Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüksek ödeme yapmayan diyen arkadaşlara sitelerde yazan yalan yanlış bilgilere gelsin bu yazımda siteden aldığım en yüksek ödeme ve sorunsuz olarak yapıyorlar.

07.10.2014
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

09.10.2014

Kayıt linki :https://cointellect.com/?code=8e3a4e07
    Kayıt sayfasında kullanılacak kod : 8e3a4e07

Herkese Bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaddeClub -- 10 Ekim 2014; 16:15:01 >

• Bu işi yapan kaldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Bu işi yapan kaldı mı?

Eğer para varsa tabi yapılır :) neden olmasın incelemek isterseniz linkten ulaşın bir bakın isterseniz çok farklı bir durum.

Link :http://cointellect.com/?code=8e3a4e07
  • CaddeClub kullanıcısına yanıt
    Diğer tüm sikkeler elektrik masrafını bile çıkartmazken bu sikke kazandırıyor mu yani?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Acık konuşmak gerekise 1,5 ayı geride bıraktım isterseniz denemek ve kullanmak isterseniz kayıt olun beni skypeden ekleyin size yardımcı olurum.

Özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz.
    7 tane kart vardı. Bıraktım ben.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91672839
    Anladım bunlar sizin adınıza kiralıyorlar kazıyorlar size 1 veriyorlar belki kenileri 2 kazanıyorlar ama uğraş onlarda ondan dolayı mantıklı geliyor bana acıkca ve ödemelerinde de sorun yok çok şükür.
    Doğrudur belki ama ona ne kafamı, ne de zamanımı ayıracak durumda değilim. Çok stresili bi iş. 7/24 ilgi istiyor. Esir ediyor seni PC başına. Hele de çoluk-çocuk sahibi iken artık maceraya gerek yok. Bekâr arkadaşlar bile bunalmışlardı bundan.
    Orada kesinlikle haklısınız zahmetli işlerden dolayı ama bu sistem biraz faklı isterseni görüşmek isterseniz ek gelir olarak skype adresım " ylllcn " eklerseniz görüşelim bilignize.
  • kardeşim öyle kartla ne kadar getirisi var ? 3.5 k ne kadar veriyor yani?

bir de neyle kazıyorsun?
  • atesaltun kullanıcısına yanıt
    X11 ile kaziyorum ve baya hizli 2 saatte 0.50 ltc falan kaziyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ödeme kanıtım.

10.10.2014

Kayıt linki :http://cointellect.com/?code=8e3a4e07

Herkese bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaddeClub -- 13 Ekim 2014; 21:56:28 >
    ücret tutarı nasıl kesmiyorlar?
  • Evet ücret kesilmiyor. İlk zamanlar kesiliyordu ama artık almıyorlar sonunda doğru kararı verdiler. :)

Beklenmedik bir anda yeni aldığım ödemeler. :)

]11.10.2014[]

12.10.2014

Bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaddeClub -- 13 Ekim 2014; 23:51:50 >

• Yeni ödeme kanıtları ile yolumuza devam ediyoruz.

[SIZE="3"]13.10.2014[/SIZE]

[SIZE="3"]14.10.2014[/SIZE]

• Uzun süre bitcoin işiyle uğraşan biri olarak söylüyorum BULAŞMAYIN öyle uzaktan göründüğü gibi zahmetsiz ve kolay değil hele,hele ekran kartıyla vs olacak iş değil artık sistem alsanızda parasını ne zaman çıkarır belli değil ki Türkiye şartlarında bu gümrük ile cihaz getirmek zor getirende 2 katı fiyatla satıyor snowball.io cex.io gibi yerlerinde artık bir artısı kalmadığından bu işi yapmak AKIL karı değil BANA göre.

inanın hem makineler ile kazan hem ekran kartı hemde cloud sistemiyle kazan biri olarak söylüyorum bu işte gelir vs yok risk çok kazanan kazandı mı elbette kazandı onlarda bu işe bitcoin ilk çıktığı zamanlar girenlerdi.

konu kilitlenir ise iyi olur bence görülmemesi yeni girecek,girmeyi düşünen kişiler engellenir bir taraftan konuyu açan arkadaşın çok büyük emeği var ama kendi isteğiyle kapattırırsa iyi olur.
  • Neden ekran kartımızı kullanmak istediklerini çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    cloud niye mantıklı değil hocam
  • Yeni ödeme kanıtları ile devam ediyoruz.

[SIZE="3"]14.10.2014[/SIZE]

[SIZE="3"]15.10.2014[/SIZE]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaddeClub -- 15 Ekim 2014; 23:55:02 >

• quote:

Bu işten ciddi paralar kazanabiliyor musunuz ben onu merak ediyorum. Dalga geçmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın

Günlük 24 euro benim, aylık 2000 tl yi buluyor ki çoğu kişini alamadığı bir maaş bu. TAm kapasite olarak 20 gün oldu ve kısa sürede 1000TL ödemeyi banka hesabıma aldım. Her gece düzenli olarak ödememi alıyorum, günde 100 euro kazanan arkadaşlar var 330 MHS'lik kiralama yapmışlar.

quote:

cloud sistemiyle kazan biri olarak söylüyorum bu işte gelir vs yok risk çok kazanan kazandı mı elbette kazandı onlarda bu işe bitcoin ilk çıktığı zamanlar girenlerdi.

Bitcoin kazmıyor, dogecoin kazıyor. Bitcoin bitmiş olabilir ama diğerleri için durum farklı. Şu an dünya en çok kazılan birim Dogecoin. İleride Dogecoin'in kazması değersizleşirse 20-30 tane alternatif coin üzerine kayacak. Ona da 2-3 yıllık işi var en az. Zaten çoğu kişi 6 aylık 1 yıllık paket alıyor. 6 ay sonra tatsızlaşırsa bırakırsın almazsın olur biter. Ki ben 1-1,5 sene gidweceğini düşünüyorum. Sonrası Allah kerim.

quote:

öyle uzaktan göründüğü gibi zahmetsiz ve kolay değil hele

Buradaki bütün iş cloud paketleri. 300 euroluk paket alıyorsun, 6 ay her gün 5.5 euro kazandırıyor. Herhangi bir teknik zorluğu falan da yok, paketi aldın mı herşey otomatik

İnternetten alışveriş yapabilecek bilgin varsa bunu da alabilirsin.

300 euro'n 990 euro oluyor 6 ayda, 2 ayda da amorti oluyor. 1000 euroluk paketlerde yıl sonuna kadar 5000 euro getiriyor.

Benim bildiğim en hızlı geri dönüşü olan yatırım enerji sektöründe. O da altı yılda amorti ediyor, 10 yılda falan iyi kazanç sağlıyor. Emlaktaki tutar ise 15 yıl geri dönüş. 20-25 yılda da hadi 3 e katlar diyelim.

Hoş tabi BTC piyasasının işlem hacmi günlük 27 milyon dolar, dogecoinde 400 bin dolar. Piyasalar küçük olduğu için sana bana kalıyor zten yoksa bu sistemleri rüyamızda bile göremeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 17 Ekim 2014; 22:30:16 >

• 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.