2-Birisi bana açıklayarak anlatabilir mi? Nasıl alacağım.
güncel.
Battle.net hesabına girersin Account kısmında pre-order diablo 3 ü seçersin. Senden kredi kartı bilgilerini isteyince de karttaki isim ve bilgileri girersin. Böylece battle.net hesabına oyun eklenmiş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Crebain
Battle.net hesabına girersin Account kısmında pre-order diablo 3 ü seçersin. Senden kredi kartı bilgilerini isteyince de karttaki isim ve bilgileri girersin. Böylece battle.net hesabına oyun eklenmiş olur.
Babamın bilgilerini girsem birşey değişmez değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
quote:
Orijinalden alıntı: Crebain
Babamın bilgilerini girsem birşey değişmez değil mi?
Hayır değişmiyor , rahatlıkla alabilirsin. Kredi kartı sahibinin adına ve soyadına babanın bilgilerini yazmayı unutma
Değişmez
bu arada battle.net acc ni dogru doldurursan iyi olur ülkeyi vs daha sonra değiştirilemiyor çünkü.
16 hane şeklinde yazıyorsun doğru hatırlıyorsam 15 gun once falan aldım pre-order olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: micton
16 hane şeklinde yazıyorsun doğru hatırlıyorsam 15 gun once falan aldım pre-order olarak.
tmm hocam anladım da boşluk bırakacak mıyız aralarında yoksa bitişik mi yazacaz.
Boşluk bırakmadan
birleşik yazıyorsun, cvv code ise kartın arkasında bulunan 3 haneli koyu ile yazan rakam soracak olursan,aslına bakarsan kredi kartının ismini kendi isminde girsen bişe değişmez,sadece numara ve cvv sorguluyor bankalar ama yinede sen asıl kişinin ismini yaz
quote:
Orijinalden alıntı: coddy
birleşik yazıyorsun, cvv code ise kartın arkasında bulunan 3 haneli koyu ile yazan rakam soracak olursan,aslına bakarsan kredi kartının ismini kendi isminde girsen bişe değişmez,sadece numara ve cvv sorguluyor bankalar ama yinede sen asıl kişinin ismini yaz
tmm çok sağolun continou dedikten sonra herşey bitiyor mu peki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme