yakınlardan birinin vefatı kız arkadaş, eş meseleleri maddi sıkıntı . . .
unutmak için hangi yollara başvurursunuz?
Günlük hayatıma hiçbirşey olmamış gibi devam etmeye çalışırdım Becerebilirsem tabii
Hayatın çeşitli güçlüklerine karşı 3 şey armağan edilmiştir:
- Uyku - Gülmek - Umut
kendine bir uğraş bulmak lazım yoksa olmuyo..
güzel bir menemen yap yada yaptır sonra bir somun ekmekle bana bana ye sonra bu menemeni yiyebilecek sağlığı ağız tadını sana bahşeden Allah (C.C.) a şükredip eninde sonunda O na döneceğini düşünüp geriye kalan hayatını pozitif yaşamaya çalış...
girerim counter a bir iki terörist öldürürüm o da olmazsa güzel şeyler hayal ederek uykuya dalmaya çalışırım
valla ben spor yaptım çokta güzel oldu bir taşla iki kuş. bilen bilir
dua ederim
spor yaparım
içmeden geçmez
pc ile ugrasmak yeni seylerle ilgilenmek herzaman ise yarar
uyurum uyumaya çalışırken de sürekli dua ederim pozitif olarak... Cami kilise sinagog onları da ekle bence ibadet yerleri de bazı insanlar için bir çözümdür sorunları olduğunda...
quote:
Orjinalden alıntı: afacan!
Günlük hayatıma hiçbirşey olmamış gibi devam etmeye çalışırdım Becerebilirsem tabii
bende. ama konudan konuya göre değişir. ölüm konusunda birilerine destek olamak gerekir. unutmak çare değil. sevgiliden ayrıldığımda kaçarım, aklıma geldikçe hemen başka şeyler düşünürüm. duruma göre herşey değişir tabi.
diğer...
bazen ne yaparsan yap unutamazsın
ağlıyosam anıden gülerim sessizce gdip sevdiğim bişeyi yerim hamburger vs. ama bazı şeyler asla unutulmuyo o ayrı tabi,,,,,
Geçiçi olarak unutmak için kendimden geçene kadar içerim.