Bildirim
Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (625. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Hocam resimler görünmüyor mobilde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem paket alımlarında yapılan ufak bir değişiklik hakkında bilgi vermek isterim. Sistemde paket alımlarında kullanılan Kredi Kartı özelliği gecici bir süre kaldırıldığını üzülerek söylemek isterim. Paket alımında kendileri ufak bir bilgilendirme ile yakın zamanda tekrar yeni çözümler ile devreye alacaklarını iletmişler. Özel bilgilendirme gün içinde alt üyelerim olan kullanıcılara skype üzerinden bilgilendirmesi yapılacaktır.
Türkiyede BitCoin (BTC) alımı yapılabilecek iki site;
https://btcturk.com/
https://koinim.com/
Bu ufak değişikler üzerine yeni ödeme kanıtı ile devam edelim. =)
17.10.2014
Sisteme kayıt olmak için :http://cointellect.com/?code=8e3a4e07
Bol kazançlar dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tkaprolquote:
Bu işten ciddi paralar kazanabiliyor musunuz ben onu merak ediyorum. Dalga geçmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın
Günlük 24 euro benim, aylık 2000 tl yi buluyor ki çoğu kişini alamadığı bir maaş bu. TAm kapasite olarak 20 gün oldu ve kısa sürede 1000TL ödemeyi banka hesabıma aldım. Her gece düzenli olarak ödememi alıyorum, günde 100 euro kazanan arkadaşlar var 330 MHS'lik kiralama yapmışlar.
quote:
cloud sistemiyle kazan biri olarak söylüyorum bu işte gelir vs yok risk çok kazanan kazandı mı elbette kazandı onlarda bu işe bitcoin ilk çıktığı zamanlar girenlerdi.
Bitcoin kazmıyor, dogecoin kazıyor. Bitcoin bitmiş olabilir ama diğerleri için durum farklı. Şu an dünya en çok kazılan birim Dogecoin. İleride Dogecoin'in kazması değersizleşirse 20-30 tane alternatif coin üzerine kayacak. Ona da 2-3 yıllık işi var en az. Zaten çoğu kişi 6 aylık 1 yıllık paket alıyor. 6 ay sonra tatsızlaşırsa bırakırsın almazsın olur biter. Ki ben 1-1,5 sene gidweceğini düşünüyorum. Sonrası Allah kerim.
quote:
öyle uzaktan göründüğü gibi zahmetsiz ve kolay değil hele
Buradaki bütün iş cloud paketleri. 300 euroluk paket alıyorsun, 6 ay her gün 5.5 euro kazandırıyor. Herhangi bir teknik zorluğu falan da yok, paketi aldın mı herşey otomatik
İnternetten alışveriş yapabilecek bilgin varsa bunu da alabilirsin.
300 euro'n 990 euro oluyor 6 ayda, 2 ayda da amorti oluyor. 1000 euroluk paketlerde yıl sonuna kadar 5000 euro getiriyor.
Benim bildiğim en hızlı geri dönüşü olan yatırım enerji sektöründe. O da altı yılda amorti ediyor, 10 yılda falan iyi kazanç sağlıyor. Emlaktaki tutar ise 15 yıl geri dönüş. 20-25 yılda da hadi 3 e katlar diyelim.
Hoş tabi BTC piyasasının işlem hacmi günlük 27 milyon dolar, dogecoinde 400 bin dolar. Piyasalar küçük olduğu için sana bana kalıyor zten yoksa bu sistemleri rüyamızda bile göremeyiz.quote:
Orijinalden alinti: tkaprol
quote:
Bu isten ciddi paralar kazanabiliyor musunuz ben onu merak ediyorum. Dalga geçmiyorum bu arada yanlis anlasilmasin
Günlük 24 euro benim, aylik 2000 tl yi buluyor ki çogu kisini alamadigi bir maas bu. TAm kapasite olarak 20 gün oldu ve kisa sürede 1000TL ödemeyi banka hesabima aldim. Her gece düzenli olarak ödememi aliyorum, günde 100 euro kazanan arkadaslar var 330 MHS'lik kiralama yapmislar.
quote:
cloud sistemiyle kazan biri olarak söylüyorum bu iste gelir vs yok risk çok kazanan kazandi mi elbette kazandi onlarda bu ise bitcoin ilk çiktigi zamanlar girenlerdi.
