Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 pilot 1 starter contratım var(totalde 400 euro) gunde 7 euro alıyorum.

dogecoine oradanda paraya cevirme işlemi biraz uzun

oncehttps://www.cryptsy.com/ da hesap acıp dogecoinleri buraya yatırtacaksınız
    sonra cryptsden btc ye cevirip
    btcturk.com dan tlye cevireceksiniz
  • quote:

bana inandırıcı gelmedi.90 gün sonunda parası risksiz 2 ye katlanacaksa millet orayı ne yapar biliyor musun.adamlar da sende parayı koyacak yer bulamazsınız.500bindoları at 3 ay sonra 1milyon dolar olsun.böyle bir kazanç yok.

1200$'a 300MHS'lik ASIC miner cihaz bulabilirsen günde 60 dolar kazanabilirsin. kendi başına. Ama piyasada ASIC Miner üreten çok az firma var o da 2014 aralık falan diyor. Bir de elektrik masrafı Türkiye'de sağlam gelir. 5000 euroluk paketi elektrik faturası ile aynı paraya getirebiliyorsun.Ama 97 euro yerine 60 dolar kazanırsın. O da sistem çöker elektrik gider vs. problem. Teknik bilgi de gerekiyor.

Cointellect'in bir avantajı da Talinn'de. Enerji sektöründe çalışan bir arkadaşıma anlattığımda bana ilk söylediği şey, Talinn'de elektriğin bedava olduğuydu. Hem elektrik masrafı yok soğuk ülke olduğundan klima masrafını yok, ısıtmayı bile minerlarla hallediyorlardır :)

500 bin konusuna gelince, Cointellect'te de 500 bin dolar koyamıyorsun. Çünkü piyasada o kadar ASIC Miner cihaz üreten firma yok. Cointellect 2000 MHS'den 11000 MHS'ye geldi. Yaklaşık 1 ayda. Pilot paketinden saysak kapasiteleri 400-500 tane paket kadar. Öyle zaten kapıdan gelip üye olma yok, illa referansla gelmen gerekiyor.

Zaten sistemde her türlü sınır var. üst paketleri hemen açamıyorsn. Starter paket 3, pilottan 5 tane alabiliyorsun. zaman zaman 50 MHS'lik basic paketinin bile alınamayacak kadar az kapasite kaldığını gördüm.

1500 Euroluk Pilot, 300 Euroluk da starter alabiliyorsun. Şu anda da 18 tane 50 MHS'lik basic alınabiliyor. toplam 22000 euro falan max. koyabileceğin para. Buna karşılık da 78000 euro falan alıyorsun. şu an. Gerçi basic yerine expert açıldığında onu alırsan rakam daha da artar.

@memotembelgezer Evet böyle bir kazanç olayı gerçekten de yok haklısın. Conitellect bu işte tek firma değil, cloud mining yapan çok firma var. Onların avantajı pazarlamayı güzel yaptılar. Millet 1200 MHS'lik cloudlarla uğraşırken 2000 MHS'den çok kısa sürede 11000 MHS'ye geldiler. 2 tane de Miner cihaz üreten firmayla anlaştılar şimdi aralıktan sonra kapasiteleri baya artaacak gibi gözüküyor.

Bir de parayı sanki 90 gün sonra alıyormuş gibi bir hava oluşmuş, öyle bir şey yok.günlük olarak para hesabında oluyor. istersen her gün doge olarak çek paranı. Hangi paketi alırsanız alın 40-50 gün içinde yatırdığınızı geri alıyorsunuz. Sonrası net kazanç.

Daha komiğini söyleyim sana, yurtdışı alışverişe 3-5 taksit yapan kredi kartları var. onlarla alırsan sadece kart limitini kullanarak para harcamadan da alıyorsun :)

quote:

5 günde 3 euro'yu sadece programı çalıştırarak mı yaptınız? Benim programla günde 15 cent felan anca birikiyordu :S Dogecoin'den direk nasıl para çekildiğini bilmiyorum hocam ben de yeni başladım :)

Paypal'ı pek önermiyorum. Birincisi parayı manuel gönderiyorlar. Yani collecte tıkladıktan sonra 2 günü bulabiliyor bazen. + Paypal'ın can yakıcı komisyonları var. Parayı türkiye'ye çekerken çok can yakıyor.

