 hafta önce arabamın sol ön lastiğine bir köpek işemiş. O kadar süre gectiği ve arabayı iki kez yıkattıgım halde sokakta gezinen köpekler gelip koklayıp cart diye aynı lastige işiyorlar.
    Baska lastiklere birsey yaptıkları yok sadece sol ön lastiğe. Kaldırımda yürüyen kopek yolunu değiğstirip benim ön lastiğe
    bir kere ugruyor....
    Arabamı nereye bıraksam resmen köpek helası oluyor.
    Sacma gelebilir ama gercek bu.Basına böyle birşey gelen var mı? Kimisi sirke dök diyor?
    Bu dertten nasıl kurtulurum.
    Sirke veya baska bir sıvının faydası olur mu?

• abi bu nasıl bi durumdur yaw gerçekten çok ilginç..aklına gelen her türlü fikri yap bence...kızma ama akşam akşam çok güldüm
  • lastiği değiştir

gerçekten ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
    köpekler lastiğinden ne isteyebilirki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasanka

Arkadaslar yaklasık 3 hafta önce arabamın sol ön lastiğine bir köpek işemiş. O kadar süre gectiği ve arabayı iki kez yıkattıgım halde sokakta gezinen köpekler gelip koklayıp cart diye aynı lastige işiyorlar.
    Baska lastiklere birsey yaptıkları yok sadece sol ön lastiğe. Kaldırımda yürüyen kopek yolunu değiğstirip benim ön lastiğe
    bir kere ugruyor....
    Sacma gelebilir ama gercek bu.Basına böyle birşey gelen var mı? Kimisi sirke dök diyor?

Hani geyik gördüm de bu kadarını görmedim. İşin şakası bir yana sen bence arabanı güzelce yıkat ardından sol ön tekeri istepne ile değiştir. İstepneyide sat bence

• valla bi veterinere danış diycem kafa yaptığımı sanacaksın ama gayet ciddiyim, köpekler yüzünden lastikleride değiştirmek hiç hoş olmasa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: Hasanka

Arkadaslar yaklasık 3 hafta önce arabamın sol ön lastiğine bir köpek işemiş. O kadar süre gectiği ve arabayı iki kez yıkattıgım halde sokakta gezinen köpekler gelip koklayıp cart diye aynı lastige işiyorlar.
    bir kere ugruyor....

Hani geyik gördüm de bu kadarını görmedim. İşin şakası bir yana sen bence arabanı güzelce yıkat ardından sol ön tekeri istepne ile değiştir. İstepneyide sat bence

Bu seferde stepnenin kokusnu alıp arabanın bagajına çıkıp ......

• bıktım şu gereksizlerden
    bundan sonra bende gereksiz konu açacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi olarak bir öneride bulunayım: Çamaşır suyu ile ya da belli oranda çamsşır suyu katılmış suyla iyice yıka. Çamaşır suyunun organik kanıtları ortadan kaldırma özelliği var yanılmıyorsam; işe yarayabilir. Tek aklıma takılan jantlara ve lastiğe zarar verip vermeyeceği ama vereceğini de çok sanmıyorum... Sonucu merakla bekliyorum, farklı bir yolla da olsa nasıl kurtulduğunu buraya lütfen yaz. Komik ama herkesin başına gelebilir...
  • tüm hayvanlarda olan bir içgüdü kendi bölgesini çişiyle işaretleme bunu bir hayvan yaparsa aynı cins hayvanlar oraya çişini yapacaktır yıkatmak felan para etmez hayvanın oraya bıraktığı kimyasal öyle yıkamakla gidecek bir madde değil ne yazıkki yedek lastikle değiştirmek bir çare olabilir ama hayvanlar kokuyu bagajın içindende alırlarsa ozaman durum kötü bir çarede ağır kokan bir parfüm dökmekde olabilir bir ihtimal köpeklerin aldığı koku maskelenebilir
  • gülmekten yazabilirsem aracının kaskosu varsa git bir şey sapla lastiğe sonrada kaskodan değiştir..
  • kopeklerin yolda yururken de siksik yaptiklari olagan bir seydir bu.. dikkat ederseniz arka arkaya yuruyen 2kopekten ondeki nereye iserse arkadaki de onun kokusunu alir ve ayni yere iser.. yaptiklari bizim acimizdan cok sacma ama onlara gore cok normal..

bi sekilde o cis kokusunu oradan cikarmalisin.. o koku devam ettikce ayni hareketi yapmaya devam edeceklerdir.. bu konuda bir veterinere danisabilirsin ama ondan once camasir suyuyla yikama fikri de fena degil..
  • Sayın hasanka arkadaşım, başına gelen komik ama olabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum. Neyse; bence

sakın çamaşır suyu falan kullanma. çok bildiğimden değil ama sonuçta çamaşır suyu kimyasal bir olay.

Benim sana önerim vazelin, ama saf vazelinle silmen. Eczanelerde satılan vazelinden değil ama. Bu medikal

ve ecza depolarından bulunabilir ancak. Bu olaya çözüm olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca ben de arabanın

on konsol, deri ve kapı döşemelerinde, tampon ve marşpellerin temizliğinde vazelin kullanıyorum. Son

derece hijyenik ve temiz bir madde. Süper temizliyor ve parlatıyor. Hiç bir zararı yok.

Hangi ilde ikamet ediyorsun ?
  • Çamaşır suyu,tuz ruhu fln döksen nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 25 Temmuz 2006; 18:45:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

bıktım şu gereksizlerden

hergecen kopegin milyarlar verdigin aracina isemesi gereksiz bir sey mi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

bıktım şu gereksizlerden

hergecen kopegin milyarlar verdigin aracina isemesi gereksiz bir sey mi..

evet hemde çok gereksiz madem rahatsız oluyorsun git arabayı sat şimdi dersinki gereksiz yere arabamı satılır.

• Ya varya bu kadar gülmedim epeydir.nekadar yıkarsan yıka lastiğe işlemiş kokuyu çıkaramazsın.Bi arkadaşın bahsettiği vazelin olayı belki kokuyu kapatabilir ama kesin çözüm olacagını sanmıyorum.ya hala gülüyorum.biri bana dur desin.gülmekten yazamadım.deiştir lastiği.
  • yarıldım gülmekten bu ne yaw

en iyi lastik değiştirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratugras -- 25 Temmuz 2006; 19:21:11 >
  • demekki iyi temizlemek lazım.bence sirke çözüm olabilir.
  • bence oraya bi kedinin işemesi lasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

bence oraya bi kedinin işemesi lasım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.