Bitcoin kazmiyor, dogecoin kaziyor. Bitcoin bitmis olabilir ama digerleri için durum farkli. Su an dünya en çok kazilan birim Dogecoin. Ileride Dogecoin'in kazmasi degersizlesirse 20-30 tane alternatif coin üzerine kayacak. Ona da 2-3 yillik isi var en az. Zaten çogu kisi 6 aylik 1 yillik paket aliyor. 6 ay sonra tatsizlasirsa birakirsin almazsin olur biter. Ki ben 1-1,5 sene gidwecegini düsünüyorum. Sonrasi Allah kerim.
quote:
öyle uzaktan göründügü gibi zahmetsiz ve kolay degil hele
Buradaki bütün is cloud paketleri. 300 euroluk paket aliyorsun, 6 ay her gün 5.5 euro kazandiriyor. Herhangi bir teknik zorlugu falan da yok, paketi aldin mi hersey otomatik
Internetten alisveris yapabilecek bilgin varsa bunu da alabilirsin.
300 euro'n 990 euro oluyor 6 ayda, 2 ayda da amorti oluyor. 1000 euroluk paketlerde yil sonuna kadar 5000 euro getiriyor.
Benim bildigim en hizli geri dönüsü olan yatirim enerji sektöründe. O da alti yilda amorti ediyor, 10 yilda falan iyi kazanç sagliyor. Emlaktaki tutar ise 15 yil geri dönüs. 20-25 yilda da hadi 3 e katlar diyelim.
Hos tabi BTC piyasasinin islem hacmi günlük 27 milyon dolar, dogecoinde 400 bin dolar. Piyasalar küçük oldugu için sana bana kaliyor zten yoksa bu sistemleri rüyamizda bile göremeyiz.
Günlük 24 euro'yu normal evdeki pc'den mining yaparak my kazanyyorsunuz yoksa cloud üzerinden falan my hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daddy Recep
arkadaşlar r9 280x gpu var sitede 700-800 kh/s olur diyor ancak bende 400 arası geziyor?
Edit:Tamam çözdüm şu anda 3.5k hızla kazıyorumquote:
Orijinalden alinti: White Hollow
arkadaslar r9 280x gpu var sitede 700-800 kh/s olur diyor ancak bende 400 arasi geziyor?
Edit:Tamam çözdüm su anda 3.5k hizla kaziyorum
Sisteminiz nedir hocam?2 saatte yarym ltc kazanmak bence gayet iyi bir miktar elektrik faturasyny halletti?iniz sürece sykynty olmaz ama elektrik faturasyny halledebilmek var.
-
bende ref linkimi paylaşıyım ;
http://cointellect.com/?code=12908d0c
Normal evdeki pc ile cpu mining yaparsanız kazanacağınız aylık 15€
Ama yatırım yapmaya karar verirseniz işler tabikide değişecektir.
ilerleyen dönemlerde bende deneyimlerimi paylaşacağım. -
Yeni ödemeler ile devam ediyorum.
18.10.2014
19.10.2014
Kayıt linki :http://cointellect.com/?code=8e3a4e07
Tüm sorularınız için skype adresim : ylllcn
Herkese bol kazançlar dilerim.
-
arkadaslar 10 ghash bitcoin gucum var hafatada ne kadar kazanirim yorumlari alabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun 2 pilot almayı hedefliyorum bakalım -
Evet arkadaşlar girdik bir işe bakalım ne olacak kayıt için invite gerekiyor alttaki linkten kayıt olabilirsiniz.
http://cointellect.com/?code=fd97e66c
Davet kodu : fd97e66c -
Arkadaşlar şuan yurtta kalıyorum yani elektrik sıkıntı olmayacak mining'i biraz araştırdım ancak çok vakıf değilim. Bu işten nasıl ek gelir elde edebilirim? Şuan hazırlık okuyorum boş vaktim oldukça fazla ancak nereden başlayıp neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek rehber bir arkadaş arıyorum :) -
blokların kırılıp kazancın düşeceğini ve ne yapmamız gerektirğini sordum
böyle bi cevap aldım ve tam çeviremedim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
"Hello Ateş,
Thanks for choosing CoIntellect, your primary cloud hashing service.
Like any other cryptocurrency, the market will determine the prices of the coins and your miner earnings of course will vary with this situation, at this time we can't predict how this will affect your actual profits and we'll have to wait until the situation happen.
Should you have any other questions feel free to ask, we are happy to help you with your mining experience.
Have a great day!" -
Siftah yaptık.
Ref :http://cointellect.com/?code=12908d0c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west -- 21 Ekim 2014; 11:42:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: atesaltun
blokların kırılıp kazancın düşeceğini ve ne yapmamız gerektirğini sordum
böyle bi cevap aldım ve tam çeviremedim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
"Hello Ateş,
Thanks for choosing CoIntellect, your primary cloud hashing service.
