Şimdi Ara

Kota ve Fatura Sorunu Olanlar | - [ ANA KONU ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
11.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en güzeli sınırsız aslında
  • 71 lira Fatura tutarı Görünüyor Eyw Ekim 28inde sınırsıza gectim.. 24 saat bekleyin demişlerdi.. erken davrandım kota fazlası(2.204 gb) var ama anlamadığım şeylerde var.. detaylar bu şekilde..

    AYLIK ADSL ÜCRETI 36.84
    KULLANIM ÜCRETI EKIM-2008 17.08
    Katma Degerli Servis/Hizmet Ücreti* 2.55
    Katma Degerli Servis/Hizmet Indirim Ücreti* 0.02
    Ek Katma Degerli Servis/Hizmet Indirim Ücreti* 55000000.00

    ne demek oluyor bu?
    ayrıca katma değerli servis ücreti dedikleri.. Efaturamı kullanım bedeli falanmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worldless -- 14 Kasım 2008; 14:45:50 >
  • ödediğim fatura ödenmemiş gibi gözüküyo bu durumda ne yapmam lazım elimde fatura var
  • arkadaşlar herkese fazla gelir bana az geliyor. çok uzun süreden beri adsl kullanıcısıyım. İzmir'e geldiği gün almıştım. 128, 256, 512 derken 1mb kotalıya geçtim. şuan kotamı hiç aşmıyorum. 3,5gb fln oluyor her ay.
    fatura olarakta 24ytl geliyor. bu neden acaba bilen var mı?
  • Online oyun oyna youtube ye takıl film indir müzik indir program indir bak o zaman ne geliyo Ben günlük 5 gb altına düşmüyom maşallah bana senin aylık 3.5 Gb çok iyi. Bende kotalıya geçmek istiyom ama dayanamam aşarım kotayı her ay belimiz bükülüyo adsl için :(
  • ttnet insanları nasıl enayi yerine koyuyor yani anlamıyorum?? ne yapmaya çalıştıklarını hiç anlamıyorum.. şimdi 4gb kullanımdan 29 ytl alıyorlar.. ve türkiye de kullanıcıların büyük çoğunluğu kotalı.. sınırsız kullanıcılardan 49 ytl alıyorlar.. sınırsız kullanıcıların aylık 250-300 gb kullanma hakları var.. tahminim ortalama 70-80 gb kullanıyorlardır.. yani herkesin sınırsıza geçmesini istiyorlarsa oda mantıksız.. ortalama 70-80 gb indirilirse bu altyapı yeter mi? 29 ytl ödeyenlere ver 10 gb kullanma hakk.. bu durumda bir çok kişi sınırsıza geçmez.. hem daha az yatırım yaparsın hem daha çok kazanırsın.. böyle giderse kimse enayi yerine konmaya dayanamıyacak sınırsıza geçicek.. tabi geçincede acısını çıkartacak.. bu durumda ttnet ne yapıcak merak ediyorum..
  • Arkadaşlar youtube dan video izlemek kotayı doldururmu bir bilginiz varmı?
    yada kotayı neler doldurur?
  • ben yeni aldım kablonet . bu online işlemler sitesinden kota sorgulucam müşteri no/şifre soruyo bana . şifremi nerden alcam?
  • Arkadaşlar;Ekim Ayına Kadar 1024 Sınırsız ADSL Abonesiydim.
    4 Adet 200Ytl'lik Faturam Vardı.Toptan 200Ytl Ödeyerek Bu Borcumu Kapattım.Ekim Ayında 2048 Sınırsız Tarifeye Geçtim(Ayın Kacında Gectigimi Hatırlamıyorum).

    11. Ay Faturam 69Ytl Gelmesi Gerekirken,72.750Ytl Geldi.
    3.750Ytl Gecikme Ücretiymiş.Bu Gecikme Ücreti Daha Evvel Toptan Ödedigim 200Ytl'lik Faturaya Aitse Bu Gecikme Ücretini Niçin O Zaman Almadılar(200ytl +3.750 = 203.750ytl)?

    Bugün İtibariyle (28.Kasım.2008) 4096 Sınırsız Tarifeye Geçtim.Acaba Yeni Faturam Yani 12. Ay Faturası Kaç Para Gelecek? 69ytl Mi? 89Ytl Mi?

    Biliyorum Buna Benzer Çok Baslık Acıldı Fakat Netlik Kazanması Nedeniyle Bu Konuyu Acmak İstedim.

    Şimdiden Tesekkurler!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hersekzade

    Arkadaşlar youtube dan video izlemek kotayı doldururmu bir bilginiz varmı?
    yada kotayı neler doldurur?

    evt arkadaşım youtube doldurur.
    video,resim, girdiğin siteler kısaca her yerde kota gider. ama video izlemek daha çok yiyor kotayı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasanvanli

    arkadaşlar herkese fazla gelir bana az geliyor. çok uzun süreden beri adsl kullanıcısıyım. İzmir'e geldiği gün almıştım. 128, 256, 512 derken 1mb kotalıya geçtim. şuan kotamı hiç aşmıyorum. 3,5gb fln oluyor her ay.
    fatura olarakta 24ytl geliyor. bu neden acaba bilen var mı?