Öte yandan crypst.com a çektiğinizde icabında dakikalar içinde parayı harcayabilirsiniz. (bitcoine çevirip mesela)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 23 Eylül 2014; 23:40:33 >

• FPGA bitcoin miner dolandırıcılarına Amerikan Ticaret Kuruluşu soruşturma açmış.
    http://blogs.wsj.com/moneybeat/2014/09/23/ftc-shuts-down-bitcoin-mining-company-butterfly-labs/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkaprol T kullanıcısına yanıt
    ekran kartı ile kasma olayı bitti ama buluttan kasma olayı tam gaz devam mı diyorsun
  • cointellect diye bir siteye üye oldum.Programı indirdim değerlerim bunlar.

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

1-Bana bu işten kar getirecek bir sistem söylermisiniz.
    2-Ekran kartlarının kh/s lerini gösteren bir site varmıdır?
  • Evi arabayı satıp alalım mı ne yapalım
  • quote:

FPGA bitcoin miner dolandırıcılarına Amerikan Ticaret Kuruluşu soruşturma açmış.
    http://blogs.wsj.com/mo...company-butterfly-labs/

Bu ben asic miner üretiyorum diyen bir firma. Yani bu işi yapan donanımı üretiyorum demiş. Sonra üretim yapmamış ve paralarla birlikte kaybolmuş. Bir nevi Fadılcoin olmuş :)

Piyasada miner üreten firmaların kapasitesinden fazla talep var. CoIntellect ciddi bir büyüklüğe ulaşmasına rağmen yeni miner cihazlarını ancak aralıkta alabilecek. Öyle bir sıra sözkonusu.

quote:

Evi arabayı satıp alalım mı ne yapalım

Ne kadar yatıracağınız size kalmış bir olay tabii. Ancak sistemde yukarıda anlattığım miner sayısından dolayı sıkıntılar var. 12000 MHS'lik gücün %95'i kiralanmış durumda. Kapasite artsa bile hemen kiralanıyor. O yüzden onlarca yüzlerce paket alayım olayı yok.

99 euro paketten 3, 299'dan 5 tane alıyorsunuz. 1'er paket aldığınızda 50 MHS'lik paket açılıyor. 999 euro olan. ondan da kapasiteye göre 10 tane falan alabilirsiniz. Paketleri de günde bir tane alabiliyorsunuz. Aşağı yukarı 10 bin euro civarı bir paket sahibi olursunuz. Fazlası biraz zor.

Böyle olması coIntellect'i dolayısıyla da işin geleceğini koruyor. Art niyetli biri kalkıp 500.000 dolar yatırıp herkesi kilitleyebilirdi. İşi bittiğinde de parasını alıp gider, şirketin büyümesine çomak sokardı. Bu tip olayları engellemek için böyle limitler konmuş.

Gerçi şimdi A1 ve A2 paketleri var. Bunun için Çin'den bir üretici ve DC ile anlaştılar. 599 euroya istediğiniz kadar paket alabiliyorsunuz. ama maknie başına aylık 105 euro gibi bir elektrik ve datacenter maliyeti var. Bunların getirisi diğerlerine göre daha az tabii ki.

quote:

Bana bu işten kar getirecek bir sistem söylermisiniz

Senin makinen herhalde günde 0.75 euro kazandırır. O da 7-24 makine açık olacak ve %100 kapasitede kullanılacak. Kaç lira elektrik harcayacakısn ona bakman lazım. Makinen sürekli açıksa bile %100 güçte çalıştığında daha fazla elektrik harcar.

Ekran kartı için 300-400 dolar + dünya kadr elektrik fatıuası vermektense, kontrat kiralamak daha mantıklı.

Aşağıdaki örnekte 1 tane 10 MHS'lik 1 tane 25 MHS'lik paket var. Toplam gücü 35,011. Virgülden sonraki küsürat kısmı PC'den elde edilen KHS. Görüntüdeki sistem muhtemelen 2.22 + 5.5 + 0.2 eurodan günde 8 euro kazanıyor:

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

ekran kartı ile kasma olayı bitti ama buluttan kasma olayı tam gaz devam mı diyorsun

Evet, şöyle bir tablo var. Sitedeki ilan edilen fiyatlara göre yapılmış. Bu arada o fiyatlar minimum getiri gibi düşünebiliriz.

