Şimdi Ara

kredi kartı borç olayı help meeee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyim yarı zamanlı çalısıyorum aylık 900-1000 tl gelir var

kredi krtı borcum 1020 tl . simdi aylık asgarı 210 tl felan yapıyor.

sorum ise nakit avans cekip bu borcu 0 layıp 9 ayda 130 130 odeme imkanım var. napayım sizce?

aylık 10-15 tl faiz ödüyorum asgari ödemede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ay aç kalıp borcu öde

• Aç falan kalma. Ödeme imkanın varsa zaman da alsa ödersin zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari şekilde öde işte nakit avansa girme bence yalnız bu süre boyunca harcamalarını biraz kısman gerek.
  • Nakit avans pişmanlıktır.
  • Sana bir universite ogrencisi , 3 yildir aktif calisan ve kredi karti maduru biri olarak soyluyorum

1-Önce kredi kartinin borcunu ode
    2-Asla nakit avans cekme ( ben hala yapiyorum buhatayi )
    3-Banka ile arani sakin bozma , sonra cok sıkıntı yaşarsın .
    4-KREDİ KARTİ KULLANMA

• Böbreğini dalagini sat borcunu öde yoksa sonradan satmak zorun da kalırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartı kullanmak çok saçma abi. Bir kere senin olmayan parayı kullanıyorsun lan
  • Nakit avansın faiz oranı daha yüksek diye biliyorum. Ki zaten 80 lira için değmez.

Hazır işin var iken/ işini kaybetmeden borcunun taksitini uzatmadan ödemeyi dene.
  • Her ay düzenli yatırmadıktan sonra kullanmak çok saçma geliyor bana.Karşılayabileceğin para yoksa neden harcadın o kadar?Ben fazla harcama yapınca kötü bir his oluşuyor ay sonu ne yapacağım diye o yüzden az harcamak iyidir iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 17 Aralık 2015; 14:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Kredi kartı kullanmak çok saçma abi. Bir kere senin olmayan parayı kullanıyorsun lan

Taksit olayı çok güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

quote:

Kredi kartı kullanmak çok saçma abi. Bir kere senin olmayan parayı kullanıyorsun lan

Taksit olayı çok güzel

Taksitte elini kolunu bağlıyor be hocam her ay eline geçen paranın belli bir kısmı oraya gidecek can sıkıcı yani. Hoş kimileri bunun muhabbetini bile yapmıyor. Yalan dünya
  • quote:

Bu ettiğin büyük laf ilerde bir kız tarafından suratına tokat gibi gelmez umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Bu ettiğin büyük laf ilerde bir kız tarafından suratına tokat gibi gelmez umarım

Çoktan geldi bile

• ben 1 yıldır sadece nakit avans ile ödeme yapıyorum sadece nakit avans faizini kapatıyorum elimdeki parayla alışkanlık yapıyor belli bir süreden sonra
  • her ay 200-250 tl yatır ve internet bankacılığından limiti sürekli düşür. nakit avans çekme daha beter olur.
  • Kart Limitini belirtmemişsin. Bkm express kullanıyormusun bilmiyorum, negatifse cevap bunu araştır ve hesap aç.

Ardından bkm express ile kredi kartından banka kartına para göndermeye ücret almıyor sıfır komisyon. Ben 3 gün önce 550 gönderdim, hesaba 550 yattı.

Borç içinde bir faiz işlenmedi bu arada aldığım 550, borcum 550 (banka teb bu arada, hepsinde geçerlimi araştır). Bu sistemle kredi kartını kullanma, para çek ve karta geri yatır.

En azından faizden kurtulursun. Teb 1000 lirayı 6 taksitle sıfır faizle veriyor ayrıca.

Bu dediklerim faizden kurtulman içindir, devir daim yaparken bir miktarda cebinden koyarak borcunu azaltmalı ve kartı kullanmamalısın.

Ben 2005 yılından beri kredi kartı kullanıyorum, üniversite 2'de sene 2006 yılında 1800 lira borcum vardı.

O zaman kredi kartım sadece teb idi. Bonusu yoktu, taksit yapmaz ve puan vermezdi. Burs parasıyla aydan aya ödemiştim, sigarayı bile 6 aylığına bırakmıştım.

Kendinden ödün vermen şart, ekonomi dengede olmak zorunda çok harcayarak bozdun, az harcayarak dengeleyeceksin.

• Borcu borçla kapatma genç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Her ay düzenli yatırmadıktan sonra kullanmak çok saçma geliyor bana.Karşılayabileceğin para yoksa neden harcadın o kadar?Ben fazla harcama yapınca kötü bir his oluşuyor ay sonu ne yapacağım diye o yüzden az harcamak iyidir iyi

dostum önceden aylık giderim yoktu. diğer arkadaşlar la evdeyken ise bisiklet ile gidiyordum. şimdi 4 tl hergün. okul 3tl. sadece bu 25*4=100tl ediyor.

evde daha çok kişiydik 300tl herşeye yetiyordu. şimdi iki kişiyiz 450-500 gidiyor. şartlar değişti. yoksa oderdim çok rahat. salak gibi lig tv aldık daha maç izlediğim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Kart Limitini belirtmemişsin. Bkm express kullanıyormusun bilmiyorum, negatifse cevap bunu araştır ve hesap aç.

Ardından bkm express ile kredi kartından banka kartına para göndermeye ücret almıyor sıfır komisyon. Ben 3 gün önce 550 gönderdim, hesaba 550 yattı.

Borç içinde bir faiz işlenmedi bu arada aldığım 550, borcum 550 (banka teb bu arada, hepsinde geçerlimi araştır). Bu sistemle kredi kartını kullanma, para çek ve karta geri yatır.

En azından faizden kurtulursun. Teb 1000 lirayı 6 taksitle sıfır faizle veriyor ayrıca.

Bu dediklerim faizden kurtulman içindir, devir daim yaparken bir miktarda cebinden koyarak borcunu azaltmalı ve kartı kullanmamalısın.

Ben 2005 yılından beri kredi kartı kullanıyorum, üniversite 2'de sene 2006 yılında 1800 lira borcum vardı.

O zaman kredi kartım sadece teb idi. Bonusu yoktu, taksit yapmaz ve puan vermezdi. Burs parasıyla aydan aya ödemiştim, sigarayı bile 6 aylığına bırakmıştım.

Kendinden ödün vermen şart, ekonomi dengede olmak zorunda çok harcayarak bozdun, az harcayarak dengeleyeceksin.

kart limiti 5800tl. ben internetten 1500 e düşürdüm. borcu bitirdiğim an 800 tl ye düşürecem. isbankssi vardı 400tl kafam rahattı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.