Şimdi Ara

KREDİ KARTI GÜVENLİĞİ HAKKINDA UYARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 10 gündür çok fazla sayıda olmak üzere, kredi kartı sahiplerinin bilgileri kullanılarak yurtiçinden ya da yurtdışından alışveriş yapıldığına ilişkin hem burada hem de ekşide konular açıldığını görüyorum.

Mesela bir arkadaş UBER hesabı ile Londra'da yolculuk yapıldığını yazmış.

Hackerlar ya akıllı telefon/tablet gibi cihazlardaki uygulamalardan bu bilgileri elde ediyor, ya da başka bir sistemleri var.

Ekstrelerinizi ve dönem içi işlemlerinizi kontrol etmenizi, şüphelendiğiniz ve güvenmediğiniz sitelerden alışverişiniz varsa kartınızı kullanıma kapattırıp yeni bir kart talep etmenizi öneriyorum.

Bir de sorum olacak, yeni kart talep etmek için bir ödeme yapmamız gerekecek mi? Ben mevcut sözleşme koşulları değişmeksizin kart numarası farklı olan bir kredi kartı almak ve sanal kart tanımlamak istiyorum.

• Kart yenileme 1 yıl içinde 2 kez ücretsiz oldu diye biliyorum...
  • Bilgileri alıpta onu sıfırlamayacak bir hırsız düşünemiyorum. Zaten sanal kart harici internete bilgilerini veren biri bunlara kendilerini hazırlasın. Sanal kart kullanırım her siteyede bilgileri veririm. Ama sadece güvendiğim yerlere büyük miktar alışveriş yaparım.
  • Kart güvenliğine önem veren bankalarla çalışın bence, Denizbank Kredi kartım var, kartımla yapılan her türlü ödeme işlemi akabinde anında sms ile banka bilgi veriyor, ödemenin bilgim dahilinde olup olmadığını soruyor.
  • Arkadaşlar ben online işlemlerden girip online alışveriş limitimi sıfır yapıyorum bişey alcağım zaman girip limiti açıp işim bitince sıfır yapıyorum boyle yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sanal kart dediğiniz ne oluyor bilgi verebilecek var mı?

• Ben sürekli kullanıyorum. 3d securi kullanılmamışsa bankalar iadeyi kabul ediyorlar. 3d kullanılmış olsa bile iade ettikleri oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ziraat kartlar için İşlem Kısıtı'ndan yurtiçi veyurtdışı e-ticaret kısmını var olarak seçin. İstediğiniz zaman açarsınız böylece kapalı oldugu durumlarda kartınızdan işlem yapamazlar.
  • Cep şubesinden kartı internet alışverişlerine kapatabilirsiniz. Alışveriş yapacağınız zaman kartı açarsınız, işleminizi halledince de tekrar kapatırsınız. Hiç olmadı sanal kart diye muhteşem bir yöntem var, ona başvurun.
  • Tüm alışverişlerde sanal kart kullanın, Paypal yada BKM Express gibi ödeme sistemlerine sanal kart tanımlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Kart güvenliğine önem veren bankalarla çalışın bence, Denizbank Kredi kartım var, kartımla yapılan her türlü ödeme işlemi akabinde anında sms ile banka bilgi veriyor, ödemenin bilgim dahilinde olup olmadığını soruyor.

bu hizmet bir çok bankada var. İletişim tercihleri ya da benzeri bir bölümden açılabilir bu ayar.
  • Sıcak fırsatlara böyle yararlı bir konu açmanız iyi olmuş.Malum Yüzlerce üye ve misafir saniye saniye takip ediyor.

• sanalkartla alışveriş yaponca hiçbir kampanyaya katılamıyorsunuz genelde sanal geçmiyor kampanyalarda.
  • takıp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.