Şimdi Ara

Battle.net Kredi Kartı Alışveriş Yardım..!!!Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dijital almaya karar verdim kredi kartı babamın

1-Oyunu alabilir miyim?

2-Birisi bana açıklayarak anlatabilir mi? Nasıl alacağım.

• güncel.
  • Battle.net hesabına girersin Account kısmında pre-order diablo 3 ü seçersin. Senden kredi kartı bilgilerini isteyince de karttaki isim ve bilgileri girersin. Böylece battle.net hesabına oyun eklenmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Battle.net hesabına girersin Account kısmında pre-order diablo 3 ü seçersin. Senden kredi kartı bilgilerini isteyince de karttaki isim ve bilgileri girersin. Böylece battle.net hesabına oyun eklenmiş olur.

Babamın bilgilerini girsem birşey değişmez değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Battle.net hesabına girersin Account kısmında pre-order diablo 3 ü seçersin. Senden kredi kartı bilgilerini isteyince de karttaki isim ve bilgileri girersin. Böylece battle.net hesabına oyun eklenmiş olur.

Babamın bilgilerini girsem birşey değişmez değil mi?

Hayır değişmiyor , rahatlıkla alabilirsin. Kredi kartı sahibinin adına ve soyadına babanın bilgilerini yazmayı unutma
  • Değişmez
  • bu arada battle.net acc ni dogru doldurursan iyi olur ülkeyi vs daha sonra değiştirilemiyor çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: micton

bu arada battle.net acc ni dogru doldurursan iyi olur ülkeyi vs daha sonra değiştirilemiyor çünkü.

kredi kartı numarasını boşluk bırakarak mı dolduruluyor yoksa bitişik mi yazılıyor.
  • 16 hane şeklinde yazıyorsun doğru hatırlıyorsam 15 gun once falan aldım pre-order olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micton

16 hane şeklinde yazıyorsun doğru hatırlıyorsam 15 gun once falan aldım pre-order olarak.

tmm hocam anladım da boşluk bırakacak mıyız aralarında yoksa bitişik mi yazacaz.
  • Boşluk bırakmadan
  • birleşik yazıyorsun, cvv code ise kartın arkasında bulunan 3 haneli koyu ile yazan rakam soracak olursan,aslına bakarsan kredi kartının ismini kendi isminde girsen bişe değişmez,sadece numara ve cvv sorguluyor bankalar ama yinede sen asıl kişinin ismini yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: coddy

birleşik yazıyorsun, cvv code ise kartın arkasında bulunan 3 haneli koyu ile yazan rakam soracak olursan,aslına bakarsan kredi kartının ismini kendi isminde girsen bişe değişmez,sadece numara ve cvv sorguluyor bankalar ama yinede sen asıl kişinin ismini yaz

tmm çok sağolun continou dedikten sonra herşey bitiyor mu peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.