    ne güzel işte daha ne istiyon
    bize her ay 50 den aşağı gelmiyor
  • Benimde yaklaşık 1 yıl öncesine kadar kotasızdı doru dürüst 4gb ı bile aşamıyodum.Belkide inşaat müh. bölümünde okuduğumdan 4. sınıfta fazla vaktim olmuyo ondan fazla kota gitmio ama muhtemelen dier arakdaşlarında ya okulu ya işi vardır.Baktım boşa para gidiyo en sonunda 1 mbps 4 gb kotalı yaptım zaten youtube da yasaklandı neredeyse herşeyi yasakladılar doru dürüst kota gitmiyo sizin nasıl o kadar 80-90 gb kota gidiyo bu kadar ne indiriosunuz hadi indiriosunuz bunları nerde depoluyosunuz onu çözemedim.Program falan bende indirorum programdan kısmıorum ama oda fazla kota yemio zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: firstemperor

    ben yeni aldım kablonet . bu online işlemler sitesinden kota sorgulucam müşteri no/şifre soruyo bana . şifremi nerden alcam?



    Sana bır kagit verdilermi 1 sayfa yada baglamaya geldıklerınde yaında kagitla gelip eline tutusturdularmı o kagitda

    yazması lazım .

    yada musteriservislerini ara onlar yardımcı olsun . onlara sor onlar verırler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

    ödediğim fatura ödenmemiş gibi gözüküyo bu durumda ne yapmam lazım elimde fatura var

    vezneye gıttıgınde faturayı odedın dımı odedıgınde onlarda sana bı kagit vercekler . adi aklima gelmiyor uykuluyum ustunde nekadar odendıgı yazar ınsallah cope atmamıssındır onunla gıdıp kardesım ben odedım buda faturanın odendıgını gosteren belge dıye adamların suratına gosterceksın .

    ttnet kullanıcısıysan gıt telekoma muhasebe nerde dıye sor gır ıcerı bıraz sert davran adam mı kazıklıyorsunuz de vs vs bagır cagır. haddını bıldır telekoma gıttıgımde fatura odemeye ust komsumla karsılastım onunda aynı sey basına geldı muhsebede 2 yaygara kkopardı 3 aydır para odemıyor. anlamıssındır umarım.

    bu olayı lehıne cevırebılırsen ıyıdır.
  • http://www.adsl.com.tr/Default.aspx?sayfa=57
    Belirtilen hızlar Download hızlarıdır . Tarifede yer alan hızlar, ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
    Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin 25 fazlasını geçemez..Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez

    kota bilgilerinin altında bu ibare yazıyor. kotalılar kotanızı ne kadar geçerseniz geçin fiyatlandırma yukarıdaki yazıdaki gibi olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurna -- 25 Kasım 2008; 14:01:21 >




  • arkadaşlar ben bu ay kotamı aşmışım yaklaşık olarak 13gb olmuş kotam bi 9gb kadar geçirmişim:D
    gelecek ayki faturam sizin dediğinize göre 61.25 ytl mi gelcek? diğer aylara sarkıtmasınlar geri kalan borcumu
    hani 9gb die 90 mılyon ama 61 lıra geldıgınden gerı kalan 60 lirayı diğer aylara borç etmek gibi?:(


    birde şunu öğrenmek istiyorum
    ben aralık 1'de limitsiz tarifeye geçersem aralık ayındaki faturam değiştirmeden önceki aboneliğim olana göremi fiyatlandırılıcak yani kotayı aştım diyemi kesilicek 61 ytl yoksa 9gb astıgım ıcın 90 liramı keserler?
  • Üç aydır kotayı aşıyorum

    Merak ettigim, 12 saati aşan bağlantı kotayı nekadar etkiler.
  • Kusura bakmayın arkadaşlar fazla araştıramadım... Ya bu ayın 27sinde ben telekoma gidip internetimi sınırsız yaptırdım imzamı attım vs... Bu sınırsıza geçdimi şimdi ya da 1 ocakdamı sınırsızdan yararlanabilicem aydınlatırsanız sevinirim... şimdi ben ocakda sınırsız diye indiririm 20-30 gb bişiler bide faturayı elime alıp 100 ytl fatura görmek istemem... teşekkürler yardım için
  • ocak'ın ilk gunu kota 0landı diye seviniyordum.kota sorgulama sitesine bi girdimki ocak kotası 248MB olarak gorunuyor.gece uyurken kalkıpta bişilermi indirdim acaba..boyle apacık kota şişirmede olmazki
  • 26 aralık gibi fatura geldi ekimde kapattırdığımız adsli kasımda (2 kasımda-ancak adsl 5 kasımda işlemeye başladı) yeniden açtırdık
    Kasımdaki kota şudur:

    4.289.101.591
    (3,995 GB)

    Gelen fatura:88,75 lira

    Aylık adsl:21,80
    Aylık Adsl kıst:18,89
    Kullanım Ücresi:4,06 (kota 510 mb aşılmış aslında aşmadım nasıl oldu anlamadım)
    Bağlantı Ücreti:21,80
    buna vergilerde eklenince 88,75 oluyorda kota ve kıst ücreti kafama takıldı kotayı aşmamıştım gerçi bundan öncede 30 ocakta adsl açtıdığımda ve 1 şubata kadar 500 mb yapmıştım bunun ücreti ilk faturaya aya 4 küsür lita olarak yansımıştı daha sonra adslin faturayı bir ay erken aldığını düşünmüştüm.(Bu düşüncem doğru mu?)
    Son gelen faturayı ödedim tek sorunum bir sonraki ayada böyle fazladan para eklenir mi diye düşünmem sizce fatura normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.