Ortalama 2-3 günde bir %5 daha fazla verdiği de oluyor.

Yukarıdaki tablodan alt paketlerin getirisyle(1 TL ye 2 TL) en üst paket (1 TL ye 13 TL) getirdiğine bakarsanız, daha uzun zaman cloud mining devam edecek.

• tkaprol T kullanıcısına yanıt
    ödemeler ne ile yapılıyor?euro üzerinden mi.tl ye çevirip hesaba atarken kesinti oranı ne oluyor?paypal kart ile kullanma imkanımız var değil mi?program açık tutmaya gerek var mı?yoksa dolar altın kontratı gibi mi alıp saklıyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 30 Eylül 2014; 10:31:44 >
  • Merhaba,

Öncelikle herkese bol kazançlar dilemek istiyorum sistemi yeni keşvetmiş ve kullanmaya başlamış bulunmaktayım. Sistem aktiflik süresi çok kısa olmakla beraber daha yeni yeni piyasaya girmektedir. Aslında bir IPUS ve DigitalGeneration gibi denilebilir.

Sitemi kısaca ben özetlemek isterim sistem yine bilgisayara kurulan bir program ile çalıştığı sürece size bilgisayar özellikerine göre MH/s ve Kh/s özelliklerini belirleyip olması gereken MHS değerine göre kazım hızınıza göre gelir elde etmenizi sağlamaktadır.

Dilerseniz bu özelliklere ben bulaşmam para yatırır programda çalıştırmam kazanırım dersenız onada olanak tanımaktadır. Buda güzel bir özellik olmakla birlikte hem çalışarak hemde yatırım yaparak kazancınızı katlayabilir ve daha çok kazanmanızı sağlayabilirsiniz.

Kazanç tablosu şu şekildedir.

İstek üzerine tablonun tükçeleştirilmiş halidir. :)

Kayıt olma penceresi

Alınan ödemeler

05.09.2014

06.09.2014

07.09.2014

]08.09.2014

10.09.2014

10.09.2014

[B]11.09.2014[/B]

12.09.2014

15.09.2014

15.09.2014

16-17.09.2014

19.09.2014

20.09.2014

22.09.2014

23.09.2014

Kayıt olabilemek için kesinlikle koda ihtiyacınız var ondan dolayı referansız link paylaşamayacağım için üzgünüm sisteme girdiğinizde beni daha net anlayaçaksınız.

Kayıt linki : https://cointellect.com/?code=8e3a4e07

Kayıt sayfasında kullanılacak kod : 8e3a4e07

Program çalıştırılmadan kazanç sağlanabilmesi için siteden purchase contract alındığı taktirde bilgisayarın tüm gün acık kalması gerekmemekte olup acık bırakılır ise sadece ek gelir sağlayacağı tarafımdan tespit edilmiştir.

Bana sormak istediklerini ister özel mesaj yoluyla isterseniz skype adresim üzerinden hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Ben denemelere başladım ve ilk ödememi aldığım gibi size buradan gerekli kanıtlarıda ekleyeceğim ben yatırımda yaptım bilgisayarım haricinde sistem yenidir ve ilk olankar her zaman kazanır bilginize umarım sizin içinde istediğiniz gibi bir kazanç kapısı olacaktır.

Bol kazançlar dilerim
    İyi Çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaddeClub -- 29 Eylül 2014; 12:29:31 >

• Sistemde kazancınızı euro cinsinden görüyorsunuz:

2 türlü ödeme alma yöntemi var.

1. yol paypal. Euro olarak paypal hesabınıza isteyebilirsiniz. Paypal'a istedikten sonra Türkiye'deki banka hesabına parayı çekebiliyorsunuz. 5-6 iş gününde paypal Türkiye'deki banka hesabınıza paranızı gönderiyor. Bir de paypal'ın kendi kartı varmış. oradan harcama yapılabiliyormuş.

2. yol ise dogecoin olarak almak. Ben cryptsy.com'a çekip oradan BTC'ye çeviriyorum. Sonrada BTCTurk.com, takascoin.com gibi sitelerden Türkiye'deki hesaba TL olarak çekebilirsiniz.

Cryptsy'ye üyelik:https://www.cryptsy.com/users/register?refid=281121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 29 Eylül 2014; 14:22:24 >

• Bu işten ciddi paralar kazanabiliyor musunuz ben onu merak ediyorum. Dalga geçmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.