Like any other cryptocurrency, the market will determine the prices of the coins and your miner earnings of course will vary with this situation, at this time we can't predict how this will affect your actual profits and we'll have to wait until the situation happen.
Should you have any other questions feel free to ask, we are happy to help you with your mining experience.
Have a great day!"
Merhaba,
Öncelikle tabi ki bundan etkilenecektir ama buna kimse garantide veremez bunun nedenide çok değişken bir durum olduğunu anlatmak istemişler ondan dolayı bekleyerek göreceğiz durumuna getirmişlerdir. Benim tek tavsiyem her zamanda vakit kaybetmemek olacaktır. Bilginize
Ref :http://cointellect.com/?code=8e3a4e07
Bol kazançlar dilerim.
-
Belirli bir süredir evdeki PClerle bu işi yapmanın bir anlamı kalmadığı için konuyu kitletmeyi düşündüm ama görüyorum ki insanlar paylaşımda bulunmaya devam ediyorlar o halde dokunmaya gerek yok kanaatine vardım.
Arkadaşlar konuyu açan ben olabilirim ama konuyu konu yapan hepimiziz. Lütfen özellikle maddi konularda forumdaşlarımızı yanlış yönlendirmekten kaçının. Birebir yaşadığınız deneyimleri aktarmaktan da geri durmayın.
Tavsiyeler
1- GPU ile mining yapmış olan arkadaşlar, 2. elde GPU satışı yaparken bence ne kadar süre ile nasıl bir ortamda mining yaptıklarını belirtsinler. Ben belirterekte istediğim fiyattan satışı yaptım.
2- Evinizdeki PC ile bu işi artık yapamazsınız. İlla donanım alacağım diyorsanız ASIC makinalar almalısınız. Tavsiyem donanımsal olarak bu işe artık girmemeniz yönünde.
3- Cloud hashing ile kiralama yöntemiyle para kazanılabilir. Ama ben bu riski almam, kimseye de alın demem.
4- Bunu bir iş olarak görüp piyasa takibi yapıp, ilgili haber sitelerini ve çince google translate kullanarak al sat yaparak en büyük kazancı yakalayabilirsiniz. Ama bu haliyle de ha borsaya girmişsiniz ha coin piyasasına girmişsiniz pek farkı kalmıyor. Ben yine de içlerinde en mantıklı yöntem bunu gördüğümden o şekilde devam ettim ve iyiki de girmişim zira maddi manevi kazancım oldu.
Riskin olmadığı yerde kazancı aramayın. Harcadığınız zaman da cebinizden çıkacak para kadar değerlidir. Bunu da unutmayın.
Hayırlı işler bol kazançlar.
(Oturduğu yerden para kazanacağım diye bu işe girmek isteyen varsa hala lütfen beri gelsin.)
-
Konuyu kapatmaman iyi olmuş.
İnsanlar mining ve coin ile ilgili konuşabileceği adam akıllı tek başlık bu var.
Emeğin için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Doğrudur belki ama ona ne kafamı, ne de zamanımı ayıracak durumda değilim. Çok stresili bi iş. 7/24 ilgi istiyor. Esir ediyor seni PC başına. Hele de çoluk-çocuk sahibi iken artık maceraya gerek yok. Bekâr arkadaşlar bile bunalmışlardı bundan.
Merhaba,
Cointellect ile ilgili eksik bir bilgi var herhalde.
Normal bir coin mining bilgisi gerektirmiyor.
Bizzat 2009'dan beri Bitcoin'i dış basından takip ediyorum, mining işini de ASIC minerı da, ekran kartı miningi de biliyordum ama Cointellect'e kadar girişmek istemedim. Ki verimerkezinde boş kabinim, boş rackim var. Ek para çıkmadan makine koyabilecek durumdayım ona rağmen koymadım. Dediğiniz gibi 7/24 ilgi istiyor.
Cointellect, cloudda managed bir server veriyor. Sitede tek gördüğünüz kazanç miktarınız, ve paketleriniz vs.
Ortada ne bir consol, ne de kurulması gereken bir sistem var.
Yani siteden girip paketi satın aldıktan sonraki tüm süreç Cointellect ekibinde. Sadece bakiyeye bakmaya giriyorsunuz. Ya abartıp saat başı girip bakiyesine bakan arkadaşlar var, o ayrı bir hastalık tabii.
Yazdıklarınız da Cointellect'e ne gerek var, ben kendim kazayım diyen arkadaşların kulağına küpe olsun. Basit bir iş değil.