Mesela şimdi teoride anladığım bu iş için bir bilgisayar kurup onu 7/24 çalıştırıyorsunuz. Bu süre içerisinde PC'yi kullanmadığınızı varsayalım sadece mining yapıyor alet diyelim. PC'ye harcanan para ve elektrik ücretleri kendini ne zaman çıkarmaya başlıyor merak ettiğim nokta bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Eğer bu işe girecekseniz ciddi olarak çok geç olmadan girin zorluk artyor 4-5 ay içinde çok ciddi anlamda artacaktır.
    290 yaklaşık 804 kH/s ve 1000 liranın üstünde onun yerine 2.el 2tane 7950 alırsanız 1000liraya gelicek ve yaklaşık 1400 kH/s vericek + olarak sıvı sogutmaya bence hiç gerek yok 2-3 kart kullanacaksınız zaten pci express riser ile kartlar arası boşluk bırakıp kurarsanız sorun çıkmaz.(En güzeli 4X 7950 almak 2 adet 290dan ucuza geliyor zaten psu hariç diger sistem bileşenleride önemsiz koy pentium g2020 2gbram sabah litecoin kazsın sistem.)
    + olarak pek çok yabancı mining sistem incelemiş olup en iyi düzenegin bunlar oldugunu görüp karar kılmış bulunmaktayım.

yaw 2 tane 7950 ne kdr elektrik tüketir :D

• Sanırım bu konuyu kitletmek gerek. Arkadaşlar cpu , gpu ile kazmak tarih oldu. Sürekli bana mesaj geliyor, şu kadar param var nasıl bu işe girsem diye. Yine söylüyorum GPU ile CPU ile artık girmeyin. Ancak riske edecekseniz ASIC sistemler satın alarak girin. Bu işe gelecekte değerlenir gözüyle bakan insanlar içinse 3-5 kuruş harcayıp bitcoin alın. 5 sene 10 sene sonra ne olur bilinmez. Donanıma para harcayıp zahmet etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Sanırım bu konuyu kitletmek gerek. Arkadaşlar cpu , gpu ile kazmak tarih oldu. Sürekli bana mesaj geliyor, şu kadar param var nasıl bu işe girsem diye. Yine söylüyorum GPU ile CPU ile artık girmeyin. Ancak riske edecekseniz ASIC sistemler satın alarak girin. Bu işe gelecekte değerlenir gözüyle bakan insanlar içinse 3-5 kuruş harcayıp bitcoin alın. 5 sene 10 sene sonra ne olur bilinmez. Donanıma para harcayıp zahmet etmeyin.

sakkın haaa....
    Ne demek kiltletmek.

Arada bi uğrayıp hasret giderdiğimiz, önümüzdeki yıllarda da torunlar için hortlattıracağımız kaç konu var.???

Ha ben ilgi ve pm'lardan sıkıldım diyorsan, ilk mesajın başına bi edit bu işi çözer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• elimde 3 adet 27" iMac var, belli kontratlarla beraber bilgisayarları açık tutmanın bana getirisi ne olur sizce?
  • atesaltun kullanıcısına yanıt
    para kazanayım diyorsanız 100 mhs gibi bir asic almak lazım sanırım.yine de konuyu daha iyi bilen arkadaşlar daha doğru cevap verir
  • arkadaşlar r9 280x gpu var sitede 700-800 kh/s olur diyor ancak bende 400 arası geziyor?
    Edit:Tamam çözdüm şu anda 3.5k hızla kazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy Recep -- 5 Ekim 2014; 12:58:31 >
  • bir nevi e.kartlarinin mahvedip sonrada biz gibi garibanlara satiyorsunuz dur allah bilir boyle yapan insanlarin allah ne yakasini nede aldigi parasini yanina biraksin
    mining yapanlara degil lafim yanlis anlasilmasin bu e.kartlarini tekrar bilgilendirme yapmadan ucuz fiyatdan satanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ödeme kanıtı ile devam ediyoruz.

[SIZE="3"]05.10.2014[/SIZE]

Kayıt linki :https://cointellect.com/?code=8e3a4e07

Kayıt sayfasında kullanılacak kod : 8e3a4e07

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.