Bitcoin bitti gibi yorumlar da pek doğru değil. Şu yazıyı okunmanızı tavsiye ederim:http://coin-turk.com/bitcoin-madenciligi-nereye-gidiyor/#comments
Bu arada AB'deki banka hesaplarına havale yapmaya başlayacaklar haftaya. Bir de Bitcoin olarak ödemesi de başlıyor.
Bu arada bu Cointellect hakkında çok detaylı bir Facebook sayfası var. Kazanmak yetmez nedir ne değildir öğrenmek isteyen bu iki adrese başvurabilir.
https://www.facebook.com/cointellectturkiye
https://cointellect-turkce.blogspot.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 22 Ekim 2014; 18:30:45 >
-
Cointellect'e tekrardan göz gezdirdim. Paketlerini incelediğimde Pilot paket dikkatimi çekti. Şimdi 300EU veriyorum ve bana an itibariyle 6 ay içerisinde 990EU kazanç sağlıyor (990-300=690EU kar). Buradaki asıl nokta 6ay içerisinde network diff ve coin piyasasının ne olacağı. Çünkü paketlerin hemen altında açıkça şu ibare var:
-Information displayed is based on a statistical calculation and does not account for network difficulty, exchange rate fluctuations, and pool efficiency. Your individual profitability may vary.
Bunun üzerine geçtiğimiz 6 aylık tabloyu analiz ettim(analizimde wisdoma API ile bağladığım kendi yazdığım programı kullandım. Analizde network diff. ve fiyat dalgalanmaları dikkate alındı.) ve çıkardığım sonuca göre siz bundan 6 ay önce pilot paket almış olsaydınız bugün paketiniz sona erdiğinde Elinizde 534 EU para olacaktı.
Kısacası birine 300EU verdiğinizi ve 6 ay sonra 534EU size geri ödediğini düşünün.
Şimdi bundan sonrası için analiz yaptığımda(aynı değerleri korursak) ise 6 ay sonra 300EU luk paketle 383EU luk geri ödeme almış oluyorsunuz.
Pek tabii bu analiz 6aylık geçmiş 6 aylık gelecekte tekerrür ederse (network diff. aynı şekilde artar piyasa fiyatları aynı şekilde dalgalanmaya devam ederse) gerçekleşir.
Umarım aydınlatıcı olabilmişimdir.
-
Bu arada dogecoin bitcoin gibi sürekli deflasyonist değil. bundan sonra 2 kere block reward düşecek. ben başladığımdan beri de 1 kere block reward düştü.
En son şubat ayı gibi öngörülüyor. Bu arada cointellect euro üzerinden çalışıyor. O yüzden doge düşmüş çıkmış pek etkilenmiyorsunuz.
Son Durumum bu:
Total purchases
€ 399.9000
Total withdrawal
€ 511.7169
Günlük gelirler de şöyle:
18 eylülde starer, 26 eylülde de pilot almışım. Üstelik işin komiği cebimden de para çıkmadı. Kredi kartı ile aldım. daha 399 euro bile ödemeden 511 euro almış oldum. 2. taksiti karta birkaç gün önce yansıdı ilk ekstrede ödeyeceğim. daha da 3 taksit var ve her gün 8 euro civarı gelmeye devam ediyor.
Yukarıda yazmış bir arkadaş mining bitmiş, başlığı da kapatalım gitsin mitsin diye de. Bittiyse de bu yukarıdaki tablo nedir onu sormak isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 29 Ekim 2014; 17:42:14 >
-
quote:
Buradaki asıl nokta 6ay içerisinde network diff ve coin piyasasının ne olacağı
O kırılma şubat ayında olacak. Son kez olmak üzere dogecoin block rewardı düşecek. ondan sonra bir daha düşme yok. Bitcoin gibi sürekli zorlaşma durumu yok dogecoine.
en geç amorti eden paket bile 70 gün. şubata ise 120 gün var. 120 gün daha bu seviyelerde gider. 120 gün sonra da varsın geliri yarıya düşsün. 299'luk pilottan bile alsan 660 eurosunu geri almış olacaksın. geri kalan 60 gün yarım performans bile verse 150 euro civarı daha ödeme alırsın. 990 euro olmaz ama 700-800 euro görebilirsin. Her şekilde kara geçiyorsun.
Kaldı ki ben block rewarddan dolayı yarıya düşeceğini pek sanmıyorum. İlla düşecektir ama dramatik düşüş beklemiyorum. Bir üstteki posta da gördüğünüz üzere reward daha önce de yarıya indi ama gelirler pek fazla düşmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 29 Ekim 2014; 17:50:03 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X